47

Анонимен

преди 5 години

Тия така се разюздиха 29 години,че вече не знаят къде се намират...Да няма рев после...

46

Анонимен

преди 5 години

АИКБ.......................алчни, гадни, долни и ненаситни капиталисти и гадини сте вие..............скоро дори африканците и афганистанците няма да ви работят за жълти стотинки.............да фалирате дано и да се ровите в кофите за ***!!

45

Анонимен

преди 5 години

Мутроолигарсите и ceлckuтe npъчku, претенциозно самоопределящи се като български бизнесмени, да си взимат "почтения" бизнес и да го бутнат на родителите си от женски пол в детеродния орган! Невестулка! Болнични да няма, празници да няма, отпуски да няма, майчинство да няма! Само ангария да им се работи на тези отnagъцu!!!

44

Анонимен

преди 5 години

Българския бизнесмен е прекалено алчен.Тези от тази асоциация да вземат да осъзнаят , че вече нещата са други .

43

Анонимен

преди 5 години

До 43:Майчинството наром.ки.те се поема от държавата,а не от бизнеса,защото те не знаят какво е работа.Тях ги учат,че държавата им е длъжна.

42

мен

преди 5 години

Раждайте български жени, че аз където цял живот бачкам ше взема да остана без пенсия заради тези *** идеи

41

анонимен

преди 5 години

Протеста на майките трябва да се обърне към бизнеса,защото се подиграва с тях.Не зачитат майчинството,не желаят да наемат млади майки на работа,уволняват,ако ползваш болничен за детето си.Итова ако не е подигравка?!Само,че целта е друга,нали?

40

Анонимен

преди 5 години

А нещо за ,,майчинството ,,на ромките ?

39

Анонимен

преди 5 години

Егал съм ти бизнеса, децата са по- важни. Вдигнете парите на майките! Вдигнете и бащинството поне на месец.

38

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 19Ти виждал ли си ги тия главорези- зачервени лица, потни, коси намазани с гел, нервни, превъзбудени, очите им наляти с кръв, гледат като зомбирани, ще изригнат всеки момент... Не ги е грижа, че са пред камерите, бълват обидни и унизителни думи за работниците си, наричат ги "търтеи" и какво ли не... Веднъж да ги чуеш и видиш в действие, няма да пожелаеш повече да чуеш дори за тях. Много гняв, много омраза, много агресия. За пари.

37

Анонимен

преди 5 години

"Асоциацията на индустриалния капитал в България (АИКБ) отново се обяви против запазването на втората година от платения отпуск по майчинство""бизнесът е против вдигането на минималната работна заплата""против повишаването на минималните осигурителни прагове"Нека позная- бизнесът подкрепя изграждането на концлагери, в които се работи до смърт без заплащане. Егати наглостта...

36

Анонимен

преди 5 години

АИКБ....................гадни експлоататори и алчни капиталисти сте вие...................но колелото на историята се върти и скоро БГ-народ ще ви види сметката!!

35

user

преди 5 години

А защо бизнеса не направи така,че нашите събратя да започнат да работят?! В демографска криза сме заради този тип организации. Онези, които избягаха и родиха децата си в други държави никога няма да се върнат, защото те не са български граждани, а най-лошото е, че нямат българско самосъзнание. Живи и здрави да сте, но всичко се връща експоненциално.

34

Анонимен

преди 5 години

Загуба на робски навици. Не може така. Един от тези поиска по телевизията детски труд от 16 годишна възраст. Скромен е, можеше и повече да поиска. Работниците и народът с борба и революции са извоювали правата си. А тези мрънкачи бавно и полека желаят да отнемат всички извоювани права. Изобщо не трябва да им се обръща внимание. Виждаме какви "бизнесмени" са по кадрите на прокуратурата.

33

Анонимен

преди 5 години

До бай ганюТи що не вземеш направо да забременееш, какво ще осиновяваш? Като нищо ще се получи. Тогава ще те питам тебе магаре боб яде ли. Или ти мислиш че осиновено дете е лесно да се гледа? Изобщо нямаш представа. Това твоето само един мъж, кух като 10 -литрова лейка може да го каже.

32

Анонимен

преди 5 години

Кво му пука на "бизнес". Техните деца го гледат бавачка и после ги обучават в престижни училища.Техния бизнес продава навън, така че, ако българите изчезнат след 20 години, просто ще се преселят в Китай. Просто го казвам, за да сте наясно, кой е тоя "Бизнес".

31

Анонимен

преди 5 години

Тия от АИК страдат от обсесивни разстройства. Превърнали са се в някакви маниакални мрънкачи, вечно несъгласни, винаги недоволни, все пари искат, все гладни... Направо диагноза.Като не им харесват законите в Бг, да отиват другаде!От тях полза няма.Те са прът в колелата на Бг.Държат ни 30 год. назад в развитието.

30

Гост - продължение

преди 5 години

са мързеливи?! Леле, че тия хора, не само че не уважават държават, от асоциацията, не уважават и децата й, не уважават и жените, интересно, кого ли уважават?!

29

Бай Иван

преди 5 години

България се обезлюдява, тия долни чорбаджии мислят само за моментното състояние на раята. Долна *** пoдлa cгaн.Дано всичките способни да идат надалече, на по-хубаво и там да останат ... заедно с децата си... за вас индийци, може да тренирате с техните братя българските ***

28

Гост

преди 5 години

Затова ли бизнесът поголовно не наема млади майки?! Защото, по всичко личи, че "работодателите" и към момента, въпреки всички държавни закони против дискриминацията и трудовите такива, в много случаи отказва да назначи жени с малки деца на работа??? Обаче не под предлог, че трудовите им навици били нарушени, ами направо си казват хората, че майката щяла да се грижи повече за детето си, нежели за работата. А сега какво - официално заявяват, в писмо до държавните институции, че