45

ПроСоТо

преди 5 години

от ден на ден става ясно:-НЯМАТ НИЩО срещу тях!!!!..За това се гаврят с тях в ареста,а не ги предават на съда.Ако имаха нещо,как така за СЕДЕМ месеца не ги осъдиха?!?!?!..-Отговора е ясен:-Просто МУТРИТЕ "РАЗДАВАТ ШАМАРИ"!..Това е!..Немате си и бегла представа в каква отвра_тителна гнус_на МУТРОСИСТЕМА сме набутани!"Република България"....Най-краткия виц..

44

Анонимен

преди 5 години

Нищо не се разбира от тия СРС.

43

Анонимен

преди 5 години

Чакам, чакам края на януари, когато герб за пофеден път ви бръкне по джебовете каъо ви вдигне осигуровките, като дойдат сметките за вода и ток, новите! Ще виете като псетаааа

42

Анонимен

преди 5 години

До (-_-) 39доносниците/ клеветниците не търкат нароведоносниците са любимците на силните на деня

41

Solar Power

преди 5 години

До 36: Ако съдът отхвърли всичко и т.н. просто ще имаме поредния случай в 30 годишната НОВА история на корупция без осъден :)Ще кажем карай ще платим сметката и така до следващия кмет или министър....Нали знаеш как стават нещата от 30 години назад ?

40

До 35

преди 5 години

За облъчените жерберунгели да кажа, че все още има СЪД, не е нужно ждрберите да определят. Всеки е НЕВИНЕН ДО ДОКАЗВАНЕ НА ВИНА! НЕ ГО ЗАБРАВЯЙТЕ! ГЕРБ В ЗАТВОРА! МУТРИ ДОЛУ! ОСТАВКА!

39

Анонимен

преди 5 години

Защо не публикувахте твърденията на Ваклин, че Иванчева никога не е искала облаги от него? Какво са говорили, кога, как- всичко е било между Дюлгеров и Ваклин.Иванчева просто я вкарахте в тази милиционерска схема.И в думите и влагате скрит замисъл. Замисъл, който е във вашите глави.КОЙ СТОИ ЗАД СТРОЕЖА НА 60 НОВИ СГРАДИ В МЛАДОСТ???

38

Solar Power

преди 5 години

Моите виждания са за ДСБ, но не участват за жалост в управлението :)Инъче за всичко е виновен Костове и Сорос. Американците не са кацали на Луната. Гагарин никога не е летял. Сред нас има скрита раса от рептили :)

37

(-_-)

преди 5 години

Добре де, а защо въпросния предприемач не търка наровете наред с останалите участници в този театър?Смpад...

36

Solar Power

преди 5 години

И да не си помисли някой ,че защитавам бсп или герб. Всички са такива като десито. И дано си получи сливенския някой накрая за да се знае,че все пак има някакъв ред в държавата.

35

До солар паура

преди 5 години

Скапана гербврска мижетурко, да вкараме първо пъдпъдъкова и бочко пъй след това другите!

34

ПроСоТо

преди 5 години

абе каквито и да са,не разбирам защо раздухват пред обществото тия "записи от срс-та"?!?!Те може и да имат някакво значение за делото,което още не се е състояло,..но може и да нямат!!!ЗАЩО НАБУТВАТ в лицата на хората НЯКАКВИ СИ ХАРТИЙКИ С НЕЩО НАБРАНО НА КОМПЮТЪР ПО ТЯХ,СЛЕД КАТО НЯМА РЕШЕНИЕ НА СЪДА?!?!?!?!?!..Ако ги оправдаят?..Ако съдът отхвърли тия свободни съчинения,КАКТО И ЩЕ СТАНЕ,КОЙ ЩЕ БЪДЕ ПОДСЪДЕН ЗА ОКЛЕВЕТЯВАНЕТО ИМ?!?!?

33

Анонимен

преди 5 години

Според някои малюумници тука ние не трябва да вярваме на полиция, Данс, прокурори и т.н.Ами тогава по тази логика всички престъпници са невинни, натопени а, Полицията да се закрие!? Баси простаците сте!

32

Анонимен

преди 5 години

Ай стига с тия манипулации. Не сме ***! Цвцо пак раздава присъди.

31

Solar Power

преди 5 години

Затова някой кмет трябва да взлезне в затвора. За да се научат,че там са да СЛУЖАТ не да те изнудват и да се корумпират. При вземане на разрешително за строеж никъде не пише,че трябва да построиш казино, публичен дом, градинка, клуб за пенсионера .... когато влезне това в закона ОК, но дотогава няма как някой кмет да изнудва затова. Отвсякъде е в нарушение иванчева. На беден фризьор му замириса на медец и корупция :)

30

Анонимен

преди 5 години

На ниво районен кмет рушветите са стотици хиляди евра, а бедна ми е фантазията какви подкупи взимат министрите и техните шефове в това крадливо правителство. Не, че *** от БСП са по-скромни,просто мутрите са безкруполно нагли!За съдии и милиционери -да не говорим!В БГ положението е отчайващо безнадеждно, почти като в путинова Русия!

29

Анонимен

преди 5 години

Аз нищо не разбирам от тези разговори. Струват ми се безсмислени, но щом съдиите успяват да разберат за какво се уговарят да ги бяха осъдили досега! Ако пък...СРСтата не са читави и по тая причина се разпространяват в нета - всичко е ясно: пълен провал.

28

мак

преди 5 години

Един, вероятно няма нищо ясно и конкретно, защото ако имаше, със сигурност щяха да го оповестят.

27

Solar Power

преди 5 години

Е ти не ги ли четеш. Обсъжда се бизнес тип цигари+алко+кебапчета :)Да лежи а панделата десито :) Там и е мястото на корупцията !

26

Solar Power

преди 5 години

Много хубаво планират какво да правят с паричките от корупцията ! Това е България последните 30 години. Ей такива като десито !Затова е такова положението.Докато ходят бедняци да ни управляват така ще е !