108

Анонимен

преди 5 години

До Анонименлуд, не може да няма медикаменти, които да помогнат в твоя случай

107

Анонимен

преди 5 години

Християнството е наложено насила върху населението на българската държава. Глупаво е да се твърди, че истинските българи били християни. Oлигофренско е даже. Много българи дори само фиктивно приемат християнството, за да не ги убият. Следващият цар, който идва е Цар Петър 1-ви, при когото се засилва богомилството. А богомилите масово приемат исляма. Не случайно в Родопите, в Делиормана, в Босна и все на места с богомили, са останали българомохамедани.

106

La France

преди 5 години

България не е длъжна да дава обяснения за вътрешните си дела на страна, която дори не е в ЕС. Турския министър да си гледа лирата и лучената криза.

105

Анонимен

преди 5 години

До ФутурологПодобни теми предизвикват появата на такива отявлени ненормалници като теб, драги, ако седна да ги изброявам колко са само тук в момента няма да ми стигне цяла страница. Не знам откъде го намирате това болно въображение за да ги леете тези тъпотии и на всичкото отгоре дори да си споделяте да си ги лайквате и да си ги говоркате помежду си, сякаш наистина си вярвате. Не знам накъде върви светът щом лудите вече не живеят в лудниците.

104

Анонимен

преди 5 години

"Християнчета, кажете си какъв ви е проблемът? Че не ви минават вече фалшивите измишльотини за някакво фантастично робство 500 години и за измислените кланета ли?"Врагът на исляма е информацията.

103

Анонимен

преди 5 години

"Истинските българи са християни."Ауууу, не знаех, че Аспарух е бил християнин! Ахахаха! И т.н. всичките в Именник на българските ханове. То сигурно загова Цар Борис 1-ви се връща от монашество и вкарва в тъмница сина си Владимир-Расате, където го ослепява и убива по-късно, защото не е искал да се покръсти и да убива хора ако не искат да се покръстят. Самият Борис убива 60 болярски рода за същото. И Симеон Велики убива сина си Боян за същото - че не е искал да стане християнин. Ау, колко добро

102

Анонимен

преди 5 години

Християнчета, кажете си какъв ви е проблемът? Че не ви минават вече фалшивите измишльотини за някакво фантастично робство 500 години и за измислените кланета ли? Ахахах... Свърши вече тая промоция, хората не са вече толкова будали. Почнаха вече да си отварят очите, че сте ги лъгали.

101

Щирлиц

преди 5 години

Истинските българи са християни.Има и българи насила приели исляма.Турците са напуснали свещените български земи след Освобождението.Турци в България няма!

100

Анонимен

преди 5 години

До Ердогaн:Като се има предвид, че истинските българи са тюрки, може отново да си прав!

99

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 118 Ха - Ха -Ха! Поредния с претенции за интелигентност. Ама какви приказки само. Мракобесие и прочие и прочие... Това във вашите уста наистина звучи смехотворно. За такива казват - виж му вървежа и не му мисли за пър....жа. Големи и умни приказки, но е ясно какво стои зад тях. Не знам какво си видял, но няма да казвам аз какво виждам. И няма да падна дотам, че да се обяснявам. Истинските интелигентните разбират за какво говоря.

98

Анонимен

преди 5 години

Истинските българи не са християни. Който е християнин да се маха! Предатели и изедници не искаме тук по тия свещени земи.

97

Анонимен

преди 5 години

Турчина си е турчин. Хем европеец хем азиатец. Мюсюлманин ама не чак толкова. Нали имат местни избори и сега това е предизборна агитация както Валери блъскаше бабички пък Волен крещеше по улиците. В линка на видеото долу само китариста е англичанин женен за туркиня останалите са турци. Онзи с цигулката който мяза на шотландец също е турчин.Турците са европейци и азиатци както и руснаците.ЛИНК:***/2YtYuK9

96

Анонимен

преди 5 години

"Християнският примитивизъм" не само ви остави живи в Европа, ами "примтивно" ви трае гнусната природа до днес !----Кой кого трае, е друг въпрос. ;)))

95

Анонимен

преди 5 години

"Айде сега си, лягай, че ходжата чака, да те уважи !"Зстова ли се разказват вицове, че най-лесният начин да накараш поп да спи с монахиня е, като я накараш да се облече като малолетно момченце от църковния хор?

94

Анонимен

преди 5 години

По стара турска традиция първият----Ами като се има предвид, че българите са тюрки, може и да си прав.

93

Анонимен

преди 5 години

"Напротив, аз като отвратителна и долна българка те призовавам"А защо не си вземеш кърпичката и да се качиш на влака и да ми помахаш за сбогом като отървеш родината ми от християнския си примитивизъм и просто се върнеш в земите на Исуската. Няма да ми е мъчно за теб. Писнало ми е от хора насаждащи омраза, тъй че който се чувства християнин, да си отива в светите християнски земи в Близкия Изток. Тук е за нормални, честни и добри хора само.

92

Анонимен

преди 5 години

"Защо си мислиш, че образован и интелигентен човек като мене ще живее в такава котчина като булггаристан, измежду едно от най-деградиралите човешки същества като българите?!"Защо въобще си си втълпил, че си интелигентен човек? Съдейки по изразните средства, заключенията ти и бъркоча от препинателни знаци, които използваш, IQ-то ти е максимум 100, тоест средно ниво. Като добавим махленският изказ и просташкото поведение по-скоро си двуцифрен с мерак за нещо повече.

91

Русия иде

преди 5 години

Само аларма РУСКИТЕ изтребители ще излетят от Крим за бързо да погледнат какво се случва.Сърбите брача и те ще помогнат няма страшно.Турция няма право да пита и да говори за БЪЛГАРСКИТЕ ЗАКОНИ има ограда.

90

Анонимен

преди 5 години

До Васил Левски 107Напротив, аз като отвратителна и долна българка те призовавам да си вземеш така наречената интелигентност която не знам откъде си измисли, че притежаваш и да се запращаш където ти очи видят. Ще ти помахам с копринена кърпичка.

89

Васил Левски

преди 5 години

До Анонимен 114Хмммм ... все повече се убеждавам, че изучаването на майчиния език в българските училища трябва да е наложително. Особено за българите! Сега се успокой, поеми си един дълбок дъх, събери си мислите ... и се опитай пак да кажеш това, което искаше да кажеш на разбираем български език! Хайде, опитай!