17

Анонимен

преди 5 години

Ами да се радват тогава. Защо все се оплакват?

16

Анонимен

преди 5 години

ама каква грижа ги тресе тия англичани бре80% от населенито по света умира от глад те точно за русия се хванахаиска им се да си сложат послушници и да цицат без пари защото и те започнаха да огладняват- затова са напъните и към венецуела така беше с ирак и либияако не бяха заграбили находищата на ирак и либия - вече щяха да са пътнициа руснаците не ги мисли - те видяха ползата от демокрацията за 10 годинии каквото и да става знаят че ако не се предадат няма да стигнат предишната мизерия

15

Колко лошо

преди 5 години

За петте години външният дълг на Русия спаднал с 30%. Направо ужасяващо...

14

V

преди 5 години

Аз пък мисля че това е хубу за Русия . В Русия алкохола е с големи акцизи ,а това дава по големи шансове на западните скъпи марки . Русия има не използвани ресурси в зърнопроизводството ,но трябва да го разнообрази . Не мисля че потребителя много е загубил .Сега всичко се произвежда в Китай . Инфлацията може да е проблем ,щото капиталите може да избягат. Според мене са важни контрола над други парични потоци щото са много по обемни .

13

Анонимен

преди 5 години

до АнонименЗападът няма никакво намерение да постига успехи в разбирането на психиката и начина на мислене на източноевропейските държави, Западът това изобщо не го интересува. За тях те са хора втора категория, особено България, задния двор където живеят слугите, депо за евтина работна ръка. Аристократите изобщо не се интересуват от начина на мислене и психиката на слугите.

12

ПУКА МИ ЗА РУСИЯ!

преди 5 години

ВАЖНОТО Е --АЗ ДА СЪМ ДОБРЕ!/...И СЪМ СИ ДОБРЕ ../КОЙТО МУ Е МЪКА ЗА РУСИЯ ....ПРЕВОЗИ , КОЛКОТО ЩЕШ....!ТАМ ЗЛАТО ДА МИ ДАВАТ---НЕ СТЪПВАМ!

11

авс

преди 5 години

госпожата от алфа банк не знаете ли че санкциите провалиха бг земеделие и земеделието на ес на ес и бг се отрази много лошо антисанкциите ама вие сте сляпи и васали ще продължавате да крещите затова за вас няма газ защото сте послушни школници на сащ и ес русия не ви доверява

10

Анонимен

преди 5 години

Все повече се убеждавам,че запада никога не е успявал да разбере психиката и начина на мислене на източноевропейските държави,запада разсъждават от позицията на частни интереси и алчност,от позицията на капитала,затова никога няма да разберат начина на разсъжение на изтока в който нямаше нито бедни,нито богати и парите не стоят на първо място,важни са,но не са най-важния стимул.

9

Йово

преди 5 години

Русия е много зле за последните 5 години външният дългът им паднал с 30%. За разлика от Русия за последните 5 г. външният дългът на САЩ и богатите европейски страни се е увеличил. СПРАВКА: СВЕТОВНАТА БАНКА. Та толкова по въпроса!

8

авс

преди 5 години

губи народа според би би си но тзи народ купуват не движи ми имоти по света и посвета ходят на почивка как да го разбера аз със сина ми отивам в бг на море и велинград за два месеца работя и живея в москва от тази пропаганда не ли ви омръзна че ставате за смях пред народа си много българи има в русия и те говорят как живеят руснаците те са на светлини години от българия не може бг да ги достигне

7

За 1

преди 5 години

Най -големите *** у нас са русогъзолизцитеЩом им замирише на пръдня с водка си свалят потирките се надупватЗа вазелин не питат даже...

6

Анонимен

преди 5 години

Путин за санкциите към руския мужик:- Няма страшно, до две години ще ги махнат !Мужика:- Ще ги махнат...ама друг път, минаха вече пет години.Май трябва тебе да те махнем !

5

Анонимен

преди 5 години

Важното е че Роман Абрамович има най голямата яхта и футболен отбор за да се гордеят руските мужици

4

Боли ме чепо

преди 5 години

За русиятаСанкциите са персонални срещу олигарсите на *** А трябва да са като едно време

3

сминдух енд чесън

преди 5 години

То износители и земеделци кой ги брои за население

2

Анонимен

преди 5 години

Губи народът защото местното производсво и бизнес се развиват се отварят нови работни места, безработицата намалява, но на руснаците не им се работи затова губи народът, нали така, дрОгаре?

1

Анонимен

преди 5 години

ББС ли го казва, бе? Това е все едно МИ5,6 и ЦРУ .