9

А+

преди 5 години

Българина никой не признава ,не може никой да го учи-той е на всичко спец и по разбиране ,и по можене ,и по знание ,но ,поне половината не са прочели цялата статия ,но критикуват ли ,критикуват.АКО ще е да е турчин или ром ,но може и влах ...стига само да управи тази държава.

8

Анонимен

преди 5 години

правилно. да се изработи програма, да се назначи правителство изцяло от експерти, партиите да се приберат в парламента и да обезпечават правителството със закони

7

Турчин

преди 5 години

Прав е че изоставаме по жизнен стандарт, но тези управляващи са не способни да развият икономиката и никой не иска да инвестира в България. Борисов не смее да направи нищо против мафията, а няма нито един зад решетките олигарх или политик, замесен в приватизацията за 30 години. Днес VW и шкода предпочетоха Турция пред България, за новия си завод.

6

баста

преди 5 години

България няма нужда от Доган,а ДПС подкрепиха плана на ООН за миграцията.

5

V

преди 5 години

От както Доган стана ,,работодател,, започна да говори много лошо срещу работниците ;) ЩО ТАКА ВЕ АРКАДАШ ??? забрави старите времена ;) Все повече ме отвръщава .А щом и мене значи и другите. Доган е прекалено безскрупулен селски тарикат .Това в политиката може и да е предимство ,но в бизнеса не е така ;) Без работниците няма и не може да има икономика ;)А бизнеса въобще ,ама даже хич не е важен за икономиката ;)Защото в пазарната икономика няма празно не заето пространство ;)

4

Браво!

преди 5 години

Браво!Много умен мъж, нищо че не си личи като говори!Браво!

3

Царски Воин

преди 5 години

Тъжното е, че този човек е сто пъти по-умен от "българина" Борисов, Сидеров, Каракачанов, че да не кажа че май повече милее за България от тях.

2

ДА ,БЕ...ХА,ХААА

преди 5 години

Поредната дръндарска простотия...!

1

А

преди 5 години

според мен се нуждае от 50-100 разстреляни такива като него, публично, пред цялото население и лишаване на наследниците им до откраднатото.