23

сф

преди 5 години

Общото между комплексираните неудачници по света, е че не могат да се откъснат от селския си корен. Те отглеждат кучета в панелни кутийки. Искат в дома им да е фъкано с животински косми, да смърди на животно и да се чува глас на животно. Да разхождат животно, т.е. то да ги разхожда и да пика и ака навсякъде на пук на всички. Неспособните да се реализират в човешкото общество, търсят утеха с животинките.

22

Анонимен

преди 5 години

Това не е само в Лондон.Във всички мегаполиси положението е същото.30-40% от населението живее в маломерни жилища при скотски условия.А пък за така наречените "гурбетчии" от Булгаристанско изобщо няма какво да говорим.Пълни мизерници и ***.В София също не е по-различно. Провинциалистите се тъпчат по 6-8 човека на 60м2.Аборигенска история.

21

Анонимен

преди 5 години

Живи да ги ожалиш.

20

Анонимен

преди 5 години

*** статията... Каква голяма тема обобщена с 2 изречения. Глупав сайт.

19

Shark

преди 5 години

Тези са като нашите столичани в повече. Ще мизерстват, ще се тъпчат в 40 кв жилища, но да са в столицата. А защо не отидат по фермите да берат ягоди или квото там има да се работи, а? Защо по фермите търсят изт. европейци, а в Лондон има мизерстващи?

18

Иванов

преди 5 години

Да не живеят в Лондон бе! За какъв са там?!

17

Анонимен

преди 5 години

до 15! Недей да мешиш европа с Бг ***! В една румьния живеят по добре от нас! И ако ти се ядьт картофи вьри си купи не струват кой знае какво.

16

Иванов

преди 5 години

Горките! Искали общинско жилище и по-високи помощи.

15

anansar

преди 5 години

Беден, безработен в Англия означава- 800 паунда месечно помощи, не плащаш наем. Цените в Англия са 2-3 пъти ПО-НИСКИ от българските. Хората на социални в Англия имат пари да покрият всичките си нужди, да ходят 2 пъти годишно на почивка в Испания, Гърция, Доминика.Работещите в България мизерстват. 800 лева не им стигат да се хранят нормално, обличат се с дрехи втора ръка и не могат да си позволят отопление през зимата.Въпросът е-защо българите търпят това?Глупост? Егоизъм? Робска психика?

14

Циник до 13

преди 5 години

Представи си го така ... имаш 1 чувал с картофи ( социал ) предвиден да нахраниш 10 човека за 2 дни.... когато на същия чувал виснат и половин африканско ...и половин арабско nлеме .... картофите не стигат.И в Европа - гладни остават - тези дето са ги сяли!

13

Анонимен

преди 5 години

Ама да идват тука,бе.Ще си живеят царски.Майката с 500 лв.заплата ще цъфне и ще върже.

12

Анонимен

преди 5 години

Давайте я тази информация в цифри - колко паунда са детските, колко е наема, сметките - ток, вода, газ, заплатата на бащата и обезщетението на майката.

11

80%+

преди 5 години

Така е то. Никой вече не може да си представи, че може едновременно да се гледат деца и пушат цигари. Парите не стигат за двете.

10

Анонимен

преди 5 години

Голяма драма - момичето дели стач с брат си. И аз преди 35 години делях стая с брат ми. Днес, моите три деца делят обща стая. Значи ли това, че сме бедни?

9

Циник

преди 5 години

Праскайте ми минусите ... ама истината си остава....Евросъюза се крепи на Германската икономика ... забуксува ли тя ... отиде коня в реката.И вие ще го усетите - само си трайте.Тръмп може да е всякакъв - но продължава на принципа ЮеСА фърст...а ние в Европа - фърст... резултатите са налице!

8

V

преди 5 години

Нарушават се паричните потоци ,а акцизите от цигарите отиват в държавнохрнилческия сектор .Това гарантира огромни проблеми в бъдеще.Ама да видим кво ще стане .Азиатците май ще развият капитализъм а запада социализъм .А трябва да се направи нещо по средата ,като се направят компромиси .Проблема е че никой не предлага да се променят основните правила .Американците разбраха че не е трябвало да подкрепят ЕС ,ама вече е късно .Сега как ще се събори четвъртия райх ???

7

Циник

преди 5 години

Важното е М'бонго и Юсуф от Уганда да са добре.Мама Меркел потроши само през 2015 94 000 000 000 ( милиарда ) евро по гостите и от Азия и Африка....те не са малко и в Англия...заради тях - Англичаните казаха бай-бай на Евросъюза ( по-добре късно...отколкото никога ) Днес модеща статия в сп.Фокус -" Еврото се срина "...1.11 за долар ...Американската икономика с "бум"...ама Тръмп е лош , че строи стена против мигрантите.Прогнозите за растежа на икономиката на ЕС - гледат към мазето.Браво Мурксул

6

Анонимен

преди 5 години

Бедните *** могат спокойно да се върнат в родините си - Индия, Пакистан и т н.

5

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Много ми се иска да мога да им предложа нещо повече", обяснява Софи,докато излизаше да запали цигарка на терасата!!!!Поне 200 паунда са и цигарите на месец...ама за децата няма!--И какво постигна с тази злоба в коментара си?Помогна на някого ли?Или просто си показваш манталитета?

4

Анонимен

преди 5 години

О, неграмотни дописнико, защо тъй грозно се гавриш с граматиката българска?! Казва се - "да се случи всекиму" или "да се случи на всеки". Но това, което си написал, е на бантустански!