102

Анонимен

преди 5 години

"По настояване на коалиционния съвет, поднасям извиненията си на всички, които са се обидили или се почувствали обидени."===По настояване на съвета, не че нещо се чувства виновен. Това всъщност не е извинение.

101

акуд

преди 5 години

симеонов не бъди ***, подай оставка. късно е за каквото и да било. едно вице не може да използва думи срещу болни деца, без значение, че им се плаща на майките да стачкуват........

100

?

преди 5 години

Някой сеща ли се защо има толкова *** в политиката.

99

Трандафор Босев

преди 5 години

И защо ни плашат с ДПС, като са т.н. патриоти, са си дали квотите за министри на ДПС под аренда. Шишко лично ги одобрява! ДПС са на власт с ГЕРБ! Това е положението! Никой не може да ме убеди, че не е така!

98

морал и принципи

преди 5 години

Оставката на този индивид е въпрос на морал.Той не е в кръчмата с квартални пияници да говори така.Вицепремиер е и обиди публично по грозен и недопустим начин български граждани, жени и майки.Щом този ни е вицепремиер, смятайте каква ни е държавата и политическия "елит".Политическата ни каста е най-отвратителното което съм виждал в живота си.Бай-***, Гочоолу, Дочоолу и Данко Харсъзина се се хилят от небето доволни. Достойни наследници са оставили.Пфу.Но си ги заслужаваме. Факт.

97

Анонимен

преди 5 години

"Според Красимир Каракачанов една оставка в момента означава да се събори правителството и да се върнат ДПС и БСП на власт, което не е решение". Абе дебелак,тази мантра е толкова изтъркана,че вече 10 г. ни дъните ушите с това. Да не би тогава да сме седели гладни и жадни и без работа??? Я по големите да си спомнят как получаваните доходи съответсваха с повече от 40% на разходите в сравнвние с последните 3-4 г..Никой да ми излиза с номера с абсолютната стойност на заплатите,защото има СКРИТА инфл

96

Трандафор Босев

преди 5 години

Малко ни тъпчат! Моля, управляващите повече да не си правят труда да се обясняват за каквото и да е! Б.Б. подари 27 млн. на Доган - тишина, 43 млн. на Гергов - така трябва, 500 млн. на Шиши за язовир - апаа, ремонти, общ. поръчки всичко е на този принцип! Аз на вас, вие ще ме подкрепяте, а народа е стадо овце! Симеонов го бил казал на глас, много важно, всички министри и депутати го мислят, но стискат зъби! На протеста 300 човека?! Искат само симеонов да си ходи?! Малко ни тъпчат, малко!

95

Анонимен

преди 5 години

по-добре Валери...иначе като нищо Волен ще му заема мястото...

94

Държавата на тиквите

преди 5 години

Прочетете тази статия, тя казва всичко:https://segabg/category-observer/uzh-biznes-uzh-moral-uzh-hora-za-primerСАМО ЩЕ ОТБЕЛЕЖА, ЧЕ СМЕ В СЪСТОЯНИЕ НА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА, ТАКАВА ОМРАЗА СЕ ПОМНИ ТОЧНО ПРЕДИ ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА. СКОРО ОЧАКВАМ ДА ЗАПОЧНЕ И МАСОВ ФИЗИЧЕСКИ ТЕРОР, НЕ САМО МАСОВ ПСИХИЧЕСКИ, КАКТО Е СЕГА. НЕ ОСТАНА НИКАКВА МИЛОСТ, ЖАЛ, СЪСТРАДАНИЕ И ЧОВЕКОЛЮБИЕ В НАС БЪЛГАРИТЕ!ТАЗИ НАЦИЯ АКО ПРОДЪЛЖАВА ТАКА, МНОГО СКОРО ЩЕ ПРЕСТАНЕ ДА СЪЩЕСТВУВА НАПЪЛНО, ОТВРАТИТЕЛНО!

93

Анонимен

преди 5 години

Ако ще и всичките до един да се изредят да се извиняват, това нищо няма да промени. Остават си същите крадци, наглеци и мошеници. За тях думите нямат никаква стойност. Така както ви се усмихват и извиняват, така ви крадат и лъжат.

92

Анонимен

преди 5 години

"По настояване на коалиционния съвет, поднасям извиненията си"Значи ако няма настояване, няма и извинение, така ли? Насила извинение не се приема.

91

софиянец

преди 5 години

ако го махнете този-ще дойде оная-червената приватизаторка и оня дето не знае български добре,дето насъскват чиганите да ни трепат.Какво добро сте видели от комунизма?Ми нали ТОЙ ни докара до тук.Особено комбиниран с турцизъм.Глад,мизерия и дискриминация на българите.Хидроинжинера ще почне да коли и беси а Позитанците ще отворят нови ошфорки.А познайте кой ще плаща?

90

Анонимен

преди 5 години

Трети дубъл, извинение от КРИБ, АИКБ и другите "работодателски" организации застанали зад това нещо!

89

данъкоплатец

преди 5 години

ВАЛЕРИ, БРАВО! УЧЕНОТО СИ Е УЧЕНО, КАЗВА МЪДРИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД! ЗНАМ КОЛКО Е ТРУДНО ДА СЕ ИЗВИНИШ, КОГАТО СИ КАЗАЛ ИСТИНАТА... ПОСЛЕДСТВИЯТА ОБАЧЕ, ЩЕ ОСТАНАТ ЗА ОЗВЕРЕЛИТЕ ТЪЛПИ, КОИТО ВСИЧКИ НИЕ ХРАНИМ. ПО-УМНИЯТ ВИНАГИ ОТСТЪПВА - ТИ ОТСТЪПИ! НАЛИ ЗНАЕШ ПРИКАЗКАТА - ХРАНИ КУЧЕ, ДА ТЕ ЛАЕ! ТЕЗИ ХОРА, КОИТО ПОИСКАХА ДА ТЕ УНИЗЯТ, И КОИТО ВСИЧКИ НИЕ ХРАНИМ, НЕКА УСЕТЯТ ПАДЕНИЕТО И ПОЗОРА СИ! АПЛОДИСМЕНТИТЕ СА ЗА ТЕБ!

88

Анонимен

преди 5 години

днес се доказа че българина няма достойнствощом всякакави недорасляци си позволяват да го мачкат и да е гаврят с негои той ги търпи не са виновни алчните ***- виновени са тия дето са ги избрали

87

Анонимен

преди 5 години

Е добре де, човека се извини, кво още искат. Стига с тоя цирк.Милионите за тези деца са осигурени, какво повече искат, спрете малко, прекалявате.Пък и там един социолог-социопат го нарече "фашист".

86

Боби

преди 5 години

ИЗВЕРГЪТ УБИЕЦ...

85

Анонимен

преди 5 години

УжасТ!

84

реалист

преди 5 години

Днес се доказа, че политиците НЯМАТ ДОСТОЙНСТВО. За власт, пари и привилегии са готови и през трупове да вървят. Оставка на цялата Герберо-патриотичната Шайка от Мутри. Искам извинение и от Гела Домусчиев, че подкрепиха не мислещ трезво човек.

83

Пешо

преди 5 години

Този отвратяга поне скалъпи нещо, като извинение. Докато главният болен ли.зач никога не се е извинявал.