19

Щерев

преди 5 години

безродник и *** от класа.

18

ДО 4

преди 5 години

Какво се съмняваш? Такова нещо като "български чадър" няма. Това си е измислица. В официални данни такова нещо няма.А колкото до убийците на Марков,то те най вероятно са Ми 5 или Ми 6. Те много добре са знаели,че Марков е двоен агент,но са решили,че по-успешно работи срещу тях,отколкото за тях. И е много лесно - утрепваш го и обвиняваш комунистите.Същото е сего и с Скрипал.Англетата действат по един и същ начин.

17

10

преди 5 години

Какво е усещането когато "тролейбус " ти мине през "шестицата"?

16

Анонимен

преди 5 години

Убиха го защото в последните си години започнал да пише за упадъка на запада видян от първо лице.Когато са го взели в началото е било за да пише не просто анти комунистическа пропаганда ами ,анти българска. М -6 си го убиха ,след което е създадено досие на източно европеец "нает" от кгб. Гледал съм документално разследване там следата води до архивите на България САМО. Свободна европа е било оръжието да се втълпи за бонбонките с лъскасвите целуфани ,западни коли,заплати,богатсво.30 г по късно се вижда че това всичкото обещано е било лъжа!

15

Анонимен

преди 5 години

Прочетете писмото на Марков до Димитър Бочев и после може пак да умуваме КОЙ стои зад "българския чадър".

14

ПИЧ

преди 5 години

и ти ли искаш като Марков? Хем на червената трапеза в НРБ, хем "герой", "дисидент". И то безплатно.

13

Анонимен

преди 5 години

Съвсем малко съм прочел от Г.Марков и за непосветения веднага става ясно, че аланглетата са му се изнервили защото както за "комунизма" така и за капитализма пише все неприятни неща.

12

ИМПЕРИАЛИСТ до zeus

преди 5 години

Имайте малко милост, не плюйте по Гошето Марков. Горкия е пенсионер-инвалид от детинство. Прекара детството и младостта си по санаториуми и болници. Беше си внушил, че е голям писател и наши и чужди тарикати го използваха за целите си. Мир на праха му.

11

Анонимен

преди 5 години

До ШопоБрадчед, двоен агент, фалшив беглец...не ти се разбира кога е предател и кога не.

10

Анонимен

преди 5 години

едно е сигурно, тоя сайте е пълен с червени тролейбуси

9

Шопо

преди 5 години

Двоен агент на ДС и МИ-5....Така свършват предателите! А е бил и в ловната дружинка на др. Живков...

8

Анонимен

преди 5 години

"Български чадър" от английски служби.

7

Анонимен

преди 5 години

40 години ингилизчетата обещават да назоват името на извършителя. Знаели кой е. Документалистика през година две по темата от BBC. Айде поне сега кажете. И чадъра покажете. И дайте на някой да се отрови с една молекула рицин. А годподин играчът Г. Марков и имаше още един В. Костов, който за щастие по време на покушението носел дебело палто и съчмата не проникнала достатъчно дълбоко и хоп спасили го. Познато мистери?

6

Кръстьо Костов

преди 5 години

Георги Марков е убит от МИ-5, като опасен за Англия дисидент (виж писмото му до Димитър Бочев). Част от документите свързани с убийството му изчезват през 2015, като преди това са били засекретени.И ето откъс от писмото му "... я се опитай да изкажеш мнение в независимия вестник ТАЙМС, или в независимото Би Би Си? Имаш много здраве от пробитата шапка на демокрацията. Там, както и в Работническо дело, трябва да се съобразиш с линията на вестника или радиото. Принципите са абсолютно същите."

5

Спиро Киров

преди 5 години

до zeus99 % и аз мисля така, в Лондон стават всичкит такива убийстваДа припомним за Марков,че е един от сценаристите на "На всеки километър"браво на него!видя,се че зле пребоядисаните слуги на комунистите наречени демократи и на малкия пръст на Бай Тошо не могат се опря и още храчат ли храчат и чакат дивидентине ставате нови демократчета и псевдобогаташчета-шарлатанчетаНе ставате

4

Анонимен

преди 5 години

Като гледам как се скалъпват нещата по случая Скрипал започвам да се съмнявам и за така наречения "български чадър".

3

Пич

преди 5 години

Абе червенушки, и Марков ли го убиха англисйките и амриканските специални служби? Като историята с Нивичок, а? Терез Мей уби и Геирги МАрков. Празни, червени кратуни ... на всичко отгоре и гумени.

2

House M.D.

преди 5 години

Калкулаторке, от статията ти не става ясно защо на площад "Травестит" ще почитат паметта на сценариста на "На всеки километър".

1

zeus

преди 5 години

Само където всички материали и веществени доказателства по делото удобно са изчезнали. Иначе Марков е спорна личност, тук е бил любимец на Тато, а после избягал да работи против държавата. Дали е бил наистина дисидент или двоен агент не знам, но на 99 процента са го убили наглосаксонците.