72

Анонимен

преди 5 години

Вчера американски есминец с ракети Томахоук се приближи до главната военноморска база на Тихоокеанския флот близо до Владивосток. Тези води се смятат за руски териториални от руснаците и международни от всички останали. Целта на маневрата е да се обезпечи свободното корабоплаване.Чакаме ответна реакция от *** кин за тази провокация, ама нещо реакция няма.

71

НЕМА ЛАБАВО

преди 5 години

Ако украинските гемии се разминаха само със задържане, говедарските директно ще бъдат потопявани.

70

77

преди 5 години

75А ти искаш руския газ да храни САЩ и по-точно синът на Байден който има дял в газо-преностната система за газ на Украйна ли!Па си продажна душица-ти си готов и майка-България да продадеш,само и само да се надупиш към САЩ.

69

Shark

преди 5 години

Каква работа имат краварските кораби тук? Кой ги е канил, откога САЩ са черноморска страна че да искат да имат кораби тук? И този регион ли искат да подпалят, мам.цата им д..ба долна ***. После Русия била агресор, в кои чужди води Русия прати кораби, в кой район на света Русия подпали война???!!! А нашите долни продажници паметник им направиха, на тези, които пуснаха бомби на главите на българските деца!

68

+

преди 5 години

Хм ,американските кораби трябва да подадът уведомление към турците 15 дена преди ............. а украинските не трябва да подават когато преминават през КЕРЧЕНСКИЯ ПРОТОК ,просто така си минават ... нищо ,че украинските власти постояно казваха ,че ще взривят моста ... . А руснаците ще стоят и ще гледат и чакат, кога украинците си искат тогова и да минават и то без уведомления.Руснаците един път и простха през септември месец,но втория път -не. И руснаците са прави !

67

Анонимен

преди 5 години

"Германската канцлерка е многа ценена в Украйна и ние знаем, че тя има влияние върху Владимир Путин" заяви една от майките.Каква Меркел бре, тя ще храни Русия чрез Северен Поток 2 и по този начин ще ви осъди на гладна смърт като Вово ви спре газта. А вие искате помощ от нея.. Меркел храни режима на Путин. Единствения ви шанс е САЩ, щото еврогейовете както по време на соца са неадекватни. Германия я пишете АУТ - напълно зависима от Русия - икономически и политически. Тя вече НЕ Е велика сила.

66

Анонимен

преди 5 години

Ще летят пак руски самолети над главите на американските морячета или вече ЗАБРАВИХА КАК СЕ НАПИШКАХА?

65

цирк ли е или не..

преди 5 години

Щатите ,ако искат Русия на колене да натиснат европейците на тема газ и петрол --Русия се финансира ,живее и въоръжава с парите от петрол и газ продадени на ЕС --да руския газ и петрол е по евтин ,но зависи каква е целта.Не трябва да има Северен поток и през Турция за Европа, казва им се браво и Турски поток си остава до Турция ,айде да ги видим какво ще правят,навсякъде покрай Русия в натовските държави се разполагат ракети със среден радиус и блокада -- като ще водят войни да водя....т

64

Ой

преди 5 години

Аз само да питам: как точно ще притеснят Русия с кораби в Черно море?С какво ще ги уплаши?С Трета Световна Война ли?Или някой ще посмее да бутне руски кораб?Нека бъдем реалисти, това е като да се надмятат двама в кръчмата, голи фрази за пред хората.Нищо не може да се промени с още няколко тенекии в морето па били и най най съвременни.

63

альо кремълските

преди 5 години

никой няма да остави Бушмените да окупират територии и да изтребват населението им

62

Е-е-е, а стига де

преди 5 години

Хора, ТЕРОРИСТИТЕ се канят да влязат в Черно море.П.П.САЩ си мислят, че са недосегаеми отвън океана! И сеят смърт навсякъде по света.Не искаме убийци в Черно море!

61

привет от Германия

преди 5 години

Представям си как им се късат нервите на мишоците в Кремъл и Лавров казва на Путин -Володя , американцов приехали ! Что делаем ?!А Путин му отговаря -Не стреляйте ! Американцов нет украинци !

60

Путин

преди 5 години

Аз обичам да ми бъркат в aнyca!С Медведев и Лавров, редовно си бъркаме по дупките!

59

Rock of ages

преди 5 години

Ако това стане факт ще има много силен негативен икономически ефект в целия регион. Най-добре ще стане ако се успокоят нещата без дрънкане на оръжие, че ще ни е..т м.....а на туризма.....

58

Анонимен

преди 5 години

Предполагам, "Доналд Кук" ще е флагмана, има опит из черноморието )))

57

Анонимен

преди 5 години

Предполагам, "Доналд Кук" ще е флагмана, има опит из черноморието )))

56

Анонимен

преди 5 години

Чудесно!

55

Захарова

преди 5 години

Ще ми ядат *** т а и *** морските тюлени, ама немити

54

Анонимен

преди 5 години

Джуджето пие лекарства за запичане от днес

53

привет от Германия

преди 5 години

Щом военни кораби на нечерноморски страни имат право на 21 дни престой ,тогава САЩ да сключат договор с някоя черноморска страна членка на НАТО ,в договора да пише ,че САЩ дават " под наем " на тази страна 50 кораби , 10 подводници и 5 самолетоносачи ! България е с рубладжийско еправление и Румен Радев няма да се съгласи на подобен договор , но Румъния ще се съгласи !Рсуките нещастници ще глътнат хапчето !