53

БСП ВИДИН

преди 5 години

БСП ПАБЕДА!НИНОВА И БСП СА ЕДИНСТВЕНАТА АЛТЕРНАТИВА ЗА БЪЛГАРИЯ!

52

Анонимен

преди 5 години

Русофилката с детенце в САЩ, социалистката с костовата приватизация и мъжо митничар... ГНУС! Тая ли ще сменя системата?

51

Анонимен

преди 5 години

Колкото и да се напъва, на власт няма да дойде тая приватизаторка.

50

Анонимен

преди 5 години

Поста на ГошУ показва нагледно какво е днес България !Територия в която виреят измамниците .Но знаем ,че *** умират след като са унищожили приемника!Тоест пътя на герберите е ясен!Унищожаване на цивилизацията по нашите земи .

49

Анонимен

преди 5 години

С една дума ваканцията им хареса и не им се връща на работа. Хората са казали, мързелив като комунист.

48

Мартин

преди 5 години

Ниноваааа никой няма да те избере във власта за да приватизираш пааак... набии си го в кратуната и си седни на алчния *** синьо червен пребоядисана кокошка...

47

Анонимен

преди 5 години

Смяна на модела ще има само след забрана на БСП и лустриране на всички бивши членове на БКП.

46

мъдрост

преди 5 години

ГЛАДНА КОКОШКА-ПРОСО СЪНУВА

45

Гoшу

преди 5 години

Ех, че хубаво го измислихаааа.... :))) Шапка им свалям на комунистите. Те, като прословути търтеи и мързеливци, славещи се с това, че се крият без никой да ги гони и че обичат наготово да ядат кашкавал от мандрите и да спечелят милиони от Техноимпекс за дни, се славят и с това, че са много изобретателни когато трябва да си оправдаят мързела. Сега ще ходят сред "народа", демек, нищо няма да правят, ами ще мързелуват по къщите си. Айде някой ако ги види, да пише тук, да ида да им кажа какво мисля

44

Анонимен

преди 5 години

- И това опозиция ли е?

43

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Предстои скучна политическа есен.Главните...смешници се кротнаха,а нови не се задават на...хоризонта.

42

Анонимен

преди 5 години

И точно тия ли са тръгнали да "сменят модела"?! Те, които го създадоха. Нямат срама комунистите! Моделът може да се смени само след ДЪЛБОКА ДЕКОМУНИЗАЦИЯ И ЛУСТРАЦИЯ НА ВСИЧКИ КОМУНИСТИ И ЧЕНГЕТА ОТ ДС!!!

41

Анонимен

преди 5 години

Вижда се от резултата. Няма Шенген, няма повишен стандарт на живот, няма средна класа, няма инвестиции. Има корупция, която убива, има мизерия и повишаване на данъците, тока, парното, застраховки и всички преки плащания.

40

Анонимен

преди 5 години

Ала-Бала-Портокала!

39

Анонимен

преди 5 години

До до престъпл. на БКПСамо за протокола да отбележа, че в сегашното правителство цялата върхушка на управлението (БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ) са били в БКП,или са потомци(Свинарова и сие) на БКП.-------Вече ми писна да обяснявам на такива с мноооого мозък като теб - никога не съм ги понасял, но и аз бях на път да стана член на БКП /на хартия/, защото иначе си наникъде - нито за работа нито за учене,...............за НИЩО. Слава богу господ ме опази - не ме одобриха *** му. Айде напъни се ти сега!!!

38

Анонимен

преди 5 години

Тези мантри вече не вършат работа! Много време мина и хората искат резултати . Истината обаче е, че от предпослени в ЕС станахме последни.

37

Анонимен

преди 5 години

Щом извадихме от нафталина "комунизъм и антикомунизъм" значи много им е напечено на гербавите.

36

Анонимен

преди 5 години

Комунистическото мракобесие свършва. Сатанинската комунистическа организация която взривяваше църкви, избиваше попове, караше българи да се пишат македонци. Изби хиляди хора по лагери ще изчезне. Караше хората да се кланят на мумифицирания си водач алкохолик. Но хората му събориха мавзолея. Това ги очаква. унищожение. но още по-голямо ще е наказанието им от бога.Тая освирепяла от глад вече, като саксофона "Царя"! Гладът замъглява здравия разум! Нали и на вас сме ви яли попарата. ГЕРБ=БСП

35

Атаскист

преди 5 години

Сегашното управление е гранация за просперитет и носи стабилност на страната. Коалицията, която народа избра да управлява няма алтернатива.

34

Анонимен

преди 5 години

Когато морето се развълнува *** изплува отгоре. Та така и с гербавите.