62

Анонимен

преди 5 години

Борисов: Конфликтът между Русия и Украйна е изключителна заплаха за България...На Тиквата му дошъл акъл в главата,нищо чудно братушките да ни бомбят щото сме избрали Цивилизацията.А не изостаналите държавни съглашения.

61

Бай Петко

преди 5 години

Няма как да стане тва баце тавариш Путин държи юздите на тръмп

60

Който няма акъл

преди 5 години

Помпа мусколи с надежда , че малкото му мъжество ще се скрие зад бедро.А на Путин даже не стърчи и за втори пъп вземат го жените , грешка юношите.

59

Анонимен

преди 5 години

До каква заплаха?предполагам че ако ти беше на някое от тия корабчета пръв щеше да го потопиш и геройски да загинеш в името на каузата. Боже, колко лесно е да удариш 100 тояги на чужд гръб. От такива хора направо ми се гади. А аз не съм герой. Ще цитирам нещо любимо - няма герои а и да има аз не съм един от тях. Предпочитам живота пред смъртта.

58

А бе

преди 5 години

До Методи"Ако няма никакви оръжия по света-Колко по-богати ще са хората?"Фундаменталният въпрос не е дали хората да са богати,а КОИ хора да са богати.И решаването му става с много кръв и то на бедната част от населението.

57

Анонимен

преди 5 години

Аве верно нашият Плювнашенко защо не се запише доброволец при Хохлите и на воля да громи Руснаците.

56

Анонимен

преди 5 години

едно хубаво топло кафе и много хубаво кафяво кексче и ще Това е един течен шоколад след кексчета и след това една каюта хубава топла и така е хубаво защото вие имате ли човек в този студ и да се увива ти в къщата в едно хубаво голямо куче кожух кожух и да може да си спокойна вечер и най хубава Коледа

55

юбералес

преди 5 години

До АнонименБългария, Румъния, Молдова, Полша, Чехия, Словакия, Унгария, Латвия, Литва, Естония - отцепени от Русия. Следват - Украйна, Грузия, Армения, Сърбия, Черна гора, и това само за 25г. Гаврата с Русия ще продължи с Беларус и Казахстан......... Но Русия не е обект на агресия. Русия е територия, която ще се разделя между силите - ЕС, Китай, САЩ. Русия не е сила, Русия е наследство и бъдещия световен конфликт ще е между споменатите сили за руското наследство.

54

Паметлив

преди 5 години

Порошенко имал рейтинг от 8%...То и ние имахме един с такъв рейтинг,дето щеше да атакува Русия.Естествено че не е длъжен да я харесва,а просто да не плямпа глупости.Е,отиде там,където му беше мястото-в политическото небитие.

53

наблюдател

преди 5 години

Русия действа много правилно с Украйна. Украйна е руската Македония. Жалко, че ние не действаме така със Северна Македония.

52

Ум

преди 5 години

Вие ако четете Гардиън това е 3-та Световна, Русия напада и трябва да се крием в землянки. Ултра ляв Гардиън е като да четеш файк нюз.Защо не коментират на други преси? Защото не им излиза истината и трябва да държат всички на нокти и да има гръмки заглавия.Мина времето когато вярвахме на пресата, сега с едно натискане на клавиш и виждаш 200 различни публикации на тази тема...

51

каква заплаха?

преди 5 години

Каква заплаха? Руснаците няма да нападнат украинците, защото украинците сами ще се предадат, без бой! Като моряците на Керченския пролив. Те бяха на бойни кораби, с бойни знамена, въоръжени до зъби. И се предадоха. Ще останат в Русия, защото в Украйна ги очаква военен съд за това, че се предадоха, барабар с пълното си въоръжение. Поне геройски да бяха загинали, или потопили корабчетата!

50

Анонимен

преди 5 години

Русия никога не е била морска сила. А точно пък сега, с обедняващо население, спадащи приходи и технологичен застой да се нарича сила в каквото и да е било е много пресилено.

49

Методи

преди 5 години

- Ако няма никакви оръжия по света - Колко ли по- богати ще са хората?

48

Анонимен

преди 5 години

Борисов: Конфликтът между Русия и Украйна е изключителна заплаха за България...Ква заплаха бе ние сме с ушанките.

47

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 43Въпросът е че пустата му Русия не ще да се разпада и туй то! Вече близо 30 години я чакаме, бъхтаме се в тая посока, доста пот проляхме, а тя не ще и не ще! Не я е срам! Просто защото Путин не е Горбачов. Търсете новия Горбачов. Това е моят съвет не искам да ми го плащате.

46

Анонимен

преди 5 години

Слава на братята Украинци!Слава и на България !Братски народи от цивилизования Свят.

45

Ха-ха

преди 5 години

До Анонимен"Русия е била,е и ще остане завинаги империята на злото!"Първата част на изречението(Русия е била,е и ще остане завинаги) е поразително вярна,останалото е въпрос на гледна точка.

44

Анонимен

преди 5 години

"Русия да връща корабите на Украйна" Ал Бънди

43

Поздрави от Беларус

преди 5 години

Назад да тичат неможеме да ги стигнем