140

Бонобо

преди 5 години

До Анонимен 124"От османско робство преминаваме към руско робство."Обичам да сторя с интелигентни хора, това като игра на шах. Удоволствие!А с тъъпаннари е скучно и досадно, това е губи-време.Хайде сега обясни какво е било руското робство! Освен, че ни дадоха държавност, създадоха институции - министерства, банка, въоръжиха и обучиха нашата нова българска армия, ликвидираха разбойничеството и още много. Е, немският потомък Александър III не е обичал нашия немец княз Александър Батенберг...

139

Анонимен

преди 5 години

Денди прешъс са рубладжии платемо от руското посолство и оня ямболски шушон рисофил да изнасят всяка година злато за 1 милиард годишно от България само за да могат русофилите да се обаждат по форумите.

138

Анонимен

преди 5 години

141 стига лъжи. Заплатите са по 650 лв. И какъв милиард те гони? Дънси добива чакъл и скала които изпращат за преработка в Намибия. На тон се вади 1-2 грама злато. Което е нищо. Та стига с тези измислици. Да не говорим данъци, осигуровки, ДДС и т.н.

137

Анонимен

преди 5 години

Ротшилд е *** платен от руското посолство и предателите русофили да вземе 2% от Лукойл само за да могат предателите русофили да се обаждат по форумите!

136

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 143На Ротшилд са 2% само за да може такива предатели като теб да се обаждат по форумите. То ако беше на Ротшилд Валентин Златев щеше да е кмет на някое червено село и да краде от парите за благоустрояване а не от Лукойл.

135

A бе

преди 5 години

Защо златото за един милиард което се изнася от България всяка година за Дънди прешъс не може да се коментира, а се правят предавания по телевизията за някаква хипотеза преди повече от 100 години дали България е дала злато на Русия която освободи българия и даде хиляди жертви за свободата на България?

134

РАША

преди 5 години

БЪЛГАРИЯ НЕ Е СЪЩЕСТВУВАЛА КАТО ДЪРЖАВА ОТКЪДЕ СА ВЗЕЛИ ТОВА ЗЛАТО.БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА .СТАВАТЕ МНОГО СМЕШНИ С ТЕЗИ ГЛУПОСТИ КОИТО ГИ ГОВОРИТЕ ИПИШЕТЕ НАРОДА ИЗОБЩО ЗАГУБИ ДОВЕРИЕ КЪМ ПОЛИТИЦИ И ЖУРНАЛИСТИ

133

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 141Стига с това злато, оня ямболски шушон русофил ви вкара тия глупости в главите и само повтаряте като папагали злато та злато. Това е чисто русофилска ***. Това реване е срещу всяка западна фирма дошла у нас. То са демонстрации стачки и какво ли не само и само да изгоним тия които искат малко от малко да заприбичаме на нормална държава и да си останем вечни слуги на дерибея Русия. Канадците всяка година наливат в бюджета 400 милиона лева. Колко милиона внасят в бюджета Лукойл?

132

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 141До Анонимен 141Стига с това злато, оня ямболски шушон русофил ви вкара тия глупости в главите и само повтаряте като папагали злато та злато. Това е чисто русофилска ***. Това реване е срещу всяка западна фирма дошла у нас. То са демонстрации стачки и какво ли не само и само да изгоним тия които искат малко от малко да заприбичаме на нормална държава и да си останем вечни слуги на дерибея Русия. Канадците всяка година наливат в бюджета 400 милиона лева. Колко милиона внасят

131

Анонимен

преди 5 години

Половината собственост на Лукойл е на Ротшилд. Стига твърдяхте че е руска компания. Американска е.

130

300

преди 5 години

до 137Странно ми е, как може да се коментира, че някога било давано злато на хора, които са се били и умирали за нашата свобода, а сега, че Дънди взимат златото ни безвъзмездно е ОК. Че французите прибират парите от Софийска вода е ОК. и т.н. Защо не се говори за това? Защо сега раздаваме България? Защо го допускаме? Тогава, поне дедите ни са се били рамо до рамо с Русия за България. А ние сега спим.

129

Анонимен

преди 5 години

И какво като са канадци, значи канадци могат да изнасят от България злато за 1 милиард всяка година като плащат заплати 650 лева на работниците а на държавата плащат само 1%. А майките с деца простират и няма 350 лева за болно дете, защото ония били канадци!

128

300

преди 5 години

Канада се намира в Северна Америка

127

Атила

преди 5 години

И каква е цената на животите на тези момчета, загинали за освобождението ни?

126

Анонимен

преди 5 години

дънди прешъс са канадци.

125

300

преди 5 години

А сега за какво плащаме на Америка със злато? Защо Дънди изнасят златото ни?

124

Анонимен

преди 5 години

Съгласете се за Русия жертвите на 200 хиляди във войната са разход. Въвеждането на ред си е разход. Нали руския цар не трябва да се разори, че ни е освободил. 10 милиона златни лева е нищо. като пари и в онова време. Бюджета на българската армия е бил значително по-голям в следващите години.

123

Анонимен

преди 5 години

Русия подкрепя България, да и е съюзник на Балканите. Англия подкрепя Турция. Защо ние българите трябва да подкрепяме врага ни Англия и да мразим приятеля ни Русия. Русия просто е щяла да даде Цариград на Гърция, която също и е съюзник и да преминава през протоците Босфор и Дарданели. Нищо повече. Англия така е ползвала протоците от съюзната им Турция.

122

Анонимен

преди 5 години

Ми не купувайте от Лукойл бе, не купувайте от Русия - кой ви кара да купувата газ и нефт от русия. Купувайте шистова газ от САЩ, защо купувате от Русия, кой ви бие по главата? Закрийте АЕЦ Козлодуй и внасяйте ток от ЕС, кой ви кара да държите руския АЕЦ Козлодуй, кой ви бие по главата, а?

121

Анонимен

преди 5 години

A защо България трябва да получава освобождението си безплатно? Тарикати, мийте сега улиците на запад за мизерно заплащане!