58

Анонимен

преди 5 години

През руското робсво България от 6 милиона стана 9 милиона и беще сред 30те индустриално най-развити страни в света. След като американците ни освободиха от руското робсвто България от 9 милиона стнана на 5 милиона, първа по смъртност в света и бедна като бедстваща африканска държава.

57

Жоро

преди 5 години

Добре дошли Братя. С Русия в сърцето завинаги

56

saki

преди 5 години

Варна се напълни с руснаци. И не си мислете ,че харесват българите, по скоро даже ни мразят и са много арогантни,груби и нахални. На ден по около 20 руснака минават през консулството им за визи.

55

пецата

преди 5 години

Българите са руснаци , руснаците са българи

54

Джонатан

преди 5 години

До 58 Америнанците ни освободиха от руско казашко азиатско робство, бе комунистче непоръбено, само това ги прави велики за всички българи, но какво ти разбира продуханата тиква

53

Калеко Алеко

преди 5 години

До До Калеко Алеко ... Тези дето те "освободиха", те и поробиха за следващите 200 г.. Натресоха ти комунизЪма си и последствията от него, и превърнаха част от българското общество в рушофилска ***, за да ерозират държавата и ни ... !!!

52

Анонимен

преди 5 години

До АнонименМи като е руски Крим да си ходят в Крим бе :)Ми крим е Руски бе, въпросът е затворен :) А руснаците ще ходят където си искат.

51

До Калеко Алеко

преди 5 години

Извинявай, но сигурно трябва да пиша, че американците са ни освободили и са давали кръвта си за чужда свобода, а не руснаците? Твоите американци само ни използват, да грабят пари от Тец Марица, безплатни бази и мините ни за злато и сребро.

50

Всем привет

преди 5 години

Нека идват руснаци, а африканците да си ходят във Франция и Италия.

49

Анонимен

преди 5 години

Любовния тандем трольовци, пак не са ви актуални нито "инструкциите", нито темата за "балона", както и "покупателните" неспособности на вас и на хрисимото ви стадо от гольовци.Лапайте си панеленената лютеничка срещу 20 долара надница и не си пъхайте смешната чушка в неведоми за вас дела; апартаменти за такива като вас просто НЯМА, няма и да има!Човек трябва да мисли и да работи, не да чака на Тошо и на *** да им дадат жилище, както беше някога с "гордите" ви панелки отпреди 50 соц-години.

48

Калеко Алеко

преди 5 години

До Браво ... Ако ти имаш брат *** или майка рушкиня, не ангажирай и другите български граждани с диагнозата си и родовите си отклонения ... !!!

47

до калекото фашиста

преди 5 години

НАТО МОЙТО МОМЧЕ Е ТЕРОРИСТИЧНА ОРГАНИЗАЦИЯ ИМА ОКУПАЦИООНИ ВОЙСКИ В БЪЛГАРИЯ ....А КРИМ Е БЪЛГАРСКИ ПРОВЕРИ СИ КАРТИТИ СМЕШНИКО КОСТИТЕ НА ХАН АСПАРУХА СА ПОГРЕБАНИ НА ДНЕПЪР А КИЙ-КИЕВ ЕБРАТ НА ШАМБАТ РУСНАЦИТЕ СА С БЪЛГАРСКИ КОРЕНИ А УКРАИНЕЦ НЕ СЪЩЕСТВУВА ПЛЕМЕ НЕГРАМОТНО.

46

Анонимен

преди 5 години

Ужасно нецивилизовани са.

45

Браво

преди 5 години

Братята руснаци винаги са добре дошли. Били сме се рамо до рамо и имаме добри връзки с Русия от самото и създаване.

44

Анонимен

преди 5 години

До 47По-добре евтина фреснка козметика отколкото ментетата дето ги пиеш... Тия ментетата трепат нормалните хора, само бг пиещите оцеляват ... щото са им свикнали.

43

Калеко Алеко

преди 5 години

До Анонимен ... Абе да си стоят в Крим, но да не забравят, че той не е рушки ... и да не се чудят защо в Черно море има Натовски кораби, защото това което се случи с Крим, след време може да случи и с нашето Черноморие, за радост на местните *** ... !!!

42

Анонимен

преди 5 години

Добре че сме членка на НАТО, иначе вече да са поробили Варна тия агресори.

41

Анонимен

преди 5 години

Да си стоят в Крим тия алкохолизирани питекантрпи.

40

Анонимен

преди 5 години

безидейните бкп-разбойници си осигуряват защита от българите, заселвайки бивши и настоящи агенти на обшорни - кгб разбойници и техни роднини, за да оможе . "ако стане нещо", "нощните въци" да действат по нощите...

39

до 39 пияницата

преди 5 години

ДО ГОСПОДИН БЪЛГАРИНА КОЙТО Е ДРУГАР НО ВЕЧЕ ФАШИСТ ЧЕ ВИЕ СТЕ ПО ГОЛЕМИ ПИЯНИЦИ И МИЗЕРНИЦИ ОТ РУСНАЦИТЕ БЕ Я СИ ВИЖТЕ МРЪСНИТЕ СЕЛА И ГРАДОВЕ МИЗЕРНИЦИ БЕДНИ ГЛАДНИ.ДРЕХИТЕ ТУРСКИ СИРЕНЕТО С ГИПС И СУХО МЛЯКО НИШАСТЕ САЛАМИТЕ С КОСТИ ЧЕРВА И КОЖА ДОМАТИТЕ С ПЕСТИЦИДИ ЯЖТЕ И ЖИВЕЙТЕ БЪЛГАРЯ БЕДНИ ГЛАДНИ РУСНАЦИТЕ ВИ СА ГЕНЕТИЧЕСКИ БРАТЯ ДАЖЕ ЕЗИКОВО НЕ СЕ ОТЛИЧАВАТЕ ОТ ТЯХ БЛЕЕЩИ