207

Анонимен

преди 5 години

И ЕВРОПА, И САЩ СА СВЪРШЕНИ. МИГРАНТИТЕ ЩЕ ИМ РАЗКАЖАТ ИГРАТА.

206

Онзи робот

преди 5 години

Дето го направи Калашников кефи!Уж робот а шест души вътре дърпат ръчките ;)

205

Анонимен

преди 5 години

До 188Ако трябва ще си измислим извънземен враг, защото иначе не можем да намерим смисъл.БОРБАТА С ВРАГА ДВИЖИ ПРОГРЕСА.Въпроса е обаче - какво се разбира под "прогрес" , защото и това е много разтегливо понятие? И дали "прогреса" в едно, не е регрес в друго? М?

204

Анонимен

преди 5 години

До 229 Не ти си се объркал както тази телевизия където го е пуснала този клип!Въпросният костюм се продава по магазините.

203

За 235

преди 5 години

И защо да я нападат?Олигарсите на *** и без това я продават за зелени хартиики ;)

202

Анонимен

преди 5 години

До АнонимКлипа е доказателство за фалшивите новини на западс!Производителите на костюма никога не са твърдели ,че е робот!Въпросният костюм се продава по магазините в Русия!Преоброх 10 минуса на реален факт. 10 антируски трола, активирани за 3 мин...

201

Анонимен

преди 5 години

Ми като е изостанала Русишя, да я нападнат и да приключват. Да, ама не.Нямат здрави ***.Гърчат се в омразата си, ама са безсилни.

200

Анонимен

преди 5 години

БЛА,БЛА,БЛА Всеки които е наясно поне малко от политика, е наясно че политиката на макрон търси баланс и общи интереси между русия и франция, т.е. Русия няма никакъв интересен да бъде заменен с някой които да не търси дипломатическо решение с Русия, така че това си е очевидно поредната фалшива новина.

199

Анонимен

преди 5 години

Умишлено сега ще напиша дума, която да бъде нецензурна, за да може да накарам хората от сайта да изтрият коментара ми. Даже сам ще си репортна коментара, да бъде изтрит!!!! Обаче искам да ги питам тия хора от сайта... абе лaйнари, пyт'ки заспали, ако не искате да давате сцена за изява на руски "***", защо тогава не забраните коментирането в сайта или поне под такива "политически" статии, чувствителни теми и т.н.??? Нали и във вашите коментари супер често има от същите ***???

198

Анонимен

преди 5 години

До 188Човечеството е стигнало до там, че не може да живее без враг. Цивилизацията ни е основна на борба с врага. Ако трябва ще си измислим извънземен враг, защото иначе не можем да намерим смисъл.БОРБАТА С ВРАГА ДВИЖИ ПРОГРЕСА==има нещо такова! стимулирането на "консумацията", на "конкуренцията с другия" - това са също елементи от тази подсъзнателна "борба с врага", борба на "плюса и минуса", на "черното и бялото".много велики философи, са търсили отговора на въпроса за СМИСЪЛА НА ЖИВОТА?

197

За 223

преди 5 години

Рассия не ни ее освободила русначеРусия е дошла да ни открадне земитеБерлинския конгрес изгонва рассия и създава Българската държава

196

Анонимен

преди 5 години

Аз съм спокоен ,че Бойко не мишена на руснаците.Най-много ,да е мишена на някой свой бивш колега от бурното му мутренско минало през 90те!Така ,че ние сме стабилни,никой не може ни поклати!

195

Do 214

преди 5 години

Не, това не беше реклама на костюм а представяне на робот изцяло конструиран в русия, който робот може да говори и дори да танцува! Уви няколко руски блогъра разкриха руската измамата - поредната жалка руска лъжа, че това не е руски робот а човек в костюм ахахахахахахаха. А ти продължавай да лъжеш, белким някой на твоето ниво ти повярва! ;)

194

giletsjaunes

преди 5 години

сороската фабрика за фалшиви новини - на пълни обороти, като печатниците за пари фед и ецб. *** веле е водещият флагман на пропагандата и дезинформацията на третия пол.

193

202

преди 5 години

До АнонименКак може фабрики за ***, като държавна политика? Мале няма такива.Има! Зад океана, пред океана, DW, CNN ...

192

Е да ама

преди 5 години

Не знаят френски мужицитеЗа разлика от девочките им;)

191

ДО 217

преди 5 години

Има хора който мразят Русия ???Ти или не познаваш Историята на България , или си платен *** на Сорос ?Кое от двете си ?Русия е Освободила България от Турско Робство - Левски , Ботев , Батак - Това нещо да си го чул някъде ?

190

Каквото и да правят

преди 5 години

Притегателната сила на руССия е колкото на животно размазано на пътя - подминаваш с го със съжаление ... и леко отвращение

189

Анонимен

преди 5 години

До АнонименА западна пропаганда и фейк-новини срещу Русия няма ли? Има.Така че, като хвърляш бумерангя, той се връща. ----Коя точно е "фейк" новината ?Че русия е една изостанала държава от третия свят ?

188

Анонимен

преди 5 години

МАЧКАЙ, ВОВА. ЩОМ ПЛЮЯТ, ЗНАЧИ СЕ СТРАХУВАТ.