901

Анонимен

преди 5 години

До Гербаджия Хахахахаха! Е.ати "благото" на българския народ! Поздравления за вица!Най-бедната държава в ЕС! Първа по смъртност в ЕС, втора по смъртност в света след Лесото! Най-бързо изчезваща нация! Наистина благо, но за една малка шепа ...

900

Ужас

преди 5 години

Пука им на управляващи и бизнесмени. Направиха си частни квартали и ги охраняват. Имат си пари, а само реват по медиите. Сега си седят в креслата и се забавляват с протестите. Сигурно се обзалагат като застудее колко дни ще издържат протестиращите. Не забелязвате ли, че цените винаги се вдигат късна есен и зимата. Протести и оплаквания са техните реалитита, но без печалба за участниците. Жалко за народа.

899

Смирненски

преди 5 години

"Веч бий дванайсетият кобен часи ще сразим престъпната ви власт!Елате вий! Елате, подлеци!"

898

Анонимен

преди 5 години

O, летете ескадрони в устрема си милиони!

897

anonimen

преди 5 години

Ако забелязвате управляващите мълчат. Придворните медии тук там споделят нещо кратко от немай къде, защото няма как да го скрият...Вече започват да усещат "НАРОДНАТА ЛЮБОВ"

896

До 934

преди 5 години

Искаш да кажеш, че ако го нямаше народа, Бойко щеше да управлява по-добре??? Бравос! Той наистина сам се избира, остава и сам да остане в тази загиваща държава! Излизаме на улицата, защото нещата стоят точно така: или ТОЙ или НИЕ!!!

895

Кирил

преди 5 години

Днес във Варна се разминах с едно БМВ в което се возиха трима *** развявайки българското знаме. Ако ги попиташ за какво го размахват - не могат да ти кажат. Чули са, че става нещо като протест и те са тръгнали като ***. Това говори за много ограничени умове и пълна деградация на обществото. Цените на горивата са такива каквито трябва да бъдат.

894

Анонимен

преди 5 години

Точно сега изчислих с колко ще се увеличи доходът на семейството ни догодина,със 700лв с тенденция до над 1000 в сравнение с тая година като само 200лв. са на пенсионер който и работи,останалите са от заплати в частния сектор НА ХОРА С ЧУЖД ЕЗИК И ОБРАЗОВАНИЕ.КАСКЕТИ УЧЕТЕ а не се продавайте за дребни пАри на путев.Днес ни гостува един мъж който мислеше да ходи в Германия,не е издържал в БА и напусна,но си е намерил работа за 80лв. на ден,за какво му е Германия АМА ИМА ЗАНАЯТ и не виси по улици

893

Яворов

преди 5 години

Ние от Българска Свободна армия се заклеваме да се борим до смърт срещу режима на диктатора Борисов, който убива собствения си народ!

892

Анонимен

преди 5 години

Да разчекнем гербавите престъпници!

891

ДАЛАВЕРИ

преди 5 години

НА НЕКОЙ ТРЕБЕ ЛИ МУ ПАСПОРТ???? ЕФТЕНО Е .... ....КАТО ЗА ПОСЛЕДНО ПИТАМ????

890

Край

преди 5 години

Борисов да не си и помисля да абдикира - полицайте да вадят палките и да разчистват пътищата. По .-висок стандарт с протести не се постига. Вместо да искат РЕД в държавата и спазване на законите.Те тръгнали да ревят за вехтите си бангии. Очевидно мечтата на бългалина е бракувана "луксозна" кола и поп-фолк певица за всеки.

889

КОЙ

преди 5 години

Делян Пеевски премиер ГРУХ

888

Неук от Банкя

преди 5 години

Оставка !!

887

Анонимен

преди 5 години

А къде е онзи, с едрото тяло, плазна глава и сърце на мишка? Да не е вдигнал кръвното? Утре пак съм на протеста!

886

Анонимен

преди 5 години

Не съм виждал статия с близо 1000 коментара. Очевидно мисълта за протести занимава доста хора, които още не са се включили, но споделят идеята.

885

СТЪРШЕЛ

преди 5 години

БРАВО ,БРАТЯ БЪЛГАРИ! ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ВСЕ ТАКА И ТАКА ДОКАТО ДОРИ ЕДНОКРАКИЯТ И ЗАСПАЛ КАТО МЕН ДА СТАНЕ НА КРАКА. ДА СРАЗИМ ТАЗИ ПРЕСТЪПНА ВЛАСТ - ДА ГИ СМАЧКАМЕ НАЙ - ПОДИР И НА БОРИСОВ ДА РЕЧЕМ ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ : ай сиктир, бе самозвано ***!

884

Кирил

преди 5 години

Управлението на държавата си е супер, работа има, доходи има, само неграмотните некадърници излизат да протестират, като пречат на останалите, вместо да си оправят живота

883

Анонимен

преди 5 години

До Визия за БКП-хахахахахахахахаХАХАХАХАХАХАХАХАХ,абе човек верно че тука има много поддържници на брат ЧЕР ПИ ПЕР от северна Корея ама има и по някой и друг нормален читател,много смъкнахте нивото,мислите че всички сме тотални ***.оти.КАК ДА УПРАВЛЯВА БОРИСОВ СПОКОЙНО КАТО НИ УПРАВЛЯВАТ КОМУНИСТИЧЕСКИ КРЪГОВЕ,МИ ТЕ НЕ СА ПОМРЪДНАТИ-МЕДИИ,СЪД,ПРОКУРАТУРА,,БИЗНЕС-ВСИЧКО Е НА КОМУНИСТИТЕ.

882

Анонимен

преди 5 години

Събота и неделя всички хипермаркети в Ямбол се пукаха по шевовете от бедни консуматори,може би се запасяват срещу нови цени.