13

netakabe

преди 16 години

Жестът на президента е своевременен,достоен и в никакъв случай популистки,не се изтъква ,а дава израз на убедеността си ,че нашите медици са невинни,което между впрочем винаги публично е твърдял....За разлика от един министър-председател в близкото миналото ,който публично обяви,че се съмнява в тяхната невинност.

12

deska

преди 16 години

tezi jini naistina zaslujavat svoboda sled tezi godini ma4enie nai posle sa v rodinata si i sa svobodni

11

bojidar dimitrov

преди 16 години

тожа е пракрасна новина...искрено се развълнувах от новината че се прибират и че най-после въпросът приключва...всички сме с тях...

10

преди 16 години

Всъщност наистина е специален негов жест. И защо да е нужно да се чака? Какво, мислиш, че трябва да ги тикнат в затвора ли. Защото ако не ги помилват, точно това ще трябва да се случи.

9

Колю

преди 16 години

... бравооо на Гоце-тооо то така всеки може, друг да ти върши работата а ти да обираш лаврите. Какво направи приказния герой Гоце, само думи без дела ... точно така господин Гоце си гледаше интересите докато тези хора си гниеха и ги мъчиха по затворите . Не те ли е срам от тях, но все пак съм доволен че ги помилва поне а не ги остави и в нашите затвори да гният горките ни сънародници :(. Да са живи и здрави , скорошно възтановяване от Либийския кошмар.

8

Blagodaria

преди 16 години

Blagodarim ti, Francia!!! Viva la France!!!

7

Гери

преди 16 години

Най-после свободни!

6

преди 16 години

Е, това е малко популистко. То беше ясно, че ще бъдат помилвани. Ама защо изявлението трябваше да е точно сега? И освен това самото изявление - Президентът бил убеден. WTF? Не трябва ли експертите да се изкажат (те не че не са се изказали). Просто трябваше да се позове на доказателствата на експертите, а не да се изтъква себе си, все едно е специален негов жест.

5

Hylk

преди 16 години

Супер е, че всичко свърши благополучно. Да си призная, аз наистина не вярвах, че ще ги пуснат. Сега нека се радват на свободата. Поздравявам всички, които бяха съпричастни по някакъв начин с тези момичета.

4

smith

преди 16 години

Много бързо, бе!Трябваше да изчака малко поне да се успокоят нещата и след това тържествено да го обяви:-)Да му придаде тежест малко..

3

преди 16 години

Има по-страшно. В собствената си родина, на която си дал годините си и труда си да мизерстваш със 100лв пенсия, която не стига само за сметките. Познай колко хиляди пъти повече от 5 живеят така :)

2

преди 16 години

te se zavarnaha,no poneze taka ili ina4e ima li leka nravi bqha upotrebeni politi4eski i ot kadafi,i ot sarkozi i ot parvankata....

1

Georgiev

преди 16 години

Те са невинни и заслужават своята свобода.Няма нищо по-страшно на света от това да си невинен и да не можеш да направиш нищо срещу нелепи обвинения.Радвайте се на свободата момичета, вие я заслужавате.