55

Анонимен

преди 5 години

САЩ помогна СССР да се гаври 45 година с половин Европа, после помогна да се разпадне, а сега ще помогне империята на злото да изчезне от лицето на земята !

54

българин

преди 5 години

Бушувай.....в Ада и дано повлечеш крак,та час по-скоро да забушува и цялата ви рода-краварска,а ние ще останем да поживеем още малко в Ада,в който превърнахте Земята ни!Анатема и до девето!

53

антиджендар

преди 5 години

До 65 Сата НАТОБрей ! Днес рано си се надрусал бе гендар !

52

Анонимен

преди 5 години

До iceblast88Бай Тиквоний не е никой, една ***, марионетка на хулиганите от горе, които му нареждат какво да прави. Важното е дъртите чичовци отгоре да ***!

51

сектерррр

преди 5 години

аесектерве там ша пиат уиски с макейн

50

Анонимен

преди 5 години

До iceblast88Как няма да ми пука като събитията по света (бедност, войни, финансови кризи и т.н.) са провокирани от самозабравили се рептили като Буш, Кисинджър, Соррос и Бжежински, които си мислят, че имат дадено от Бога право да налагат Новия Световен Ред и да раздават "справедливост". И когато усещаш това в държават си, в живота си, сред политиците си, че и те са заразени от тая проклетия, няма как да си безразличен.Разбра ли?

49

iceblast88

преди 5 години

Вижте, Бай Тиквонии *** да беше пукнал, тогава вече щеше да е новина. Всички щяхме да сме по улиците да празнуваме - хайде зарадвайте ни с такава новина - че Някои е убил Бай Тиква и после се е самоубил с 9 куршума сам, като тоя от Нови Искър. Или, че Бай Тиква се е размазал на прекрасните си и почистени пътища, че си е пръснал тиквата като презряла диня в някои стълб и, че цялата му рода която е пътувала с него се е затрила и се е прекъснало проклетото му семе.

48

Анонимен

преди 5 години

Джордж Буш погреба СССР'то, следва руският Гулаг !

47

Хан Омуртаг

преди 5 години

Виждам като чета коментари,че има човеци у Българско, които съжаляват, че империята на злото е унищожена. Какви човеци да това??? Те човеци ли са? Да съжалявш,че нещо зло е отишло в небитието!!!

46

Дует Ритон

преди 5 години

...кафето със усмивка не горчииии....

45

iceblast88

преди 5 години

И на българите им дреме за някакъв си неизвестна и никому непотребна биомаса защото?Дреме ни на шмайзера, че някакъв си там безполезник бил гушнал букета. Вие нямате ли нещо по важно което да напишете? Я къде някой контейнер се е запалил, или, че някъде някой е изхвърлил *** си извън контейнера? Къде по важна информация от това, че тоя умрял. Парад ли очаквате по този повод, защото ако да, то тогава разбирам смисъла на новината, иначе е тотално безполезна.

44

Дявола

преди 5 години

Толкова невинни хора уби сега ще си плати за всичко тежка му кал

43

А Борисов кога?

преди 5 години

Време и Борисов да посети звездния ни мъртвец днес.

42

Анонимен

преди 5 години

Предлагам да похвърляме яйца по козяшкото посолство по този случай.

41

Анонимен

преди 5 години

Като шеф на ЦРУ през 1963, Буш лично ръководи ликвидирането на Кенеди в Далас. Толкова престъпления има, колкото звезди няма на небето.

40

Анонимен

преди 5 години

Къде точно да се поклонят... че не разбрах???

39

Анонимен

преди 5 години

Тая дърта торба кокали даде "мъжката" си дума пред Горбачов да не разширява НАТО на изток. Виждаме днес резултата.

38

Огнената Геена

преди 5 години

Господ е човеколюбец. Той дълго държи гадовете като Сорроссс и тоя живи, защото знае какво ги чака в отвъдното и му е жал да ги предаде на Сатанаила. Но не може да ги държи вечно. Не е по правилата.

37

Хан Крум

преди 5 години

Този, Роналд Рейгън и Маргарет Тачър унищожиха империята на злото и комунизма. Само за 10 години Без да гръмне пушка и да загине един войник.Велики владетели.

36

Анонимен

преди 5 години

Ура! Дъртия рептил ритна камбаната! Всички на хорото!