20

ето

преди 5 години

Вчера терористите подкрепяни от сащ са обстреляли град Алепо в Сирия с ракети с хлор има много пострадали хора.

19

lelka

преди 5 години

Тоя е на заплата при американците, ще ги превъзнася до безкрай това е ясно. Но мене нещо ме кара да мисля че истината е по средата. Преди няколко години бях в Прага. На летището надписите им са на чешки, английски и руски. И не само там беше така. Е това е може би друг израз на желанието им за близост с Русия.

18

ясно

преди 5 години

Вия какво искате Русия да стой и нищо да не прави докато НАТО и САЩ строят бази и трупат войски в съседните държави?всяка страна в която има чужди бази и войски при конфликт е мишена на Руските ракети и ни я също.И това не е агресия а самоотбрана...

17

До Анонимен 10

преди 5 години

Умен, че чак дрънкаш. Русия разби Сирия - ти в кой свят живееш? Или умствената изостаналост е пропуска в клуба ви по интереси. За Украина какво - като за мъртвия, или добро или нищо. В случая нищо. Но след като някъде минат САЩ това е положението. Отвори си очичките гурелясали и вземи накрая реши с кого си - с източноправославните или с убийците ни. Пък ако избереш да си в Титаника, давай смело към дъното.

16

Анонимен

преди 5 години

НАТО-вските тролейбуси да си спретнат един гей-парад и да идат да гледат Сексът и градът хахаха

15

ПРИМИТИВНО

преди 5 години

А бе, професоре, то ако ставаше така. Ако почнат да пускат бомби ще има за всички, и за София, и за Долно Камарци. Ти ако мислиш, че ще стоиш пред телевизора и ще гледаш...

14

До Зозо 12

преди 5 години

Като могат , що не се опитат , а ????

13

Анонимен

преди 5 години

Ти ли ще го напляскаш бе СТРЪНДЖАТА с дрогаря Томаш Петържичек ?

12

Зозо

преди 5 години

До ха-ха-хаНали не мислиш, че путинягата не могат да го направят на салата?

11

Фобос и Деймос

преди 5 години

или Страх и Ужас..Или каквото почукало,такова се обадило...

10

Анонимен

преди 5 години

Русия си седи там а НАТО настъпва кой е тук заплахата?Къде си седи бе глобус? Разби Сирия, накълца Украйна, подвластни са И и други републики!! Въобще не ми гАвАри! Никой не кара примерно Македония да става член на НАТО и ЕС, но тя се чувства ЗАСТРАШЕНА от кремльовските рептили начело с дртата рептила Лавров!

9

Те

преди 5 години

Този филм Маша и Мечока е много агресивен!

8

Старото куче

преди 5 години

Русия ги кара да се изпотяват на сън и да се *** на яве !!!! Така ги тресе *** ,че им се привиждат руснаци със автомати и в спалните им .... Майтап ...

7

Зозо

преди 5 години

До АнонименНе бъркай подигравката със страх. Вече всеки се подиграва с Руслямистан и диктатора Жужин!

6

цирк

преди 5 години

Странно е положението НАТО напредва и е обкръжило Русия а страните в който има бази на НАТО и САЩ обвиняват Русия в агресия и заплаха?!?!?!нещо не се вързва....

5

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Малкият Путинчо си играе с кибрита... - и трябва да бъде напляскан...

4

ха-ха-ха

преди 5 години

Краварите и техните васали напълват гащите от страх само при вида на Путин.Чешкото контраразузнаване установи, че най-могъщият човек на света може да ги направи на салата, когато си поиска. Русофобията е умствено и психическо тежко мозъчно увреждане.

3

Анонимен

преди 5 години

Русофобия - фобия е страх ! Най са ми смешни русофобите Като казват, че Пуин е слабак и има анимационни оръжия и в същото време се страхуват от Путин до смърт.

2

Професор

преди 5 години

САЩ да пуснат една атомна бомба над Кремъл и да ги демократизира. Нужна е и една атомна бомба над София да се поизчисти от комунистите.

1

двойни стандарти

преди 5 години

Ами защо ви трябваше НАТО да се приближава и обгражда Русия,и те взимат мерки да се защитят,какво чудно има Русия си седи там а НАТО настъпва кой е тук заплахата?!