70

Анонимен

преди 5 години

Ако не го пише в учебника, ще го научи от лошите деца, които пък са го чули от развратните си родители. Мда, така става в живота. Докато умните се наумуват, лудите им развалят дечицата. Имах съученик, на когото майка му излизаше гола от банята без да се притеснява от децата си. А самият той беше дяволчето на класа.

69

Анонимен

преди 5 години

Скоро може и учебниците да се побликуват само с одобрението на БХК.

68

Внимание родители,

преди 5 години

Намерете в YouTube док. филм на VICE медия Raised Without Gender и потърсете с Гугъл тази книга, за да разберете какво ви готвят:WHO Regional Office for Europeand BZgAStandards forSexuality Educationin EuropeA frameworkfor policy makers,educational and health authoritiesand specialists

67

Анонимен

преди 5 години

До 61 Анонименкфо крекъш бе жендер ?

66

Анонимен

преди 5 години

До 59 Някой сиНяма начин. Те с помоща на с о р о с о и д н а т а "америка за българия" дирижират задкулисно политиката на държавата. Става само с "почистване"

65

Ангел

преди 5 години

Хомосексуалността е психично заболяване с много сериозни последици..Последици които определят индивида като един ненужен *** на тази земя който никога няма да има нормално семейство.Тези хора не се съвукопляват ,те не правят хубав и здравословен секс,те правят с телата си неща характерни за хората психични отклонения.По страшното в случая е ,че не го определят за болест въпреки ,че е доказано от психолозите за психично отклонение.Точно това е трябвало да напишат в учебника!

64

Анонимен

преди 5 години

Ако от БХК имат някое свободно място да ми пишатАз съм заинтерисован да помогам на униправданите

63

в грешка си

преди 5 години

До МенПърво,не са много!Около 4-6 %!Но са много разпасани,системно злоупотребяват с търпението на хората,избиват си комплексите с крясъци и демонстрации!Второ,никой не ги мрази,на хората са безразлични,и това ги освирепява и докарва до бяс!И вместо да се лекуват,те вършат простотии!И тогава хората се дразнят,и някой го отнася!На времето лу/дите ги държаха в лу/дници,днес вече не!Същото е!

62

Българина

преди 5 години

Не виждам нищо нередно да се пише и за педофилите, геронтофилите, некрофили, нъл тъй джендърчета? Отавка на целия МОН ВЪН АГЕНТИТЕ НА СОРОС И ЦРУ! Предлагам въпросните текстове да бъдат заменени с примери за деца които ги влече патриотизма и национализма, който се изразява в обесването на предателите, има и такива деца...

61

Анонимен

преди 5 години

До 55Моят съпруг стана гей. Уж ходеше да гледа мач при приятел а накрая се оказа че правят нещо друго там.--че това какво общо има с учебника? и защо ни го казваш?

60

Анонимен

преди 5 години

Стига сте използвали ,,***" за щяло и нещяло.Само си чешете езиците.Велико нещо е нета ,и най простия се изказва,,умно" и безапелационнобез да му пука .А в училище после-пак двойка.

59

Анонимен

преди 5 години

И да не пише в учебника за влечението те учениците ще знаят че е нещо нормално.

58

Някой си

преди 5 години

Щом чуя БХК и настръхвам за поредната им тъпотия изразена в национален ефир. Няма ли начин да бъдат закрити или реномирани медии да не им дават време за провокации.

57

Митко Георгиев

преди 5 години

До Анонимен 55Нужда от помощ?:)

56

Анонимен

преди 5 години

Сбърканяците на БХК не намираха нищо нередно и в това да номинират осъден убиец за "Човек на годината".

55

ДЖЕНДЪР

преди 5 години

ПРЕДЛАГАМ ДА ЛЕГАЛИЗИРАМЕ ПОЛИГАМНИТЕ БИСЕКСУАЛНИ БРАКОВЕ :DТАКА ЕДНА ЖЕНА ЩЕ МОЖЕ ДА ИМА ПО 3-*** МЪЖЕ ДВАМА МИНИМУМ :DСЪЩО ТАКА Е МНОГО ВАЖНО ДА СЕ ЛЕГАЛИЗИРАТ БРАКОВЕТЕ МЕЖДУ ЧОВЕК И ФИРМА!ТАКА ЕДНА ЖЕНА ЩЕ МОЖЕ ДА СЕ ОМЪЖИ ЗА ФИРМА ПРЕДСТАВЛЯВАЩА ЕДИН ФУТБОЛЕН ОТБОР И ЩЕ МОЖЕ ДА СПИ С ВСИЧКИ ОТ ОТБОРА ПЛЮС РЕЗЕРВИТЕ И ЛИЦАТА ОТ ОТБОРА ДА СЕ СМЕНЯТ ПРЕЗ ВРЕМЕ :D

54

Анонимен

преди 5 години

До Митко ГеоргиевМоят съпруг стана гей. Уж ходеше да гледа мач при приятел а накрая се оказа че правят нещо друго там.

53

Анонимен

преди 5 години

А аз не намирам нищо нередно във физическото насилие върху членовете на БХК.

52

Анонимен

преди 5 години

До Мен 46А относно хомосексуалността-искаме или не в днешно време има много хомосексуални.-защото много се показва и демонстрира!то и пластмасовите гмо-бургери на макдоналд са много разпространени, аме не за друго, ами защото ти тикат рекламата навсякъде!Няма как да има интерес към нещо, ако ти не знаеш за него! Но ако ти говорят постоянно за него, има вероятност (ако си по ***) да проявиш интерес! Е то това е и целта на *** да лите- "братя" от "анубис" - египетското кученце "бог"

51

Анонимен

преди 5 години

До МенХората не се крият. Налитали са ми хомосексуални момчета в дискотеките но съм им споделял, че не съм като тях и че няма какво да се получи и те са ме разбирали.