15

Анонимен

преди 5 години

Ангелкова има 5 имота на нейно име.Да се проверят всичките кога и как са придобити.Всички политици вече 30 години забогатяват,а народа все по беден.Проверка на всички,от всички партии.

14

бл.134 в Зап. парк

преди 5 години

Браво , на Ангелкова .Пожелавам й още 5 апартамента .И да ги да ва на туристите посещаващи България . А може и да се вземат , най- накрая с Валери Симеонов.Стига са се карали .Сидеров ще им подари един етаж на Витошка , до на неговата изгора

13

Пепи

преди 5 години

До ТимО, спокойно ще вдигнеш кръвно

12

Анонимен

преди 5 години

чиста е колкото моята маторица прасето цеца дека се въргаля у калта

11

Анонимен

преди 5 години

Три апартамента от по над сто квадрата, спестявания 700 000 лв. и все от роднини и спестявания.... Как стават тези работи?! Всички знаем как!

10

Анонимен

преди 5 години

Спечелила е няколко конкурса за красота - оттам са й парите.

9

Анонимен

преди 5 години

А ИМОТИТЕ НА ВУЙЧО АНАНИЕВОТО?

8

Пепи

преди 5 години

До АнонименНе реви. казах ти. Първо Нинова и Йончева, след това другите, има ред..Свинара, К.Добрев...

7

Тим

преди 5 години

Родителите и имали частен бизнес 91 - 92г. И от този бизнес натрупа парите. Защо интелигентните не натрупаха пари и да си осигурят следващите 20 - 30 г?

6

Анонимен

преди 5 години

Кои започваха частен бизнес от 1991-1992 г.-зората на "демокрацията"и то успешен за да натрупа солидни средстрва, всеки знае.Да каже госпожата в какъв частен бизнес е работила и какви са тези високоплатени ръководни длъжности е заемала.Общи приказки хортува само.Явно като министър на туризма е много по-високоплатена.

5

Пепи

преди 5 години

До АнонименНинова и Йончева са наред а след това другите

4

Citizen

преди 5 години

Резултати от разходките и' по плажовете миналото лято:- значително намаление на ранните записвания тази година;- много чайки се преселиха на запад, чак до сръбската граница, а коитоостанаха по морето снесоха запъртъци.

3

Анонимен

преди 5 години

Женицата и семейството й имат имоти за над милион и двеста хиляди, като огромната част от тях са дарени от баща й - към милион и двадесет хиляди.Въпросът е не в апаптаментчето, купено от нея през 2008, преди "да вляза в политиката", както тя казва, а в двете имения за по половин милион всяко, дарени им от баща й. Който е съдружник в пътно строителна фирма.И е изкарал тия пари, след като дъщеря му влиза "в политиката" и в МРРБ през 2009, а после и УС на пътната агенция през 2011.

2

Пепи

преди 5 години

До АнонименАма ти кажи на Нинова от къде са тъй като тя всичко придобива като става член на Бсп, на йончева от къде са. Ангелкова си е ОК имала е частен бизнес, който не те засяга.

1

Анонимен

преди 5 години

Проверете апартментие на здравния министър и сина му