444

Анонимен

преди 6 години

БСП трябва да се срамува от своята стогодишна история.Твърдейки,че се "гордее със стогодишната си история",тази проруска партия не желае да се разграничи от терора,мракобесието и погрома,разграбването на България,с които БКП/БСП,дойде на власт 1944,с помошта на чужда сила-Съветската армия.Последиците от това наследство,виждаме и днес,на всеки ъгъл,престъпни елементи от ДС и БКП,и до днес разграбват държавата.

443

Анонимен

преди 6 години

"Не човек, а желязо, просъскал агентът - фашист,тихо мъртвият казал- не, комунист!!"Веселин Андреев-Балада за комуниста

442

гяур

преди 6 години

До Руснаците идватТурците отдавна са ги изпреварили!!!!!!

441

Анонимен

преди 6 години

Ние от БСП сме на всеки километър...............спокойно, другари, ще победим гнилия капитализъм!!!

440

До462

преди 6 години

Главата ти в пълна с бръмбари, три пъти за 40години България била фалирала. Сега за 30 години само "цъфтим" и живеем като скотове! Интернет образование кво да правиш!

439

Анонимен

преди 6 години

До Теростичен актПоредният терористичен акт на ВО на БКП с руски рубляци

438

Руснаците идват

преди 6 години

Ами, да. Тук идват само руснаците. Налазиха ни отвсякъде. Те са си свикнали да живеят само в гнили държави, като например Русия. Руснаците масово се преселват в България и вече са 400 000. Строят затворени селища и комплекси, купуват апартаменти като за последно. Причините може да са 2: 1. В България е прекрасно и се живее добре. Спокойно е и сигурно. Иначе щяха да се притесняват да припарят тук. 2. Путин ще ни прави тяхна република както преди

437

Анонимен

преди 6 години

До КомунистНашите комунисти първо са шумкари, второ интервационалисти и трето БЪЛГАри

436

Теростичен акт

преди 6 години

Какъв празник го наричате Воения преврат с помощ от Руската армия 9 септември , чист Теростичен акт би се наричало теа в 21 век

435

ХА-ХА-ХА!

преди 6 години

Комунистите са в шок и не знаят какво да правят, за да замажат гафа от разкритието, че са мафията в България. Любимец - Митьо Очите. Пуснаха червените *** да пишат всякакви глупости, опитвайки се да изместят темите. Това буди само смях и подигравки, защото всички знаем кои са и какви са. Отдавна никой не им вяра, но те си пишат едно и също като някакви латерни. Толкова сте жалки и долни всички от БКП/БСП, заедно с вашата бандитска мафия. Има надежда скоро да се стопи електоратът ви.

434

Мафията БКП/БСП

преди 6 години

Мафиотите, мутрите и чалгата се пръкнаха от БКП/БСП след 1990. . То не бяха рекети и убийства при тяхното управление. . Разграбиха държавата с червените куфарчета.. Разбиха и ограбиха предприятията. . Разграбиха здравната каса и пенсионния фонд. . Изнесоха парите в офшорки и т.н. . Сега са милионери с хотели по морето (всички са техни) и из цялата страна. . Станаха рентиери и работодатели, като дават най-ниските заплати в ЕС. . Повечето фирми са техни и изстискват българите до дупка.

433

св.св.Маркс и Енгелс

преди 6 години

Ами то за тях 9ти Септември наистина си е празник.Ако червените съветски пълчища не бяха окупирали България, кога БКП щеше да види власт???

432

А Румен Радев?

преди 6 години

Аферата на генерала с любовницата му. Амбициозната любима на генерала отдавна изместила законната му съпруга. След като я назначава за пиар, тя започва да коли и беси. В армията я знаят като генерал Деси.Отначало заема само щат във финансовия отдел. После съвместява и длъжността шеф на пресцентъра. Нарушавайки устава на армията, Р.Радев е наказан. От левицата не са подозирали, че хвърляйки кандидат президента си в предизборна битка ще лъснат тайни от скандалния му любовен живот и други афери

431

Фалитите на България

преди 6 години

Другари, като толкова обичате и се кълнете в любимата БКП/БСП, трябва първо да попрочетете история и тогава да коментирате. Всичко е качено в Интернет и лесно ще го намерите. Само напишете: "Трите тайни фалита на БКП и Тодор Живков"Фалит1 - 1960 - после криво-ляво се закрепихмеФалит2 - 1978 - тук ни спаси СССРФалит3 - 1987 - безвъзвратен и окончателен фалит - помощ отникъде.Всичко може да прочетете и в доклада на любимия ви другар Петър Младенов, който ни пращаше танковете. Сам си признава!

430

9.09.44

преди 6 години

До 123ИМАЛО Е КОМУНИСТИЧЕСКО РОБСТВО!

429

Поредният БСП бандит

преди 6 години

Поредният БСП/БКП милионер!Миньо Стайков (близък до БСП, до президента Георги Първанов и сват на Ветко Арабаджиев), както и още 10 човека са арестувани.Разследването е за организирана престъпна група, създадена с цел избягване на плащане на данъчни задължения в големи размери, държане на акцизни стоки без бандерол и пране на пари.Създали са схеми за данъчни измами от 2009 г.Разкрита е и нелегална фабрика за цигари. Печелят по 1 милион на седмица. Ха-ха-ха - тъ.пи комунисти!

428

Анонимен

преди 6 години

Да почерпят Бйенчо, Миню, Вълчо и другите червени олигарси, които ако не беше 9-ти днес щяха да са работници в произдовството на три смени.

427

Анонимен

преди 6 години

ОТ ПОЛУГРАМОТНО ШИЬФОРЧЕ ДО ЕДЪР КАПИТАЛИСТ БЕНЧОВИСТ- МОЖЕ С ПРОТЕКЦИЯТА НА ЧЕРВЕНИТЕ, ДАЖЕ С ИЗПРАНО ДОСИЕ.

426

Еееееееееееее

преди 6 години

Комунистите родината ограбват. Комсомолците след тях крадат

425

До449

преди 6 години

И сега като пъхате тия "неща" в кутиите що ревете?