65

Анонимен

преди 5 години

До 62 егати аз съм интернационалист и ултра ляв пък съм за моя изненада напълно съгласен с теб.Исляма трябва да се забрани.Това е религия която не е толерантна към никой извън нея но иска толерантност от всички към нея е такова лицемерие и англичаните не умеят а си са добри в тая част, егати.Аз друго помня исляма е скромна чиста религия а избягалите тук мюсюлманки от Ирак ни разправят как именно жените на фанатиците от И.Д купуват бельо от магазините като за разпищолени ***.Дотук с честа.

64

Ястреб Османлията

преди 5 години

Ами като си много голям мюсюлманин, знаеш ли, че религията ти възниква 6 века след Христа и забележи, персонажите в корана са персонажи от Библията. Мириам - Мария, Йосиф - Юсеф, Аиса - Исус, Хабил - Кайн, Кабил- Авел, Жоржос-Георги, Хуаа -***, Жибрил-Гавраил, Бутрус - Петър ... Ти пак на Христос се молиш, само дето не го знаеш. Прецакан си брато, много прецакан!

63

Това казва всичко

преди 5 години

"This is the natural conclusion of any intelligent theologians journey. All scripture study leads to Islam. Which makes all other scriptures redundant."

62

к

преди 5 години

за това юдо-масоните ни пробутват ислама, защото според ислама всички мохамедани са братя - независимо от раса и народност - идеална религия за глобализма и толерастията, това е исламаза това исламизират Европа !

61

Анонимен

преди 5 години

Ами тя с нейната песен няма да е актуална за ***. :) Те искат друсане на мазни *** и го наричат танц... :)

60

Ludoto Lenche

преди 5 години

...eto do kade voidi demonokratichna evro -izcheknat liberalizam !!! Ne mi e jal za takiva !!! Poluchavat ..kakvoto zaslujavat !!! Za tazi prosta Uvtsa isliamat e iavno ekzotika ,no shte diode otrezviavane !!! Kakto veche kazah deparva shte ima tsivki I sopoli a I reki ot salzi (I tova samo v nai -dobria sluchai !)

59

преди 5 години

То приемането лесно, но ако реши да напусне ще има доста егзистенциални проблеми.

58

Анонимен

преди 5 години

щом е минала доброволно към тази религия,значи окончателно е изперкала или не си е взимала хапчетата от месеци

57

защитник на човешкит

преди 5 години

дайте и възможност да се само убие, не и пречете

56

ПроСоТо

преди 5 години

и пак до До Я-стреб Османлията:Викаш,ага,принцот Чарлз рекъл:-""Ислямът е единственият път за спасението на човечеството!"Е па що тогава ни сай писал още за "муслиманин" въпросния принц?..Ще ти кажа:-Щото мисли точно обратното,но знае много добре какво да каже на камиларите../усмивка/

55

Анонимен

преди 5 години

Те свинско не ядат, алкохол не пият, но наркотиците, проституцията, поробването, грабенето на чужди държави, продажбата на хора, педофилията им, хомосексуализмът и убийствата в името на фалшивия им бог си ги позволяват, така излиза....! Тези са извън всички човешки световни закони и трябва да се забрани вредния ислям!

54

кадъна Шмунда

преди 5 години

500 години "присъствие", а скоро се очертават нови хиляда и не само за Бъллгария а за света. Дръж се народе!

53

Анонимен

преди 5 години

Ами като е толкова чиста религия исляма и жените трябва да са покрити тъй че само очите да им се виждат че да нямало грах ми вземи и ти мъжа се покрии като тях пак за да няма грях или то в демократичния ислям греха е патент на жената а мъжете изнасилвачи побойници и садисти вие ги обявявахте за добри патриоти светци вярно бе.Като си харесваш исляма гледай си го но на мисионер не ми се праеи такива велики мисионери пет века им се наслушахме.

52

Влади

преди 5 години

Преди няколко години, след поредната и изцепка, бях писал, че тая е шантав ***. Тогава ми нацвъкаха 1000 минуса. Сега мислещите като мен май са повечко.

51

Burzum

преди 5 години

Голяма ....как му скъса снимката на оня и каза "Борете се със злото".....O father O satan O sun!

50

баба Вълка

преди 5 години

И аз мисля да заметна бурка, Няма да се вижда че съм стара, грозна и дебела.

49

дедо Пешо

преди 5 години

Тая е хитра, подготви се за потурчването на планетата.

48

ПроСоТо

преди 5 години

До Я-стреб Османлията:Не споминяй думата св.иня!...Да та не накаже Всевишния..

47

Mustafa

преди 5 години

Обяснявам на теб и на тези, които имат уши да чуят. Твоите генерализирани впеч-я сигурно са от новини и филми. Ислямът е щитът на всяка една жена. Само един въпрос: избери от това твоята жена да е покрита, възпитана да се въздържа от грях, с облеклото и държанието показващо вярност към теб и сегашната средност. българка? Не, не съм егоист. Просто първата жена ще опази честта си, така и твоята, а втората ще орезили и двама ви.

46

Анонимен

преди 5 години

Не обиждай, Османлия! Това не са доводи!