35

Анонимен

преди 5 години

Дране на кожи, нищо ново под слънцето в тиквената държава

34

Гневен

преди 5 години

Пак гласувайте за Шайката, те не мислят за хората а това как да напълнят бюджета на Тиквата! Тиквун не разчита на икономика а основно на шофьорите, те са най-уязвими и изправени на стената!

33

Щерев

преди 5 години

Нека продължават да ни притискат и ще има жълти жилетки

32

Българина

преди 5 години

Очевидно герб са решили да оправят демографията като тръгнем пеш. Няма да им се получи. Просто искат да пълнят бюджета нищо повече. Ако бяха усърдни толкова в усилията за 50 хил които емигрират, нямаше да има предсрочни избори. За да оправдаят убийствената инфраструктура която направиха, сега ще караме софия варна с преспиване. Подготвят ни за електрическото светло бъдеще където времената за път ще се удвоят, добре дошли в ретро страната България, кояти личи че е на 1300 г още от дунав мост 1

31

Анонимен

преди 5 години

Няма мърдане - бюджета на ГЕРБ е пробит отвсякъде и се чудят откъде да го пълнят!Иначе като мярка срещу катастрофите ефекта ще е нулев, тъй като джигитите на пътя така или иначе не си плащат глобите, без значение двойни ли са, шесторни ли са!Отново ще плащат само баламите

30

Кратун

преди 5 години

През 2019 пак идват избори. Гласувайте за умни хора, не за палячовци, батки, кресливи ***, бивши и настоящи милиционери, мутри, БСП, ДПС, ГЕРБ Атака или Воля,

29

Анонимен

преди 5 години

събота и неделя се плаща извънареден труд , за това и удвояват глобите да има по голяма лапачка , щото тия не им стигат

28

Кратун

преди 5 години

Ако изхождаме от презумпцията, че наказанието трябва да бъде основано на справедливост и съразмерност с тежестта на нарушението, обяснете ми моля с какво едно нарушение по празниците е двойно по тежко от същото извършено в работен ден? Какви са тези безумия и кой може да ги прекрати? Или просто ГЕРБ измислят тези простотии, за да гърбят полицаите да работят в почивните дни и да си изкарват сами парите?

27

Марин

преди 5 години

Няма смисъл от полувинчати мерки,по-добре направо ни вземете книжките и който си плати 1000лв си я взима за известно време.

26

Валентин

преди 5 години

МВР вече измислят абсурдни правила и закони.В скоровреме вече всеки,качил се на кола ще бъде заподозрян като престъпник и ще му вземат точка!

25

Спас

преди 5 години

"Не искаме да събираме повече пари от глоби".. Преди два месеца един приятел получи снимка от 2015 година за превишена скорост.. тия ако ми се бавят с камерите 3 години какви пари ще вземате бре, то затова спирате насред пътя, ако някой благоволи да ви даде на вас да си платите обяда..

24

Анонимен

преди 5 години

Заради изцепките на джигитите сега всички ще страдаме.

23

joe

преди 5 години

все ми е тая, за 15 години шофиране не са ми вземали точки.

22

Ами... Добре

преди 5 години

Ще се научите бе. Като не става с добро, става с големи глоби. Аман от джигити!И да спират от движение пушещите таралясници! Ще карате само изправни автомобили.

21

Анонимен

преди 5 години

Одобрявам ,В Америка като ти пишат акт ,ако не го платиш до две седмици става двоен ,след това четворен И може да ти вземат книжката като за капак Тия промени отдавна трябваше да са гласувани

20

Анонимен

преди 5 години

Това го няма никъде. Голяма глупост!

19

горд гербер

преди 5 години

Ще сяаляте вожда с автошествия а ? Ще блокирате а ? Турихме ли ви пръсчето а ?

18

сигурно

преди 5 години

Искат да напълнят окъсаната хазна , ама много мушмороци крадат на поразия от нея !!

17

Анонимен

преди 5 години

Одобрявам, макар и аз често да карам бързо.

16

Анонимен

преди 5 години

При тези поледици някой си е паднал на главата... Както е тръгнало, в скоро време ще вържат и слънцето към електромера! Разбира се, в почивни дни двойно :)