312

Софиянец

преди 5 години

Е то при тази липса на кадри отдавна в по големите градове заплатите са в тези граници.

311

ГЛУПОСТИ!

преди 5 години

Сега живея поне 10-пъти по-добре от времето на СОЦ-РОБИЯТА!Сега живеят зле примитивите , мързеливците и далавераджийте ...ЩОТО НЯМА ВЕЧЕ ОТ КЪДЕ ДА СЕ КРАДЕ И ВЪРТИ ДАЛАВЕРАТА!!!НА ПАЗАРА ИМА ВСИЧКО ....И РАБОТА ИМА И ЗА ЦЕЛИЯ КИТАЙСКИ НАРОД!/....времето на Тошо , няма да се връща--САМО НА СУХО ЩЕ СЕ ПРЕГЛЪЩА.../

310

киселец

преди 5 години

Ох колко митове и легенди за заплатите в миналото прочетох в този форум не е истина....В този материал може да видите сравнение на покупателната способност на заплатата във времето : https://kiselec1.blogspot/2018/07/11-80.htmlако прегледате и останалите десет части, ще видите, че всъщност дори и с днешните заплати могат да се купят повече стоки отколкото в миналото. (изключенията са малко и са предимно субсидирани от държавата стоки като тока, водата, млякото, билетчето от 6 ст.)

309

акуд

преди 5 години

мога да се обзаложа с бг стиснатите чорбаджи, че при редовно заплатена заплата от 1000.00лв, чисто след данъци и при 44 часова работна седмица, ще върнат поне 40% от Българите зад граница. оттам всяка по-висока заплата ще връща и другите Българи

308

Анонимен

преди 5 години

Няма как да има масово такива заплати с такива корупционни сделки в страната .

307

Анонимен

преди 5 години

Когато българина спре да креде тогава и държавата ще се управи.В България всеки краде по нещо но най-големите крадци са на високи постове.

306

Работодател

преди 5 години

Има такива заплати ,даже и осигуровките са на целите заплати,не мога да си позволя само човек от фирмата да не изкарва пари началник на отдел но работиииииииии взема повече но и техническите е по напред и сплотява хората мразя мишка и и мазнициииии щом ги усетя и вън .

305

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 316Въпросът не е само до производство. Въпросът е че ако искаш да проивеждаш техника трябва да дадеш много пари за маркетинг за да имаш продажби в другите държави. Отделно и ако призвиждаме таблети защо да си купя бг таблет като мога да си взема айпад.

304

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 315Защото сега хората се сравняват с немки, англичани, американци и тн а преди 89 хората са нямали база за сравнение.

303

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Непроизвеждаме сега тв но и много други държави непроизвеждат."Ми защо тогава ревете за големи заплати като нищо не проузвеждате а всичко внасяте от други държави? За да получаваш заплати трябва да произвеждаш, а не да слугуваш на западни фирми, на слугата винаги се плаща малко.

302

Анонимен

преди 5 години

До АнонименТо след 89 ни управляват хора които не са с демократично мислене.Преди 89 същите хора отново са крадяли и много ценни неща са притежавали за сметка на другите хора. То защо тогава при едни и същи хора преди 89та се живееше 100 пъти по добре отколкото след 1989та?

301

Анонимен

преди 5 години

Членаката на ЕС РБ днес произвежда само черноработници за Запада и за евтини аустосинг центрове на западни фирми в България, а всичко което се потреблява се внася.

300

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 311То след 89 ни управляват хора които не са с демократично мислене.Преди 89 същите хора отново са крадяли и много ценни неща са притежавали за сметка на другите хора.

299

Анонимен

преди 5 години

До Интересно ми еНепроизвеждаме сега тв но и много други държави непроизвеждат.Интересно ми е прозведените тв през социализма при кого са отивали

298

Анонимен

преди 5 години

Ако бяхме предотвратили събитията от 1989г сега пенсионерите нямаше да ровят в кофите за огризки от храна, и хора нямаше да умират в болницата оставени на произвола защото нямат пари да си доплатят лечението.

297

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 292Ако бяхме предотвратили събитията от 44 година сега страната ни щеше да е развита и умствено и материално.

296

Анонимен

преди 5 години

Истинста е ,че няма да се върна в България , за каквато и да е заплата.Единственото нещо което може да ме върне в България е семейството ми и то за малко.

295

Ха,ха,хаа..СМЕШНИЦИ

преди 5 години

...И ОТ КЪДЕ БЕХА МОНИТОРИТЕ НА ТИЯ "ВЕЛИКО ТЪРНОВО--ТВ"....ЗНАЕШ ЛИ ...??!БЕХА С --"ТУШИБА МОНИТОРИ"...АМА ЗАКРИХА ПРОИЗВОДСТВОТО ИМ ...ЗА ДА КУПУВАТЕ РУСКИТИ БУКЛУЦИ "РУБИН" И "ЕЛЕКТРОН" , КОИТО СИ ГУБЕХА ЦВЕТОВЕТЕ СЛЕД 4-ТИЯ МЕСЕЦ!КУПИХ СИ "НОРТМЕНЕДЕ" ОТ ГЕРМАНИЯ ВТОРА РЪКА ....ЗА ДА ГЛЕДАМ ЦВЕТНА-ТВ!

294

Анонимен

преди 5 години

Не е само работната заплата.

293

Шоп

преди 5 години

Обмислящите да напуснат? Па то от тия я има 10% които наистина да напуснат, я не.Тя една *** мислила, мислиля, и умряла...