34

Анонимен

преди 5 години

ИсторикISTORIK DJENDAR

33

Sat

преди 5 години

Разбойникът винаги ще твърди, че санкциите срещу него са цинични. Няма престъпник, който да си харесва наказанието. И престанете с тези русизми. На български от край време се казва проток, а не пролив.

32

Един от Северозапада

преди 5 години

До Анонимен35 Да вземе пример Путин от наш Баце.Винаги и на всякъде съгласен с всеки за всичко. И ще си го къткат американците на този пост, ако ще и 99,9 % от избирателите да са гласували против него. Имат си те начини, на другия ден след изборите, навсякъде да се знае, че пак е бил, с 99,9% , всички останали партии.

31

Историк

преди 5 години

Путин =Хитлер

30

Мохамед бин Салман

преди 5 години

Тръгнали да санкционират най- богатата на ресурси държава в света. Смех смех в залата. И? И какво постигнаха западните санкции? Нищо

29

Поздрави от Крим

преди 5 години

Русия поздравява евро-джендърсктите санкции със Севастополски валс.СЕВАСТОПОЛЬСКИЙ ВАЛЬС / 9 МАЯ, ДЕНЬ ПОБЕДЫ В СЕВАСТОПОЛЕ

28

Пристанище Бургас

преди 5 години

Чакаме танкерите с американски шиство газ.

27

Гледна точка

преди 5 години

Северен поток 2 е спрян- още въпроси? - свиквайте алкаши!

26

Анонимен

преди 5 години

Слушай сега какво ще ти кажа тавариш Путин. Помниш ли Другаря Елцин. Няма как да си го забравил. Та този другар водеше политика на пиенье едене и спане в самолета. Всички западняци и кравари много му се радваха. Такава възхита изпитваха от него че бяха му завзели цялата територия. От както ти си на власт краварите и запдняците бяха шутирани силно отзад. Този шут още им държи влага затова гледат всячески да ти правят сечено. Много си лош тавариш Путин не си даваш територията и не се ду.пиш.

25

Анонимен

преди 5 години

Крим е руски. Въпросът е затворен.

24

Анонимен

преди 5 години

Русия отговори на санкциите, като се надупи яко.

23

Страхил

преди 5 години

И какво ще направи Русия ? Ще наложи ембарго на Европа ли ? Или ще даде допълнителна дажба на кремълските ***, да водят путинска пропаганда, както в този сайт ?

22

Анонимен

преди 5 години

"Мотивът за включването на наши сънародници в незаконните санкционни списъци на ЕС поразява с лицемерието си и цинизма. ... Руската страна няма да остави без отговор враждебната акция на ЕС."------------------------------Улавяте ли втвърдяването на тона в комюникето на руското външно министерство?За враждебната акция на ЕС - разполагането на своя територия в непосредствена близост до руската граница на няколко пиндостански стратегически бомбардировачи В-52 - Русия още нищо не е казала.

21

Анонимен

преди 5 години

Така е Вова. Цинизмът и ционизмът вървят ръка за ръка.

20

Русохил

преди 5 години

Ако нашата Вовка дърпаше ушите на САЩ и ЕС,тя нямаше да им се сърди а щеше да ги хвали!

19

ПроСоТо

преди 5 години

в правото НЕ може да бъде съден един субект за дадено деяние повече от един път!!!!..Така..Откачените "осъдиха" Русия за ..некакво деяние и наложиха санкции..Но о,чудо!..Това не било достатъчно!..-Сега всеки ден ще налагат "санкции" ,ПРОТИВНО на Международно приетото Право!!!!Разбирате ли каква отврат-ителна анархия,беззаконие и тероризъм са наложили "Силите,които си играйкат със света"?!?!..едва ли...Трябва да си отворите очите за това..

18

до 18

преди 5 години

"Дребосъкът" всъщност е най-виския от всички останали политици, защото им дърпа конците.

17

Русофил

преди 5 години

Мачкай си Вовка ушите и *** като не можеш жена си да мачкаш! :)

16

Se

преди 5 години

Русия трябва да отговори незабавно!

15

Анонимен

преди 5 години

Путин знае какво да прави купува злата с американски ДЦК. Но също така се въоръжава до зъби.