75

Радикален комунист

преди 5 години

Абе какво ще закриваме държавата. Трябва парламента да се закрие. Да се осъдят крадците на държавни пари и човешки души.Всичко ще се оправи. Тогава чак.

74

Анонимен

преди 5 години

Те и най-лошите случаи нарочно ги пишат "изписан(а) с подобрение" за да си вдигат статистиката. Единствената разлика тук е че човекът е починал директно пред болницата вместо след няколко седмици.

73

лол

преди 5 години

евалата бе! пред болницата да умре човек! затрийте е тая държава моляяяя ви! някой да ни джасне една атомна бомба и да се свършва, че то това тука не е живот!

72

Анонимен

преди 5 години

На дядото може да му е дошло времето,никой не е вечен на тая земя но факта да си пред прага на болница и да не ти обърнат внимание говори че има нещо тотално сбъркано в родното "здравеопазване"

71

Идеалист

преди 5 години

Човекът вероятно е бил с няколко заболявания, едно от които е тежка сърдена недостатъчност. Прости през последните 3 месеца е изчерпал лимита си от клинични пътеки....

70

Анонимен

преди 5 години

Освободили са мястото за друг пациент. Има си неписано правило един пациент да се държи определено време и след това да се изписва.

69

Анонимен

преди 5 години

Това е част от Промяната на *** румен радев! Искахте я, гласувахте, скачайте и ликувайте! Заплатитв ви са по 3000 лева, всичко е точно!Румбата да констатира, че който е боелн, е редно да бъде лекуван, да наложи вето на умирането пред болници, да измучи, да направи коремно и да покрие баща си, газещ с мощния си 400 коньов мерцедес пенсионери с колички, след което се крие като мишок и телефонира, за да отърве зандана!Оставка на румен радев! Стига толкова Промяна по харманлийско стандарт!

68

маги

преди 5 години

До Тръба Човек, дано не ти се случи да се молиш някой да ти помогне и всички да те подминават. Точно в такова положение е бил починалият човек. Никой на никого не е длъжен, викаш, или само ако платиш в ръцете на доктора бая пари. *** в Народното събрание и внеси такъв законопроект. Защото сега действа друга норма. Пък и освен писани закони, има и човещина. И не всички теглим заеми за маанета и пиячка, моля, не говори за народа със злоба и обида. Повече са свестните, да знаеш!

67

Благоевград

преди 5 години

Лека му пръст на човека !Но в Благоевградската болница преди известно време батко ми го изписват от болницата след три дни в отделението , той става излиза в коридора пада и умира !!Не били разбрали че има проблем !Вече няма лекари има само печелбари !Ако знаех , че ако метна лекарката от третия етаж и той би се съживил бих го направил , какво да кажа всичко е ПУНТА МАРА както казва нашия вожд Б.Б. !!!!

66

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 34Не!! Стресирал се е, че пак можем да се върнем в руска орбита!

65

Анонимен

преди 5 години

Още ли сте против боя на лекари? Аз съм ЗА!

64

Легендата

преди 5 години

Не е само до пари проблемът. Отчайващо некадърни и наггли са много от докторите. Единици са читавите и са предимно младежи. Системата разваля всички. Отвратен съм от това на което с оглед работата ми ставам свидетел.

63

анонимен

преди 5 години

това държава ли е? или само някъква територия? давайте го на арабите те са по хора!

62

Пешо

преди 5 години

Дядо ми по същия начин почина докато му оформяха документите за изписване. Нямам думи просто, държавата е за закриване.

61

Статистик

преди 5 години

72 годишен - 1 глас по - малко за БСП

60

тинтява

преди 5 години

Близките на този човек да намерят свестен адвокат и да съдят болницата до дупка. Ще направят проверка в болницата, ще се изкарат чисти като Рилските езера и КРАЙ! Защо в частните болници не е така - защото там яко се раздават пари. А другите... тях кучета ги яли! Опозорихте професията вие от Пета градска.

59

Анонимен

преди 5 години

Аз същия случай, отказаха да лекуват чичо ми бил здрав.. опрях газовия ми пистолет в главата на лекаря и му казах,че ако чичо ми умре и той умира и изведнъж се оказа,че чичо ми има един литър вода в дробовете и го спасиха...

58

!

преди 5 години

Не са хора просто. На никой за нищо не му пука. Няма човечност, няма емпатия, нищо, празни души.

57

Анонимен

преди 5 години

Ако беше извадил 5 стотачки да ги пъхне в джоба на някой случайно минаващ лекар, вуйчото сега щеше да е жив...

56

Ха честито

преди 5 години

Да дадем и парламента и държавата на концесия накрая.