27

Анонимен

преди 5 години

Потребяващият човек задвижва икономиката. А за да потребява един човек, трябва да има пари.Българинът дава 40% от доходите си за храна. Реално го държат на фаза кредити + сметки + ядене и на всичко отгоре работодателите постоянно реват, че и тези пари му били много. Е, каква икономика и каква раждаемост искате бе, пичове?

26

до Братска Русия

преди 5 години

Ами внасяйте газ от братски САЩ!

25

Анонимен

преди 5 години

Вчера медиите съобщиха, че човек на 53 г. се е самоубил. Бил е болен и безработен. Хората нямат буквално пари за хляб и лекарства, тотално отчаяни, а политиците се вълнуват само от избори и постове във властта.

24

Анонимен

преди 5 години

Управляващите искат,народа да мизерства явно.Ситият на гладния не вярва.

23

Братска Русия

преди 5 години

Ще вдигна цената на газта още.За да усетите още по-навътре руската любов.

22

Анонимен

преди 5 години

Идеята е, че доходите трябва да изпреварват инфлацията и по този начин цените растат, а човека става все по-покупателно способен, демек забогатява. Това може да стане само в бяла държава но не и у нас. Страна управляване по този начин хората обедняват, а населението намалява. Ако трябва да дам пример за просперираща държава за която по-горното е вярно то това е Финландия, Дания и др. А за зле управлявана държава за което важи второто се сещате...

21

Анонимен

преди 5 години

Очакват като вдигат цените хората да се бръкнат по-дълбоко, обаче няма. Брашнения чувал е дори продран от тупане. Потреблението се свива. Фирми хлопват кепенците или се изнасят.

20

Анонимен

преди 5 години

Да, растат ето така всеки месец тихомълком с по няколко стотинки, чиста спекула. Отделно трябва да добавим увеличенията, когато поне два пъти годишно вдигат ток, парно и газ и оттам по веригита още качват цените.... А качество и грамаж - намалени....Омагьосан кръг за обиране на и без това изтормозения и изнемогващ народ!

19

Анонимен

преди 5 години

Нормално е, защото поскъпна цената на тока, особено за бизнеса. Тази суровина е в ценообразуването на всичко...само че недоволни нямаше. Отделно поскъпнаха горивата, което също е в ценообразуването на всяка стока...и там протеста беше рехав. И не е вярно, че заплатите не мърдат. Ръст има, но при държавните служители, по спомен,10% тази година. А останалите защо си траете? Няма развита страна,в която частния бизнес да е по-ниско заплатен от държавната администрация. На изборите пак ходете за гъби

18

Анонимен

преди 5 години

До всички привърженици на ГЕРБ!Хора сериозно ли смятате, е Премиера разбира от икономика и политика? Той е добър в говора с по-ниско интелигентния човек. Всяко негово интервю е съпроводено от много неистини и голяма спекулация на казаното от него. Вижте и неговите министри. Какво Теменужка Петкова разбира от енергетика, какво Каракачанов разбира от армия? Да не говоря за Захариева и познанията и възможностите за външна политика. С такъв потенциал, такива ще са и резултатите в страната. Нищо ли

17

Анонимен

преди 5 години

В България то беше унищожено.За всичко съм съгласен, но това не е вярно.Като си дойдеш, виж в някой кауфланд примерно - пълно е с българско месо, сирене и какво ли не. Но хората предпочитат 3 кила кренвирши "на промоция", отколкото 500 грама читаво, хубаво месо. Затова нашите главно изнасят.

16

ай сиктир

преди 5 години

До ГoшуЕдин ден и ти може би ще доживееш за да станеш пенсионер. Бъди сигурен, че тогава ще пееш друга песничка нищо, че сега както пишеш си добре в това няма гаранция днес си добре, утре си зле дано някога си го спомниш.

15

Анонимен

преди 5 години

Не бе, само 2% на годишна база... вервайте ни

14

Анонимен

преди 5 години

Това е положението.Свикнал е народа ,да си трае и да се гърчи.Когато започнем да измираме от глад,ама то има вече хора които умират,ама не се дава гласност.Колко хора живеят под прага на бедност.Колко????Защо не си водят статистика затова.????

13

Анонимен

преди 5 години

Нормално е да растат , след като се вдига качеството на производството. Да стане добро млеко трябва да има и качествена крава. Но и трябва и качествен посев да има. А качествен посев е от ЗЪРНОТО. Та всичко опира до доброто зърно."Сей земеделецо добри семена" - Ив. Вазов

12

шматка

преди 5 години

А вие поискахте ли по големи заплати.НЕ.Всички си мълчат и чакат някой ОТГОРЕ да ги увеличи.Така никога няма да имате по високи доходи.

11

доволен селянин

преди 5 години

не ме засяга сичко си произвеждам от мръвката до разните треволяци (последните не ги уважавам много)

10

Анонимен

преди 5 години

Цените растат навсякъде с ръст близък до този на икономиката. На нас кой ни е виновен, че нетният ръст на икономиката спрямо ръстът на др. страни е по-нисък. С такова управление такива резултати.

9

Българин

преди 5 години

Е Бойко вдигна и доходите ,детските останаха 37лв.но останалите доходи Бойко вдигна така че ще си траем,щото Бойко е слънцето на България

8

Гoшу

преди 5 години

До ДСГлупости. *** в Кауфланд, БИЛА или Лидл да видиш, че кило месо е 6-7 лева. Сиренето и кашкавала са скъпи продукти, вече. Аз понеже само овче сирене ям и под 15 лева не мога да го намеря никъде, кашкавала е 18 лева (говоря за качествени продукти). ДА се яде месо вече е най-евтино