90

Анонимен

преди 5 години

Русняците онемяха с респекта на разрушителя ами ако влезе в бой те русняците не могат да изпият толкоз че да се противът

89

ззз

преди 5 години

Малко спомени:През януари 2007,Китай свали с балистична ракета свой стар метеорологичен спътник. Американците побесняха и проглушижа всички с неистовия си вой:"..как не ги е срам, замърсяват космоса" и т.н. но факт е, САЩ спряха свойте подобни програми 1985г. и реално не разполагаха с такива балистични ракети. В резултат спешно преправиха една своя ракета и след повече от година усилена работа, си свали свой аварирал шпионски спътник! Да покажат че и те го могат!И к'во стана с "чистия космос"?

88

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

До Терсенетотука не иде реч кой кво има, а че ако си се хванал на хорото с мъжете ше играеш. а не да фулиш по медиите и ракетите ти да падат в казахстан, и да плашиш че подводници ще изплуват до статуята на свободата, а осемдесет процента от флота да е за скрап. на бит пес всички са ножари, а на задунайская никой не се е засилил да помага.

87

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

значи, кога руски самолет мине покрай есминец на сащ, ония си дават оставките и викат за памперси, а кога един руски залив издуе *** *** е "просто по приколу" и пазят мира. ясно.

86

ГРУ

преди 5 години

Внимание! Всички русофили на амбразурата! В защита на Государството! Да се внушава: Русия е непобедима, Запада загнива!

85

ззз

преди 5 години

...НО факт е че нарипример от 50бр. поръчани супер,хипер,ултра модерни морски разрушители едва бе построен един-"Michael Monsoor" при това без предвидените йонни оръдия и други "екстри", а на всичко отгоре му се капа единя от двата двигателя и сега го заменят.Други бройки от кораба не се предвиждат.А по други анализи, до към 2020г. целият бюджет на US армията, ще отива единствено и само за поддръжка на базите и техниката и нито $ за нови разработки.И пак:дали това е вярно или само реват за $?

84

Адмирал Пушаков

преди 5 години

М да много са дръпнали УШАНКИТЕ в пиенето на самогон обаче !!! На последък пияното джудже и Шайбу поят дават си кураж един на друг и се пънат колко са сърашни !!! И случея с Керчанския залив а това е предупреждение и тия ще изтрезнеят бързо !!!

83

да

преди 5 години

а разрушителя що не навлезе в руски териториални води - дали не е защото тогава в отговор на подхвърленото предизвикателство щеше да му бъде подхвърлено нещо друго, което да го направи морски съд в...космически ??? :-):-):-):-)кравите щяха да станат първите собственици на кораб - трансформьр, който се превръщаот кораб в..нищо хахахахаха

82

Анонимен

преди 5 години

"правата, свободите...." Хаха! В в тяхно име щатите съсипаха маса държави и ги потопихав кръв! Мирът е вредно нещо за външната им политика! Войната храни оръжейния им бизнес,крепи икономиката и пълни джобове. Нищо лично срещу американския народ, който е готин и работлив.

81

ники

преди 5 години

Памперси на руснаците изпратихте ли като волнопожертвователна помощ?

80

Анонимен

преди 5 години

Верно е разрушител разрушава се собственорьчно без вьншна намеса

79

Анонимен

преди 5 години

Най пияни в целия свят са руснаците.

78

ззз

преди 5 години

Без да вземам страна, НО няколко американски генерала, и анализатори коментираха че последните 20 години САЩ са вървяли изключително и само в борба с локални конфликти и тотално са изоставили стратегическото въоръжаване. В резултат, драстично са изостанали в тази област от Русия и даже от Китай.Сега, преди да "скачате" възмутени, според други анализатори всички тези изказвания са САМО защото военните си просят повече пари от бюджета, така, че каква е точно истината няма да разберем НО ...

77

Анонимен

преди 5 години

Най-важното условие един войник да служи в САЩ е, да пълни памперсите бързо и ефективно.

76

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен То има Интернет и гледай Черно море,Йортаун,Уволнен американски командир и т.н.Ама то зор се чете, от писане няма време.

75

Анонимен

преди 5 години

Един такьв разрушител още лежи на една страна в моретр след като се джасна в тьрговски кораб ама нали Отан трябва да показва кьде отиват парите на данькоплатците

74

Анонимен

преди 5 години

Ракетният есминец преминал край залива Петър Великии водата край брега набързо придобила характерен кафяв цвят :)

73

Анонимен

преди 5 години

Хамериканците да не ми демонстрират много много, ами да си вадят летящите ламарини които са се ударили и разбили днес.

72

Анонимен

преди 5 години

до Ой Я разкажи какво е станало с Йорктаун, та да се посмеем на руската глупост...

71

Анонимен

преди 5 години

Най бездуховния и най неграмотен народ на света е руския.