46

Василев

преди 5 години

Бати Бойко беше попаднал в подобен капан с Мишо Бирата, но едно е да си бивша мутра, която има протекцията на червените генерали, а съвсем друго е да си някаква софийска ***, която е гледала как другите кметове преди нея богатеят меумоверно много само с кметската си заплата!!!Агент Мики Рочи!ЦРУ!!!

45

Анонимен

преди 5 години

До аИма си закони, в тях са предвидени отстояния и т.н., ако смяташ че е нарушен закони заведи дело. Крайно време е зелените кухи *** като теб на хонорар, да проумеят че в градовете се строй, като не сте доволни, се изнасяте от София в някое село, или още по-добре в гората, където да тичате голи гонени от миличките вълци.

44

Анонимен

преди 5 години

Достатъчно е да гледаш само филми и виждаш как се случват нещата, обясни Гешев.Ръководителят на спецпрокуратурата отрече и, че Александър Ваклин се опитва да подкупи Иванчева. Действието му било в услуга на правосъдието. Гешев не можа да отговори и защо Ваклин хем се обръща към службите, хем търси посредник в лицето на Петко Дюлгеров, който "да уреди нещата" с Иванчева.

43

Анонимен

преди 5 години

Ровенето в кофите за *** за да се вземе някакви си закачалки,показва целият и светоглед!Да окраде, къде какво и попадне под ръка!

42

Ванко

преди 5 години

Сига сте писали глупости-*** гадатели, вие по компетентни ли сте от съда-Чакайте малко бе хора-ще си вземете хонорара-да сте чули във Великобритания някоя неизвестна *** да пише на длъж и на шир-Стига сте внушавали ВИНА че сега и от вашата заплата ще давате обещетение на Иванчева като осъди държавата в Страсбург

41

Анонимен

преди 5 години

Ако в България имахме истинска журналистика, въпросите относно случая Иванчева, трябваше да бъдат отправени директно към кръстника на зеления октопод Тома Белев, но няма такива, всички са платени слагачи, плащаш си и те пишат каквото искаш, дори да са откровенни простотии.

40

Анонимен

преди 5 години

Тия и двете изглеждат като престъпнички,особенно Билянчето!

39

а

преди 5 години

Не мог да твърдя дали е корумпирана, мога да кажа обаче, че залавянето беше крайно показно и доказателствата изглеждат прекалено нагласени. Факт е също така, че от както я заключиха в Младост отново се строи като за последно. Въздух не остана тук. Та дали е виновна или не, не мога да кажа. Но начина покоито се опитват да я предсавят, като най-големия престъпник в държавата, ми изглежда по-скоро като пълен цирк отколкото като подпълтено обвинение.

38

Анонимен

преди 5 години

не ви ли минава наум, че именно защото си е правила сметки да се кандидатира за кмет на цяла София на тази Иванчева и се случиха всички тези неща? Шайкаджиите не оставят вече нищо на случайността

37

nekoj

преди 5 години

Реално погледнао Младост е доста по голям от Самоков и много по голям от едно училище в Самоков. Ама това не попречи на Герб да направят една самоковска учителка кмет на София. Така че какви са тези внушения против Иванчева? Не съм видял ваша статия "Самоковското училище - тясно за душата на Фъндъкова..."

36

Анонимен

преди 5 години

Не мога да разбера какво е това правораздване в България, при толкова безспорни доказателства да се точат дела с години е гавра с обществото. Иванчева е политически проект, едни хора инвестираха доста пари в нея, дори в момента правят отчаяни ПР кампании за да я оправдаят, на Тома Белев паричките му спечелени по ирония на съдбата пак с рекет, корупционни схеми и т.н. му отидоха на вятъра.

35

Анонимен

преди 5 години

Към автора - Камелия Цветанова....толкова ли са Ви елементарни изказът и Вие като човешко същество? А, може би така Ви наредиха и за толкова Ви плащат?

34

Буда

преди 5 години

Назначих само безотговорни хора на отговорни постове. Ще ми изядат главта.

33

Анонимен

преди 5 години

Според Гешев зад Иванчева стои политическо-медийна групировка, която я е припознала за свое знаме. За лошите условия в ареста отговорът му беше следният: А българските пенсионери, които живеят при 3 пъти по-лоши условия? Държавата не им ли дължи топла вода, храна всеки ден, ток в момента сега сигурно умират от глад!.ГЕШЕВ БЕЗ ДА ИСКА ОПИСА СТАБИЛНОСТТА НА БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ

32

Анонимен

преди 5 години

Случката е странна, защото Иванчева рови в кофите. БГ елитът в действие хахахаха

31

Д

преди 5 години

Не знам кой е крив и кой прав. Но знам че откакто тя не е кмет в младост поникнаха няколко нови блока, чиито строежи бях спрени.

30

Анонимен

преди 5 години

А бе само да попитам гербавите Петко Дюлгеров - доказано корумпиран и въртящ корупционни схеми в Младост не беше ли предложен и избран от Герб?Питам само.

29

Анонимен

преди 5 години

При тонове доказателства да твърдите че невинна.

28

Аз

преди 5 години

Не вярвам Иванчева да е опряла пистолет на челото на Ваклин и да му е казала давай подкупа ! Tой е дал подкупa, защото е искал сам да го даде, какви са неговите мотиви за даването на подкупа ще узнаем, когато Ваклин бъде изправен пред съда!

27

Булгар3

преди 5 години

Ваклин да направим кмет,един достоен и безскрупулен човек