13

Анонимен

преди 5 години

И тоя мандат няма да го искараш ,самохвалко.Защото народа пак ще те изгони с камъни. Защо мълчиш като празно гърне за цените на горивата ,тока,парното ,данъците ,гражданските ,винетки ,такси,хляб и храни и пр.????

12

Гербер

преди 5 години

Генерал Бойко Методиев Борисов е най-великият български вожд от 681 година досега и неговото име ще бъде записано със златни букви в българската история! Поклон Генерале!

11

МАНДАТ 4,5,6!

преди 5 години

Мандат 4,5,6!

10

Борисчо

преди 5 години

Хляб 1.60лв, кашкавал 18лв.кг, сирене 10лв.кг., гражданска 350лв, данъци с 30% нагоре. Ток, вода, газ, горива 30% нагоре. Това е за 1г., а от 2009та насам??? А Боко ще вдигне с 10% заплатите ама само на държавните служители. А ние останалите работещи??? Кучета ни яли

9

Анонимен

преди 5 години

Едно време имахте бай ТошоДнес имате бате Бойко Комунизъма е здрав и к.рав .Хайде всички пейте ''Одата на радостта "

8

ТАКА ДЕ

преди 5 години

Доволен е, надиплил е няколко милиончета и защо да не е ухилен като ***?

7

О С Т А В К А !!!

преди 5 години

Оставка !

6

V

преди 5 години

БВП се формира от чиновнически заплати. По голям БВП означава повече акцизи и винетки и по малко потребление. От всички международни институции им казват да не превръщат държавата в най големия бизнес ,а те правят обратното .Душманстват народа. Ади малко да се смени властта и хората по хранилките да видим как ще реват тия както когато не бяха на власт - Само пенсионери и турци .Нема мтрялл !!! Крещяха като побъркани ЗА ВЛАСТ И ДЪРЖАВНА ХРАНИЛКА

5

Анонимен

преди 5 години

И следващата година мизерия, глад, безпаричие, болести, високи цени..., както тази година и както миналата година...

4

Анонимен

преди 5 години

Кое е амбициозното? 50лв към МРЗ или 5.7% към пенсиите на лято?Всичко това отдавна е стопено от постоянния скок на цените.Нещо за пенсионната възраст, май щяла да е 75год. по предложение на Валери.

3

Анти ГЕРБ

преди 5 години

Как непрекъснато ни се присмива Т.иквата. За какъв бюджет говорим. Горива нагоре, газ нагоре, данъци нагоре, гражданска нагоре, хляб нагоре, стоки и услуги нагоре а тоя наглец се смее и говори за бюджет.

2

ай сиктир

преди 5 години

Бля, бля, бля баце и бюджет кажи баце за възрастта за пенсионире вярно ли е за нЕкВи 72 г. или да, че земетресението във Вранча ще ти стори като пионерско мероприятие.

1

Мдааа

преди 5 години

Бюджет 2019-а, най-амбициозната кражба на прехода...