78

Анонимен

преди 5 години

ЕС никога не е бил проблем за британците, те просто мразят всички чужденци. И затова гласуваха за брекзит. Някой обаче трябваше да им обясни, че това ще засегне и тяхната възможност да напускат острова си, разбраха го късно и мъчително. Това е държава, която не произвежда почти нищо, освен гумени ягоди и уиски (шотлндците, а те искат да се отделят). само с гешефти, посредничество и ала бала не става. който е живял там, прекрасно знае, че икономиката им се крепи на европейците.

77

Присмехулник

преди 5 години

поражение за тереза мей, "британските медии също предвиждаха загуба за Тереза мей с над 200 гласа."; "От 432 гласа, 202 бяха в полза на отказа от сделката.".. апокалипсис! краят на света! без котвата на ес малкият остров - потъва! тереза мей съборена от коня в рицарски борби! кошмар за целия преогресивен свят, който иска не само англия в ес, а още цяла африка, пакистан, афганистан, ирак и израел! :-)))

76

Анонимен

преди 5 години

До 120Народът никой не го пита. Всичко е в прах в очите на баламуурниците. Тук става въпрос за много пари. Много пари, които ако напуснат (независимо със сделка или не) ще загубят. Усетиха се и сега търчат, мажат, лъжат чудят се как да се допитат до народа, за да няма Брекзит. Ще има със сигурност втори референдум.

75

Обикновен българин

преди 5 години

Единственото което зная е че утре милиони трудови англичани ще станат рано и ще отидат да спасяват човешки живот, да обучават деца о студенти, да строят сгради и да сглобяват изделия без изобщо това събитие да променя нещо в трудовия им живот. Просто са в примката на капиталистите както и хората от другата страна на Ламанша

74

УК

преди 5 години

Сега Шотландия, Уелс, Островите Ман, Джърси и Гримсби, да се отделят в самостоятелни Държави, а Ирландия да се убедени със Северна, няма да е зле CornWall (Корнуел) в най-южната част на Англия също да се отдели, тъй като там са келти и отдавна искат независимост, дори и такава като самоуправление, но няма кой да им даде. Да остане само Англия - сама, те 3-4 милиона индийци и пакистанци, знаят какво да правят.

73

Анонимен

преди 5 години

До 112Напротив - над 50% искат в ЕС. Дори такива които са гласували да напуснат вече съжаляват.

72

Моше

преди 5 години

А бе немците кога ще платят течарации за тва че са унищожили Франция и Белгия Първата Световна?

71

Анонимен

преди 5 години

EС продава Великобритания по ebayНякой има ли мерак да я купи?

70

Анонимен

преди 5 години

ганчовците поне спокойно ще могат да се настанят по къщите и вилите на разните джоновци и сари в България, понеже и ингилизите ще бъдат наритани обратно на свой ред. всичко с времето си. да гъбясват на мъгливия остров с нгобози, хасан и брахмапутра радж.

69

Полска незгинала

преди 5 години

Да бе референдумите тъчи па Щвейцария се управлява с референдуми 500 години и немчугите емигрират ъамнщото е 100 пъти по добре за живеене.

68

Анонимен

преди 5 години

Референдумите трябва да се забранят, защото показват само колко са *** народите! И гърците крещяха "Охи! Охи!" и накрая управляващите, които ги тласнаха към това изпълниха всичките заповеди на ЕС!

67

Анонимен

преди 5 години

Голям го вадят, че могат сами без ЕС, ама като видяха каква е работата искат обратно при Юнкер и Меркел. Леваци. Още си вярват, че са Империя. Никой не ги бръсне за слиива.

66

Анонимен

преди 5 години

Трябва да се разпаднат - независимост за Шотландия, Уелс и обединение на С.Ирландия с Ейре. Светът много мръсотии е видял от англичаните. Дойде и техния ред.

65

Анонимен

преди 5 години

От 432 гласа, 202 бяха в полза на отказа от сделката.---------------------------Написано по този начин, аз го разбирам че 230 са били ЗА!?!Предполагам че това е поредното некадърно копи пейст през някой интернет преводач!? Предполагам също така че на някои хора математиката не им е силната страна

64

Пешо

преди 5 години

Тия са пред гражданска война бе! Сега ще насроча втори референдум, ще изберат оставане в ЕС и ония дето през 2016 гласуваха за излизане от ЕС ще вдигнат сопите.

63

Анонимен

преди 5 години

Браво на *** Христова, винаги съм се изумявал от глупостите , които пише, но днес и прощавам заради великата дума СОЦИОЛОЦИ, значи в единствено число СОЦИОЛОЧ.Лочат ли лочат.....

62

дедо поп

преди 5 години

Яловата даскалица да си хваща пътя. За пореден път доказа, че от нея и дъска за *** не става

61

Анонимен

преди 5 години

Сега да видим, дали ще се разпаднат. Много мръсотия сме видяли от родата на бабето и това ще е най-малко. Да изпитат какво е да губиш територии!

60

Анонимен

преди 5 години

Бритнаците след вота си пеят една известна песен на Чикаго:Hold me nowIt's hard for me to say I'm sorry

59

Ал Кохол

преди 5 години

Препоръчвам руснаци да не посещават островите, за да не ги скрипалясат.