122

истината

преди 5 години

Румен Христов окончателно затри СДС!!!

121

АНТИ

преди 5 години

Със таз предизборна кампания,пропита от герберски фалш,ще има гласоподаватели-шарани,от спящия народец наш.

120

Зозо

преди 5 години

До ТиневНа такива дето мислят като теб, Путин им обеща място в руския рай :))))))))))))))))))))))Само дето почнаха да правят наденици от тюлени щото не работят санкциите :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

119

Имотен брокер

преди 5 години

Цвъки е обещал, че ще ги вкара в далаверата с апартаментите. На това разчита ръководството на СДС.

118

Зозо

преди 5 години

До Абсолютен фактКой нормален ще подкрепи Орбан и другите руски мекеpeтa за Европарламента?!? Всички проруски орбановци, сидеровци, марешки и Елена милиончева ще бъдат натикани в ъгъла! Станишев може да е ***, ама не се дава на Путин.Тръгнала *** да сравнява избора на кРадев с Милиончева?!? Не прави сметка, че на балотажа го избраха ДПС+Атака и другите руски пионки!

117

Анонимен

преди 5 години

Голямата коалиция - ГЕРБ + ДПС + Измислените патриоти + СДС + Воля + половината от БСП (групите около Гергов и Станишев)!На какво ви прилича това? Държава без опозиция!Дааа, върнете член първи!

116

Тинев

преди 5 години

Англичаните се изпотиха " под езика " за да се махнат от ЕС.А наш Бойко напира та напира да сме там.Нещо не е наред!Или англичаните не са в час ИЛИ Бойко Борисов.Не знам, уж ЕС ни го описваха като "рая" на демокрацията, а ингилизите напират и рият да се пръждосат.Кой ЛУД ще бяга от " РАЯ "?А ...... ако ЕС не е " рай ", трябва да си ЛУД да се натискаш да влезеш в него.Нещо не е наред. Някой яко лъготи.

115

Анонимен

преди 5 години

"Разпоредил съм на партията", ха-аха-а, това къде се развива действието, бе, в Северна Корея ли?

114

до абсолютен факт

преди 5 години

Е какво излиза ,че пак трябва да пуснем невалидни бюлетини ,че да не ми броят гласът както им е угодно.Искам си крайно десни да управляват един мандат ей ,така за разнообразие.

113

АНТИ

преди 5 години

Какво сте се скарали ?!Настоящето и бъдещето на България,се решава зад граница !

112

Анонимен

преди 5 години

Боби, абе що не дадеш и едно място за мен? Така и така си тръгнал да раздаваш.п.с. Никога не гласувам за човек на който всяко второ изречение започва с "Аз".

111

истината

преди 5 години

Истината е, че ГЕРБ знаят че губят тези избори! Затова се коалират със СДС! - ГРЕШКА!!! Не гласовете на СДС-арите ще спасят ГЕРБ!!! БОЙКО СПЕШНО И КАТЕГОРИЧНО ТРЯБВА ДА ИЗГОНИ ЦВЕТАНОВ!!!

110

Гледна точка

преди 5 години

Какво мергиналите яд ви е, че казвам истината! Бат Серго ще дръпне старите кримки и така ще разбие омразата прокажена БСП!

109

ДОРДЖ СОРОС

преди 5 години

Хелоу *** , третополови и ислямисти от България!!!Тенкю вери мач че сте на бойният си пост и праскате минусчета на всички врагове мои! Вечно ще съм ви благодарен, защото оная "маскара "и мой сънародник Орбан иска да вкара Европа в пътя на Свободните и независими истински държави и тогава ние глобалистите какво ще правим?

108

Гледна точка

преди 5 години

Румен Христов е много добър Човек!Работохолик, културен, сдържан на мравка път сторя!!За Евровота, БСП се цепи, ГЕРБ коалира - мехлем за душата!

107

Апартаментът

преди 5 години

Цвъ Цвъ изкупи всички апартаменти в София и явно, че седесарите търсят друга далавера.

106

Герберастки крадец

преди 5 години

Досега народа казваше: герберастка корумпирана, крадлива и опростачена шайка и сега май ще добави и седесарска, такава.

105

Абсолютен факт

преди 5 години

До анонименОказва се,че в България НЯМА партия,която влизайки в Европарламента да подкрепи Орбан!Нито с шансове,нито без(за депутатски места!

104

Анонимен

преди 5 години

Служебно правителство ще дойде!

103

Отвратен седесар

преди 5 години

ГЕРБ е партията с най-много комунисти и агент-доносници на ДС и СДС ще си направи поредното самоубийство, след като търси контакт с тях.