27

Анонимен

преди 5 години

Стига с тоя запад!!! Крадат от изтока за да живеят охолно. Пирати в безлюдни пясъчни земи, без условия за живот. Създават условията с наши пари. Стига толко.

26

Анонимен

преди 5 години

В България превенция и лечение от страна на държавата няма.За съжаление съществуват главно частни програми, които са достъпни само за малка част от търсещите решение на проблема.Държавата е абдикирала тотално от години...както и в много други области.... здравеопазване, съдебна система, пенсионни фондове всичко е разделени за бедни и богати.

25

М, да ...

преди 5 години

Борисов зяпа Тръмп и си мИчтае да е на мястото му/овации, известност, .../ , но едва ли е вникнал в обсъжданата тема! Според ПРте на ББ наркопроизводителя и амфето-дилър ББ дали се вълнува от щетите който нанася производство и разпространението на наркотици върху населението на планетата или въобще интересува ли се от здравето на населението, м? Кво го касае плиткоумният ББ / снимчицата с Тръмп е важната :)) /за бъдещето на планетата, та малчуганите са най-добрите потенциалните клиенти на ББ!

24

Анонимен

преди 5 години

Бойко Борисов участва във форум за борба с наркотиците Срещата е организирана от САЩ, България е съдомакинТц, тц, тц ... ти да видиш...Майтап бе Уили.

23

Анонимен

преди 5 години

Ама те евреите нали са си *** афро, мирогледа им стига до 1 хатия без покритие. Интелигентността им е непозната дума, като пуснаха злото по света, а не могат да се сетят че злото идва първо за тях!!!

22

Василев

преди 5 години

Евала бе Бати Бойко!!!На най-високо ниво в центъра на Вселената в Ню Йорк, България е приета , като приятел и съюзник на великата Американска Нация и е оказана чест на страна, която е от другата страна на барикадата, от страната на развитите богати страни, които задават дневния ред в света!!!Агент Крейг Бонъли!ЦРУ!!!

21

Анонимен

преди 5 години

Горкият! Колко ли е трудно да се ориентираш като си кон с капаци? Едър, *** и страхлив телохранител, взел се за нещо!

20

Анонимен

преди 5 години

Разочарован съм,няма прегръдки,целувки,тупане по гърбовете! Ръкуването беше малко в стил: Ай разкарай ми се по-бързо от главата,писнало ми е от навлеци!

19

Анонимен

преди 5 години

Цветанов колко ли е платил за да се снима Борисов с Тръмп. Затова ходи 3 пъти в САЩ тази година, да урежда снимката на Вожда с Президента на САЩ.После правителствената Пресслужба ще я разпространи да вини материалО какОв тумбак си е избрал за премиерИН.

18

Анонимен

преди 5 години

Нали наскоро по заповед отгоре беше се заел да оправя Западните Балкани!Това значи да организира и осигури пътя на дрога,оръжие,цигари и всичко от турция до Албания!

17

Анонимен

преди 5 години

Ще гледа тъпо и ще мълчи като мишка. А като се прибере, а като се прибере ще бъде ПР до небесата.Прозрачен е вече с циркаджийските си номера и ББ и ГЕРБ.

16

Анонимен

преди 5 години

Ей сега как му е паднало, да каже на масоните- евреи: ЗА МИЛОСТТА КОЯТО ПРОЯВИХМЕ И ВИ СПАСИХМЕ, НИЕ БЪЛГАРИТЕ ЗА БЛАГОДАРНОСТ С ГЕНОЦИД НИ ОТВЪРНАХТЕ!!!!СТОП НА ГРАБЕНЕТО НА НАЙ СКЪПОТО- ЗЛАТОТО! ТО Е НА БЪЛГАРИТЕ!!!БАНКИТЕ НИ ИЗЗЕХА С НАЙ ВИСОКИТЕ ЛИХВИ ВС. , КОРПОРАЦИИКИТЕ- РАЗБОЙНИЦИ И ТЕ ПОМАГАТ.. И ЗА НАЙ СКЪПАТА ХРАНА И УСЛУГИ!!! И СЛЕД КАТО НИ НАМАЛИХТЕ ЧИСЛЕНО В ГЛАД И МИЗЕРИЯ, ЗА КАПАК НИ ЗАЛЯХТЕ С АФРИКАНСКИ И АРАБСКИ РАЗБОЙНИЦИ ДА ГИ ХРАНИМ.

15

Анонимен

преди 5 години

Охраната на Президента на САЩ дали ще го допусне близо до Тръмп за да го олигави и него с банкянски лиги.

14

Анонимен

преди 5 години

Със сигурност не знае за какво точно става въпрос.Но единствената му цел е да се снима с Тръмп и после да се хвали.А колко ще струва тази измислена Конференция на българския народ и кой ще плати за 28-те герберастки хрантутници то е ясно.

13

Анонимен

преди 5 години

Щом баратока се е включил в борбата с наркотиците да знаете че бая народ от дилърите ще заминат при свети Петър. Дилърите са му завзели 70 % от територията а сега с този форум му се развързват ръцете.

12

Анонимен

преди 5 години

Американците не са глупави - искат да съберят информация направо от производителя.

11

Анонимен

преди 5 години

Прилича ми на Тодор Живков на пленум на КПСС.Е, времената и имената са други, но разликата не е голяма.

10

Е-е-е, а стига де

преди 5 години

При настаняване на участниците не могли да открият суджука.Разбрало се после, че малко се е пообъркал и го намерили клекнал зад г--а на Тръмп, в готовност да почиства г.......!

9

Анонимен

преди 5 години

Дано поне не е заспал на това бюро, както го прави в народното събрание. Иначе не знам за какво има да си говорят на тия срещи. На нашия му спускат задачите, а той обича да слуша "началниците"..

8

да се знае

преди 5 години

България в момента отглежда поколение от неграмотни наркомани.