66

Анонимен

преди 5 години

Летящ скрап!

65

Гочо

преди 5 години

Докъде я докарахме: пожарникар и физкултурник да обясняват на летец кой самолет е по-добър...

64

до 70

преди 5 години

А пък ние сме им подарили целия си златен резерв от десетки тонове злато уж на съхранение в руската банка и там си остана! Както Стамболов е казал преди 100 години - Не им щем нито меда нито жилото! Това е нация от пропадляци, нищо хубаво за света, нищо свестно не са направили освен бомби и ракети за масово унищожение!

63

Аз

преди 5 години

Кой е тоя Тодор Тагарев? От кое правителство е? Завършил е сигурно ВИФ, а почна и от самолети да разбира? Алоооуууу, г-н Никой!!!

62

Анонимен

преди 5 години

И на по-добра цена... за продавачите...

61

SS

преди 5 години

тоа не е ли същият дето участва в едно сдружение, с нещо като "атлантически" в името си, а всъщност - хамерикански ***... Е, тогава е съвсем ясно накъде бие "лобизъма" му!

60

Анонимен

преди 5 години

Русифилщината не я интересуват никакви факти и аргументи. Те си знаят тяхните русофилски надлъваници Су-35, Миг41 Су-57 и не знам си какви руски чудеса видяни само на картинка. Фактите са че до сега за 40 години Миг и Су не са успели да свалят нито един Ф-16 да не говорим пък за по тежкия и въоръжен Ф-15. В същото време само Ф-15 има 102 победи срещу Миг и Су срещу 0 (нула) за руските дараци при директни двубои.

59

Анонимен

преди 5 години

Впрегнали са всички продажници да ни облъчват, а претендират как някой водил срещу тях хибридни войни и се месил в изборите им.

58

Ф 16

преди 5 години

Ф 16 е основния боен самолет в НАТО. Той залага стандарта на оръжия, писти и обучение на пилоти и про. Всички останали самолети на алианса се сравняват и се правят да бъдат съвместими с Ф 16. С това казано купувайки последен модел Ф 16 Блок 70 Българската Армия няма да има никакви грижи в следващите 30 години относно съвместимост на изтребителите ни в НАТО. Т.е. няма постояна нужда от модернизации с цел съвместимост.

57

Българин

преди 5 години

То и да ядеш сьомга е по-добре от фасул, ама българските пенсионери ядат фасул. От кога станахме толкова богати, че да купуваме най-скъпото. Тези самолети ще ни трябват единствено за air policing. Ако стане някой конфликт, 8 самолета каквито и да са, няма да могат дори да излетят.

56

Анонимен

преди 5 години

герберастите почват да стават смешни в привличането на куцо, кьораво и сакато да казва вземете старите кошници пари ще има за всички по редичката, а за първите и "безплатни" обеди...Щеше да е смешно, ако не беше трагично и не ставаше въпрос за модернизацияна арнията. Все-по ясно става, че реално никой не се интересува от реална модернизация, а от далавера за милиарди и кражба на народна пара.

55

Анонимен

преди 5 години

Ако вземем американските самолети, руските няма да смеят да припарят на 400 км от границата ни, а не да влизат във въздушното ни пространство, както беше преди няколко години, уж били пияни, а може и да е било истина като ги знам какви пропаднали алкохолици са!

54

Анонимен

преди 5 години

По време на така омразния соц, цялата ни бойна авиация, наброяваща 354 самолета, беше подарена без пари от Русия.Сега новият ни голям брат ще ни продаде старите си самолети на 10-кратно завишени цени.Освен това морално остарели. Не случайно бяха спряни от производство преди близо 40 години и сега специално заради тиквените авиоинженери Борисов и Цветанов ще търсят стари чертежи и ще се опитат да произведат 8 бройки.

53

Анонимен

преди 5 години

Последната дума ще има "хидро - инженерът". А той между друго е завършил и магистратура по военна авиация и самолетно инженерство.

52

Данък не не искам

преди 5 години

Само харчат за оръжия и самолети после ги гледаме на снимката от статията как са се разбили. И после ме хваща ят тези пари които са похарчени за самолет са се изпарили във въздуха гледайки как ф-16 гърми в небето. Значи парите за самолета е едната половина от бюджета а другата е от джоба на данъкоплатеца. Затова ли плащаме данъци. Трябва да спрем данъците да плащаме. Защото парите не отиват за добра кауза. В Исландия нямат армия там е рай.

51

Бау

преди 5 години

Ако направят референдум ще се окаже, че никой не иска самолети... Няколко военни натискат .. Искаме по-добра здравна система, не *** самолети защитаващи ни от ... никой...

50

2 милиарда!

преди 5 години

До 1989 г. българските ВВС са получили и експлоатирали общо: 224 МиГ-21, 90 МиГ-23, 4 МиГ-25, 22 МиГ-29, 23 Су-22, 31 Су-25, 44 Ми-24, 18 Ми-8s. Всичко 460 машини предоставени безплатно от Русия.

49

Анонимен

преди 5 години

Ф 16 / v миг и су =68 на 0 победи Факт вата ако ще Путин сюнет да си направи ((((

48

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Само като го видиш на картинката тоя самолет със смешната ми форма и веднага става ясно, че е някаква антика, като от филмите 70те години. "Само като видиш такова глупашко изказване и ти става ясно, че наслреща си имаш русофил чугунена глава от 50-те години.

47

Анонимен

преди 5 години

Какво има обясняваш, те повечето герберасти са толкова тъ пи, че си мислят че Швеция е в Русия.