116

Анонимен

преди 5 години

Щом на всяка статия за Ф-16 руските *** са с пяна на устата значи яко им влиза на руснаците.

115

Темелко

преди 5 години

Като мразите САЩ и не искате Ф-16 се борете! Не мрънкайте по форумите! Направете референдум за излизане от НАТО и ЕС! Отхвърлете сделката! Бъдете мъже! Нинова да си върне детето от САЩ, как може да служиш на Русия и да си пращаш детето при врага? Решете какво искате да правите.

114

Василев

преди 5 години

До ТемелкоЗащо бе селянин ***, когато бяхме врагове, американския флот в Гърция купуваше агнета от България!!!Защо сега да не купува продукция???Агент Питър Фланиган!ЦРУ!!!

113

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 114Има си хас. Всеки търговец хвали стоката си. Всеки политик се хвали, че избирателите живеят добре. И България ако правеше самолети щеше да ги хвали, ама не прави.Ми тя България правеше самолети ама после дойдоха руснаците.

112

Темелко

преди 5 години

До ВасилевИ какво ще продадеш на американците? Домати? Или мартеници? Хаха. Референдум за излизане от ЕС и НАТО! Племето иска Русия! Нали сме демокрация. Ф-16 ще използват народите в НАТО. Вие в евразийския союз си вземете Мигове!

111

Анонимен

преди 5 години

До ha-ha-haф16 ставаш зависим от САЩ за софтуера и ракетите. Миг е в пъти поевтин и избягваш рекета на САЩ за резервни части и компютри. ЦРУ и НАТО ще те следят постоянно и не можеш да стреляш по самолети на Турция или САЩ във война.

110

Анонимен

преди 5 години

По-малоумно изказване не бах чел!!!!

109

пецата

преди 5 години

Нека купят самолети но да вкарат в договора , "купуваме само ако направите безвизов режима за америка" , ей така да поставят условията нашите...

108

Василев

преди 5 години

А американската армия, какво ще купи от нас, нали сме приятели,партньори и съюзници, трябва да си помагаме и подкрепяме, не може само единия да дава!!!Свободата и сигурността са хубави понятия, но сиренето е с пари!!!Агент Ърни Бигалоу!ЦРУ!!!

107

Тинтири Минтири

преди 5 години

Един Вартбург с добавяне на климатик, бордови компютър, ABS, ASR, ESP... си остава все Вартбург.

106

ha-ha-ha

преди 5 години

Най-естествено е да изберем F16, а не Миг, защото то е все едно да избираш между Шевролет и Москвич...

105

Анонимен

преди 5 години

И нашия чорап е готов, но за грифин

104

до 116

преди 5 години

Тъкмо по лесно ще правят фелацио

103

до 113

преди 5 години

Колега, ти изби зъбите на гендарията

102

Инвалид

преди 5 години

Трябва да си с много, ама много сериозни ментални девиации за да изречеш това. Де да знам, може би липсата ми на крак ме е направила суеверен в някаква степен ....

101

Анонимен

преди 5 години

Има си хас. Всеки търговец хвали стоката си. Всеки политик се хвали, че избирателите живеят добре. И България ако правеше самолети щеше да ги хвали, ама не прави.

100

DMS

преди 5 години

Някой да направи кампания, да съберем парички за да купим един такъв самолет. После любезно да го предоставим на този пипон с думите: "Заповядай, лети си, но първо дай дясното краче. От над коляното ако може".

99

да бе

преди 5 години

Хърватите искаха да купят едни стари ф-16 от Израел, но с нещо си там модернизирани. Конгресът на САЩ отказа, за да не излиза тази модернизация в друга държава. А сега тия едва ли не ще ни продадат най-новото, което даже се слагало на ф-35.Много се съмнявам конгресът им да го разреши, но то ще се види.

98

Темелко

преди 5 години

Българина се чувства добре само под крилото на государя! Руския! Оставете го намира бе! Дайте му референдум! Излизане от ЕС и НАТО, визи за Европа и екстрадация на гурбетчиите! Членство в Евразийския союз и закупуване на Мигове! Телени мрежи, картечници насочени към излизащите за да спрем да се топим! Така станахме 9 милиона, щото никой не можеше да избега! Радев любим лидер и пожизнен президент. Чакаме червената армия с погача на орлов мост!

97

Василев

преди 5 години

Да вземе да купим малко хубави линейки и да спасяваме човешки животи, и това може да го направим с по-малко пари и без да питаме руснаци и американци, без конкурси и консултации, и без комисионни!!???Агент Грегъри Пачет!ЦРУ!!!