28

селски терикати

преди 5 години

Айде да си купим американска газ - втора употреба!?По-евтино ще ни излезе!

27

Анонимен

преди 5 години

То това го слушаме от 20 години . Все докарват нещо и накрая нищо.

26

Само питам

преди 5 години

Видяхте ли сега евроатлантическите ценности какъв хъб ни набутаха?

25

опетков

преди 5 години

До Анонимен18 Явно си нискокачествен ***, който се активира при прочитането на думата "газ". ЮП, както и всичко където действа "брат"руснак си беше схема за източване на едни пари от бедните и наивни българи и донякъде руснаци. Най-лошото в него беше, че тръбите щяха да са собственост на руската енергийна шайка за 30г. и руския ботуш щеше да тъпче родната земя. Само това стигаше, за да бъде спрян. Но има и още много.

24

Анонимен

преди 5 години

И какво стана сега, нали нямаше да купуваме руски газ от Русия"спряхме" Южен Поток, а сега ще купуваме руски газ от Турция. Няма да сме зависими от Русия, сега ще сме зависими от Русия и Турция.За пропуснатите ползи от транзита да не говорим.С такива управляващи които нямат топки да отстояват националният интерес България няма бъдеще!

23

трагикомедия

преди 5 години

Сега да сме радостни на трохите ли?А можеше да играем централна роля!Да благодарим на Плювко и *** за това!

22

Наблюдател

преди 5 години

Заглавите да се чете: Отклонението на "Турски поток" ще доведе до руски хъб в газа.

21

до16

преди 5 години

споко, нека дойде газа до Варна, те тръбите на Южен поток са още на придтанище Варна, дай имейл да ти пратя снимка....

20

гошо тъпото

преди 5 години

ПО ТИХО ЧЕ РАЗБЕРЕ ЛИ ДИК ЧЕЙНИ ОТ ОНИЯ СВЯТ ЩЕ СЕ ПРЕОБЪРНЕ В ГРОБА. ТРЪГНЕ ЛИ ТУРСКИ ПОТОК СИНЧЕТО МУ КОЕТО Е ИЗКУПИЛ ПОЛОВИНАТА ГАЗОПРЕНОСНАТА МРЕЖА НА УКРАЙНА ЩЕ ФАЛИРА А ТОВА СА 12 МИЛИАРДА ? ПЕЧАЛБА НА ГОДИНА

19

опетков

преди 5 години

До Анонимен "Писано е", както обичал да казва някой си Христос. И то далече не говори в наша полза. Според действащи договори от миналия век (др. Р. Овч.) Газпром плаща на БГ сумата от 1.65 долара за 100 км транзит на 1000 куб. м. Говори се също, че това е една трета от нормалната цена за транзит в района. Затова на Газпром му е кеф да "работи" с българите. Проста сметка показва, че "огромните ни" приходи(да не се бърка с печалби) са в размер на 15Х4Х1.65=100 млн долара годишно.

18

Анонимен

преди 5 години

Кво стана със селския бабаит, дето бил спрял ТРИ РУСКИ ПРОЕКТА ?

17

Анонимен

преди 5 години

Голям провал беше спирането на Южен поток,българките фирми са на големи загуби, държавата и гражданите на загуба,европейски държави също загубиха от спирането на ЮП, сега не само турски,но и български поток трябва да построите!Шистови ***,които унищожават природата завинаги на 3000 метра дълбочина не можем да си позволим,защото страната ни е твърде малка,за да я унищожаваме!Къде ще живеете и откъде ще пиете вода,ако ви унищожи шиста земята?Дори въздуха се отравя,заради токсичните изпарения

16

опетков

преди 5 години

Това, че ще строим тръба беше ясно още от визитата на Теменужка в Санкт петербург преди година, където на тъмно имаше шушу-мушу с Газпром. Тайните преговори продължават и народецът ще бъде поставен пред свършен факт. Печалбата от такива газопроводи, особено в полза на Газпром е равна на нула. Къде са милиардите, печелят се някакви пари, които отиват за издръжка на нелепите държавни мастодонти Булгаргаз и Булгартрансгаз. Скоро ни лъгаха и за глобата от 70 млн евро заради фалшивото "либерализиране

15

Анонимен

преди 5 години

А бе защо никой не пише нищо за цената на газта, за цената на транспорт на 1000 куб. М газ, неустойките които ще плаща Газпром ако не спазва клаузите?!Или всичко ще плаща бедния българин, като данък Русия? И тук се говори за тръба само до хъба във Варна, а от там нататък какво?Това ми прилича само на празни приказки. Газпром е подписал договор че ще доставя газ на България до 2030 г през Украйна и ако не го прави трябва да плати 1 млд лева неустойка. Какво става с тази неустойка?

14

Smurf

преди 5 години

Правилното понятие е апендикса на Турски поток. Тиминужка лъже заявките за запълване на тръбата са само от Булгаргаз няма никакъв интерес от никой друг защото на всичи е ясно че на Борисов не може да се вярва . Тръбата ще си мине през Гърция Македония и Сърбия а до Каварна ще е един глух апендикс

13

Абе 11

преди 5 години

Тази песен за нашият шистов газ я слушаме от вретото на ранния Жельо Же.лев! И за бляскавото ни демократично бъдеще - също! Друг саундтрак нямаш ли?

12

Анонимен

преди 5 години

Бойко ви предлага многократно да се разработят находища на шистов газ както и в Черно море, но скачахте по площадите. Сега остана да внасяме газ от Турция точка!

11

Анонимен

преди 5 години

Не ща турски газ искам да продължа да паля гуми трета употреба.

10

Анонимен

преди 5 години

Ние имаме шистов газ и трябва да си разработваме находищата. Наше право е.

9

Анонимен

преди 5 години

Сужуците ше се молят ся Ердоган да не им врътне кранчето.