23

Анонимен

преди 5 години

Още веднъж, уви християнския свят е поставен на колене.

22

То и мозък трябва

преди 5 години

До ЗамисленТо е ясно, че това са предизборни чалъми. Ама кой да се замисли за това, че фреската на Христос е под закрилата на ЮНЕСКО. Джамия с християнския бог вътре ще е нещо феерично :)

21

Анонимен

преди 5 години

Все пак имотът е в Турция и могат да си правят с него каквото поискат.Ние как направихме джамиите им в България на църкви.

20

До 17 Шматарока

преди 5 години

В Бг населението е около 5 млн!Останалите два милиона ги търси у чужбина.Hahahahaha

19

Анонимен

преди 5 години

Честито на комшиите, това си е тяхна земя от 7 века насам и могат да правят каквото искат с нея, при положение че 99% от населението е мюсюлманско. Поклон пред римския император Юстиниан , построил едно от най-великите архитектурни достижения в човешката история - Св. София. Който има възможност да отиде в Истанбул и да я види с очите си. Турците са хубави хора и няма да ви изядът.

18

Анонимен

преди 5 години

Политици ,които използват религията за политически цели са слаби политици.

17

Паскал

преди 5 години

До Анонимен Не е гръцка, а е римска!

16

Анонимен

преди 5 години

Много българи си мислят, че Света София в Истанбул е българска църква.Не, драги незнайковци - гръцка е.

15

Замислен

преди 5 години

Да ама има огромен, колосален проблем. И плоскоглавите не могат да се усетят. Още с влизането има една огромна фреска на Христос. Та, какви са опциите - да направят джамия с лика на Христос вътре или да замажат фреската! Е, при втората опция, скандала който ще последва в света ще е равносилен на ядрена война.

14

шматка

преди 5 години

До маке40 млн на 80млн населениеВ Бг на 7млн население миналата година имахме 9,2 млн туристи.ФактиКогато ислямизират Истанбул чакай туристи.

13

мъдрост

преди 5 години

Злото е непобедимо и безсмъртно. Не знам дали Алах е велик, но Православието отдавна е загинало. Великият български хан прогони арабите едно време, а старите божества спят непробудно и очакват гибелта на новите богове. Ние не сме деца на Авраам и никога няма да бъдем. Трите авраамически религии са дълбоко сгрешени. Пълни са с жертви, смърт, кръв и страдание.

12

Анонимен

преди 5 години

В Турция няма църкви. Турция е ислямска страна. Там има джамии.Това че византийците през Средновековието са заграбили Бюзлик джами и са го обявили за църква нищо не означава. Както се видя, било е временно.

11

Анонимен

преди 5 години

Крайно време беше. Все пак сградата си е строена като джамия.

10

АнонимеН

преди 5 години

1000 ГОДИНИ Е БИЛА ЦЪРКВА ТЯ Е ОТ ВРЕМЕТО НА РИМСКИТЕ ИМПЕРАТОРИ! ПОСЛЕ Е КОНВЕРТИРАНА В ДЖАМИЯ! А СЛЕД РАЗПАДА НА ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ Е ПРЕВЪРНАТА В МУЗЕЙ!И СЕГА ОТНОВО ПАК Е ДЖАМИЯ

9

Маке

преди 5 години

До 2 АнонименВсяка година броят на туристите в Турция се увеличава.Миналата година броя на туристите надмина над 40 милиона.Защо ги мислите агите.Те винаги са били напред с мат'ряла.Най-добре е всеки да си гледа ***.

8

Анонимен

преди 5 години

Сега джамията в центъра на София трябва да бъде превърната в църква, но това няма да стане защото наще политици са едни дyпедaвци!

7

Анонимен

преди 5 години

Св София не е джамия. И едва ли ще я направят джамия. Ердоган се опитва да извива ръце. Провокация е това.

6

АнонимеН

преди 5 години

СЛЕД ОСВОБОЖДЕНИЕТО НИЕ БЪЛГАРИТЕ ПРАВИЛИ ЛИ СМЕ ДЖАМИИТЕ НА ЦЪРКВИ!!!МИСЛЯ, ЧЕ НЯМА ТАКЪВ СЛУЧАЙ!!ПО ПРЕДИ ГОДИНИ ЕРДОГАН ГОВОРЕШЕ ТОЧНО ОБРАТНОТО , ЧЕ НЕ Е РЕДНО ЦЪРКВА ДА СТАВА НА ДЖАМИЯ :D ТУРЦИЯ ВЪРВИ НАЗАД В РАЗВИТИЕТО СИ И САМО ПОКАЗВА НА СВЕТА, ЧЕ НЕ Е НИКАКВА СВЕТСКА ДЪРЖАВА И СКОРО НЯМА ДА БЪДЕ!

5

Маке

преди 5 години

Византийците ке умрат от яд.

4

Диабло

преди 5 години

Когато дявола се радва, ангелите плачат.!.