64

Анонимен

преди 5 години

От тая демокрация нищо не излезе. Да идва.терора и ако може по бързо. Докато сме млади да се биеме. Тая Ненова ще ду хне я на изток я в САЩ. Но поне ще улегнат масите след нея.

63

Анонимен

преди 5 години

Винаги с Европа, никога с Московската Орда и нейната пета колона БКП/бсп !

62

Mr.STARBUCKS

преди 5 години

Открийте разликите:1. Сергей Станишев Роден‎: ‎5 май 1966 г. Университет‎: ‎МГУ М. В. Ломоносов‎, СССР председател на Партията на европейските социалисти (ПЕС), а на 29 септември 2012 г. е избран за неин президент.2. Корнелия Петрова Нинова е български политик, народен представител от парламентарната група на БСП. Председател на БСП от 8 май 2016 г.Родена‎: ‎16 януари 1969 г. (50 г.) в село ‎Крушовица‎.Образование‎: ‎Софийски университет

61

До 55

преди 5 години

гимнаЗия

60

.

преди 5 години

Това е силен ход, защото с или без Станишев, твърдото ядро ще си гласува за БСП. От друга страна махането на Станишев ще привлече много други хора. Аз съм един от тях. Хареса ми и че Велизар Енчев е в листата. Това е честен човек. Като цяло погледнато имената в тази листа в сравнение с тази на ГЕРБ са много по добре.

59

До 55

преди 5 години

Бе не знам Нинова от кое село е, но предпочитам, които могат да съставят сложно изречение, и смислово свързано.Кое да избера Класическа Гимнасия и Право СУ, или пожарникар - не мога да разбера какво говори, ще го запомна с "Пунта Мара", "програмистите да копат картофи", и "аз съм *** и вие сте прости".Не става, избирам СУ и Класическата...

58

Анонимен

преди 5 години

бсп'ето окончателно се завърна при БКП'то - евразийска партия в нелегалност, верен троянски кон на Кремъл !Бог да пази България от рускотурската империя и предателите на Татковината ни !

57

това е

преди 5 години

Глас за БСП от мен, с преференция номер 10!

56

Хехе

преди 5 години

Хехекакво е партизанското име на хамстерааа

55

Анонимен

преди 5 години

Корнелия, на прав път си.Сега изхвърли и Гергов.

54

БГ

преди 5 години

С махането на Станишев, БСП извървя своя път. Сега вече имате и моята подкрепа.

53

Мнение

преди 5 години

БСП определено спечели моя глас с този ход. Евала.

52

До 49

преди 5 години

До БравоОт пръв поглед се вижда , че това са най големите подмазвачи на Нинова и въобще не заслужават да са в Евролистата. Срам за БСП е, че позволи на една Врачанска *** да се подиграва с партията. Станишев имаше най много номинация , а сега Нинова го плюе пред всички. Срамно е да си привърженик на БСП, която е частна собственост на др. бивша СДС-арка, а членовете на БСП са крепостни селяни.

51

Анонимен

преди 5 години

5. Румен ГечевСпомняте ли си какво точно е направил в миналото,когато България беше разграбвана?

50

Браво!

преди 5 години

ХУБАВ ДЕН!!! БРАВО!!! Аз ще гласувам за БСП ! Дистанцираха се от ДПС. Махнаха и съселът. Браво БСП!!!!

49

разочарован

преди 5 години

Трябваше да е проф.Иво Христов,80 %-ния,а не президентския...

48

Браво

преди 5 години

От раз виждам 4-ри много силни кандидатури - Иво Христов, Елена Йончева, Велизар Енчев, Янаки Стоилов.А като прибавим и Доц. Минчо Христов явяващ се като независим, ГЕРБ нямат шанс.Хубав ден за БГ демокрацията.Браво бе, ред е да махнем мънкащите и ъкъщите, а Станишев да не се цупи, просто подкрепи ИК, а и при него БСП загуби избиратели.Той е друго ниво политик, не е за Балканска държава.

47

Анонимен

преди 5 години

Браво на Нинова!Имат моя глас за евроизборите.Този не е направил нищо за България.Ако е толкова желан от българите, да се яви самостоятелно и ще влезе.

46

Анонимен

преди 5 години

Нинова самоунищожава партията БСП,без Станишев,ще загубят доста гласове,без коалиция с АБВ също ще загубят гласове.Имам чувството,че тя не иска да спечели БСП или герберите ще се окажат прави,че Нинова ще унищожи БСП.Ако бесепарите искат да спечелят,да я сменят докато е време и не са си загубили окончателно 120 годишната,най-стара партия!

45

опетков

преди 5 години

Глутница червени хие*ни, на повод от Москва се ръфат за мазния кокал от ЕС, когото уж ненавиждат и искат да унищожат.