60

Анонимен

преди 5 години

За какво му е на Путин ? Путин ли управлява ЕС нали е демокрация еврешвестерите сами решават какви да ги забъркат, досега доказаха, че не са умни, а защо еврогейталаците си имат НАТО, а пък ще си правят друга армия ?

59

Анонимен

преди 5 години

До до 71От космоса руснака не може да засече къде е Великата китайска стена камо ли подводница.

58

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 72Ако не беше САЩ сега Путин щеше да чисти ботушите на някой германски фриц.

57

Цар

преди 5 години

Путин направи западняците на луди и ги върна в първи клас. Хилъри е на антидепресанти, баба Меркел е пред пенсия, всички са на колене пред гросмайстора. Отиде в Париж да им каже, че са бaлъци и си тръгна като Бос без дари да каже довиждане.

56

до 71

преди 5 години

Тези басни за остарелите руски технологии за засичане ги разправяй децата в градината, както ти казах по-рано. В 21-ви век всичко се засича от космоса.

55

Анонимен

преди 5 години

Ако не беше Русия,Франция отдавна нямаше да съществува,Русия спасява Франция от превземане от Германия.Ако не беше Сталин и СССР,сега Европа и цял свят щеше да говори немски и щеше да бъде пълен с нацистки лагери.

54

Анонимен

преди 5 години

До до 60Да бе много ги разбираш нещата. Руснаците са с тепнология за засичане от 60-те години с подводни микрофони. Тази технология беше предадена на руснаците от един американски военен през 80-те години който в момента излежава доживотна присъда в САЩ. Вече има много по-модерна технология за която руснаците могат само да мечтаят, щото дори и да я откраднат нямат технически потенциал да я направят.

53

ЕС-бюрокрация

преди 5 години

64, общо взето точно това ще стане. Бюрокрация, бюрокрация и пак бюрокрация. Родината на бюрокрацията ражда само... бюрокрация.

52

V

преди 5 години

Това е война на изтощение.За сега Русия води но има и по добри от нея.Китай и особено Индия.Русия трябва да принуди ЕС да се превъоръжава .В ЕС тези процеси са много по скъпи отколкото в Русия.Ако не последва разпад ,населението ще започне с по големи темпове да намалява и в близка перспектива никой няма да иска общият им пазар ,а не само Англия както е сега.Така или иначе са необходими промени.

51

Анонимен

преди 5 години

САЩ и Русия трябва да се съюзят и да направят дабъл пенетрейшън на Еуропката.

50

до 60

преди 5 години

Методът за засичане на подоводници е един и същ за американците и руснаците- салетита следи потеглянето им от базите, а руска или американска подводница причаква вражеската. Казах ти само с гледане на клипчета в ютюб не стават нещата.

49

Анонимен

преди 5 години

Европа няма да направи нищо повече от едно общоевропейско командване със съветнически функции. Тоест още няколкостотин чиновници със зелени чорапи на идръжка на ЕС.

48

Анонимен

преди 5 години

Европейският съюз като обединение издиша и се пропуква и заради икономическите кризи, нарастващата безработица, напрежението с бежанската криза и невъзможност да се справи с терористичните актове. Европейският съюз е обречен.

47

Анонимен

преди 5 години

Как за какво за да ги нарита Путин няма да тръгне да воюва със слабаци, но ако са от неговата категория мача може да се организира.

46

Анонимен

преди 5 години

До до 46Да бе те стоят и те чакат от 3 месеца тези подводници да им разрешиш да напуснат Северно корейски води.

45

Държавна сигурност

преди 5 години

Създаването на Обща Европейска Армия ще означава, че Германия ще се въоръжи. Също така с оглед на тенденциите е напълно възможно на власт в Германия да дойдат крайните националисти, които ще поискат реванш за ВСВ и жизнено пространтво... едно е сигурно, Полша пак ще го яде. Въоръжена милитаризирана и националистка Германия представлява опасност за мира и за сигурността на съседните държави. Пак ли Русия ще спасява Европа, особенно след изолационизма на САЩ?

44

до 46

преди 5 години

Местоположението на американските подводници не е кой знае каква тайна за руснаците. Ядрените подводници биват засичани посредством сателит, а и Тръмп върши добре тая работа, след като преди няколко месеца се изпусна пред Дуерте за местоположението на две американски подводници край Северна Корея ахахахахха

43

Анонимен

преди 5 години

Кажи за подводниците, кажи за подводмиците, вече два коментара написаха а ти нищо не казваш за подводниците, кажи за подводниците как Путин не може да скри подводиците от всевиждащото око на НАТО,кажи за подводниците!

42

Сата НАТО

преди 5 години

Основната идея е да се развали съюзът между Европа и САЩ, за да може *** да заграби европейска територия и население (роби).

41

V

преди 5 години

Ако Европа е принудена да се превъоръжава това ще започне да я разклаща и обезлюдява .Но това е неизбежно.САЩ не могат да плащат САЩ не искат силна европейска армия ,ама не искат и да плащат и тука трябва да действа Русия .Тръмп трябва да направи това което направи Горбачов.Ако бъде принудена Европа да си плаща системата съвсем ще си пречупи.Защото Русия не плаща големи чиновнически заплати нито стадиони по европроекти Има само два изхода или да се разпадне ЕС или да се обезлюди и по малък пазар