48

Свети Джендий

преди 5 години

Изгонил ги е, но не и преди да са дали лепта за обителта, обитавана от нетрадиционни мъже в рокли.

47

c4n0puS

преди 5 години

Не вярата е виновна, тя е свята и прави човека по-добри, смирени и благородни - това е за ХОРАТА. А за светите хора, вярата ги прави - Алчни, Нагли и Развратни (обществена тайна е че при тези подобия на хора, педофилията и *** де растията е на ПОЧИТ)! Гадове, това са РАБОТНИЦИТЕ в най-стария франчайз на планетата - ГА ДО ВЕ!

46

Анонимен

преди 5 години

Интересно защо това видео не се вижда никъде от чужбина?Абе вие ненормални ли сте?Кой е отговорен и трябва да стои до това дете,както и да обясни,че е болно ако е необходимо?Не е ли майката?И това е Божи храм,всеки Божи храм е свещен и не се допуска всякакво поведение. Преди няколко месеца имаше клип с някакъв,който влезе в католическа църква и започна да тръшка каквото му попадне.

45

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 38"Всеки знае, че в хронично болните се е вселил дявола и тъмните сили. Браво на отчето добре е направил."Напротив, нищо не е направил! Ако беше истински вярващ щеше да изгони "демона" от детето! Ама с кадесарска вяра - у пъклото при червените саполе!

44

Ходил в Солун

преди 5 години

Гърците са най-стриктните православни - постят, пречистват се, като минават покрай Божи храм винаги се кръстят, в неделя ходят на църква.Бай ти *** яде кифтета като разпран, ходи на църква веднъж годишно с дънки и чехли, поповете ти се стряскат, ако не купиш свещи от тях (в Гърция са безплатни свещите навсякъде). Абе българска работа.Весела Коледа и бъдете малко по човечни.

43

Анонимен

преди 5 години

До Гледна точка 40Това което е казал Христос е универсално за всички независимо дали са християни, мюсюлмани или будисти. И самарянин да - същото! Христос е казал че Бог разпознава по сърцата/делата а не по сурата.

42

Анонимен

преди 5 години

Наистина много неприятна сценка,и ако беше в Гърция,монахът щеше да бъде командирован в друга обител.Това на видеото изглежда да е краят на разправията.Изглежда че преди това е имало диалог м/у монахът и мирянката.

41

Гледна точка

преди 5 години

но майката спокойно можеше да го изкара навън за малко да се успокои.Дори и да е викало, можеше да помолят родителите по-учтиво да го изведат навън. Не отива на човек с неговото призвание да се държи по този зверски начин!

40

От един морски град

преди 5 години

В нашият малък морски град Попа дойде от провинцията - за 4 години служба - 2 коли си купи, къща и вила. Как ги направи тия фокуси.....сигурно Господ му ги е подарил.

39

Анонимен

преди 5 години

Oбесете попа за Коледа! Лично ще го закопам за празника! Тия брадатите са най-големите мрръсници - корумпирани, лицемерни, нямат срам от Бога.

38

кръстоносец

преди 5 години

Ето така хората се превръщат в атеисти, отива майката с вяра и си тръгва обезверена. А детето с нищо не е виновно! Никой не си избира какъв да се роди, ако не се лъжа.

37

Гледна точка

преди 5 години

Христос е казал: Болните имат нужда от ЛЕКАРВсеки си има право на вяра и в това къде да търси изцеление! Аз ако съм будист дреме ми на змея, какво е казал Христос! Изцелението идва с вярата!

36

Анонимен

преди 5 години

Стига фалшиви новини! Детето е викало и крещяло в църквата. То не е виновно, има заболяване, но майката спокойно можеше да го изкара навън за малко да се успокои. Вместо това тя намира за нормално да пречи на останалите вярващи и да снима скандал, който сама е причинила. По време на литургия се пази тишина! Който не може или не иска мястото му не е там. Правилно е постъпил дядо поп, а неговия началник не е трябвало да се извинява

35

Анонимен

преди 5 години

Всеки знае, че в хронично болните се е вселил дявола и тъмните сили. Браво на отчето добре е направил.

34

Анонимен

преди 5 години

Заради такива хората странят от църквата!Аз съм гербажия, но Борисов знае ли каква разврат е в Бачковският на когото отпусна милион ли беше или И половина!?

33

Чичо Митко

преди 5 години

Христос е казал: Болните имат нужда от ЛЕКАР

32

истина е

преди 5 години

От всичко най-лошото е ,че не е изял голям бой , царуля!!

31

Муса

преди 5 години

Аллахоакбар

30

Гледна точка

преди 5 години

Еми онзи отец Нафърфорий ли беше, Кирил ли, нали каза, че в Троянският от шест "божи служители" четири са гейове- в божи храм!Този да не е един от онези, дето са с включен ляв мигач?

29

Чичо Митко

преди 5 години

Вържи попа да мирне селото! Хитър Петар още едно време е разбрал що за стока са "духовниците"! Който им вярва значи е "нормален"!