13

Анонимен

преди 5 години

Само адвокат Лазаров ли не вижда ,ме тая не е в ред.Само той ли не се сеща ,че след няколко месеца ще четем за изоставено бебеАма ....ти сърце имаш ли? Ромите като ги оглеждат в пълна мизерия. Симона поне ще се грижи за това бебе!

12

Анонимен

преди 5 години

Нещо на снимката майката не изглежда мн читава,не знам.Но и социалните са си расисти.Що не откраднат така смело някое от 10-те деца банкоматчета на команчите?Щото ще ги бият може и да ги насилват сексуално.

11

Анонимен

преди 5 години

Сурогатна майка? Липсата на баща е съмнителна.

10

КЕКС

преди 5 години

По-интересно ми е мнението на другата страна, на социалните. Може пък социслните да имат основание хората. Иначе, банковата сметка я видяхме.

9

Сузи

преди 5 години

***,от Луната ли падате.Някой е обещал едни пари,за едно дете.Какъв по-подходящ случай,от самотна майка,"немощтна" финансово !

8

65

преди 5 години

Не мисля ,че е отнето за да бъде дадено на други нарочно.Но тези двете трябва да се държат под око,както се казва.Не са читави.Тук става въпрос за временно отглеждане с цел помощ.

7

тъй

преди 5 години

Всички българи искаме най-доброто за това бебе и затова няма да се спрем докато не омъжим Симона и бащата на детето, което ще бъде най-доброто за него от всякаква гледна точка. От Сдружението "Здраво семейство, здрави и щастливи деца"

6

Анонимен

преди 5 години

Това дете баща няма ли си?

5

антисоросоид

преди 5 години

До 65Детето си е нейно и никой няма право да го отнема. Деца са отнемали само през турското робство за да ги правят еничари а сега в 4модерна" Бг ги отнемат за да ги продават

4

Анонимен

преди 5 години

Най-ясното в статията е банковата сметка.

3

Анонимен

преди 5 години

Норвегия номер2. Ами то от пропаднала евроатлантическа к оч и на нищо добро неможе да се очаква

2

Анонимен

преди 5 години

Нашите со иални не се задействат току-така без причина. То и да има причина трудно се задействат. Тука има нещо гнило, което не ни казват в тази сълзлива статия.А таткото къде е, кой е? Ама явно не в това е проблемът, а нещо друго.

1

65

преди 5 години

Само адвокат Лазаров ли не вижда ,ме тая не е в ред.Само той ли не се сеща ,че след няколко месеца ще четем за изиставено бебе Или недай си Боже по -лошо.Или важното е да се отчита дейност.Днес ще и хо върнем,утре ще и го вземем.