181

Анонимен

преди 5 години

Гръцките мебелни фабрики от години работят с българска дървесина от сърцето на Рила. Не те ли е срам?!!!

180

123

преди 5 години

За съжаление не е само този индивид всички БГ управници и бизнесмени са кат тоя утрепания. България има най плодотворната среда за виреене на всякакви боклучави индивиди. Алекоооо ела си виж си ***.

179

Сандо

преди 5 години

тия дето са заклали чичо му и са го изгонили си го докараха обратно с няквкаи обещяния ... и накрая му събраха пак всичко

178

Анонимен

преди 5 години

Дядо ти съсипа България,а ти като негов наследник също се постара в това отношение.Управлението ти беше синоним на кражби и разруха.Върви си в Испания и не се прави,че ти пука за България.

177

123

преди 5 години

Чао Бай Цар !!

176

Анонимен

преди 5 години

на тоя му дожаля изведнъж за всеки българин,като се опари.

175

СС

преди 5 години

Да му го върнат, съгласен съм.... и да си плати данъците за всичките години барабар с лихвите за имотите и ще излезе че има да дава повече от колкото ще получи...

174

Inter

преди 5 години

До InterСега някой да ми каже дали тоя не е дърт ***

173

Анонимен

преди 5 години

"Баба ми казваше ,че като сте напускали България сте товарили влакове със злато,имане ,ценности - изнесли сте всичко !"________ Явно тъnoтuятa има богати наследствени корени във вашата фамилия.Иначе не подкрепям имотните претенции на този стар комарджия, който плю на паметта на баща си за комунистически пари. А после и управлява с убийците на баща му. За пари.

172

Inter

преди 5 години

копирайте това в google :Симеон: Нямам материални имуществени претенции към България

171

Царят е рептил

преди 5 години

Много дълго живее трябва да е рептил няма начин да не е. Прочетох някъде че всички наши владетели са били рептили. Сега като се замисля днешният цар ако иска може да управлява България и да бъде лидер. Ама той има много пари , власт и имоти. Само едно ми е в главата че царят е 100% рептаил.

170

Анонимен

преди 5 години

Родината е родина и без дворците. Ако си толкова замилял за България, имам гарсониера в Младост 1. Без пари ще те пусна да живееш в нея, мадридски мошенико!

169

Анонимен

преди 5 години

заслужаваш в ЗАТВОРА ДА ТЕ ВКАРАТ!

168

Анонимен

преди 5 години

Този комунистически агент прекъсна демократичното развитие на държавата. Сега и за имоти ламти, безсрамен самозванец!

167

гатанка

преди 5 години

За да пишем, трябва достатъчно да сме чели.А ние, не сме чели.

166

дедо на 95 г

преди 5 години

Чети бе човек и прочети чия собственост са имотите ,които сега искаш да заграбиш! Ти май от ходене по казина ,когато беше по чужбината не си направи труда даже и българската история да прочетеш,а?Сега дойде тук и реши че в това мътно време и ти ще се облажиш,но тая няма да я бъде. върви там където си въртял рулетките та дано ти върнат нещичко,щото тези танета дето си ги нацвъкал искат да ги храниш ,ама недей на нашия гръб да бъде.Срамота е за човек на години да няма до сега къща за старините си!

165

ДО ОНЗИ

преди 5 години

"ИНТЕЛЕГЕНТНО"Е и ти си една интелЕгенция... Какъвто царя, такива и царистите, ***.

164

АЗЗЗЗ

преди 5 години

Първо да каже КАК и КОЙ го докара в Б-я и как така го направиха "премиер" без партия, без кампания, без да говори български, като парашутист????

163

ОНЗИ

преди 5 години

ЛИЧНАТА ТРАГЕДИЯ НА ТОЗИ ЧОВЕК В БЛИЗКОТО БЪДЕЩЕ ЩЕ СЕ ПРЕВЪРНЕ В ЕМБЛЕМАТИЧНА ОТНОСНО ВСИЧКО ИНТЕЛЕГЕНТНО В БЪЛГАРИЯ - ЛЕКАРИ ИНЖЕНЕРИ ИКОНОМИСТИ И Т.Н. ПРОСТАЩИНАТА И ПРОСТАШКАТА ДЕМАГОГИЯ БУКВАЛНО ПРОГОНВА И СЪСИПВА ВСИЧКО ИНТЕЛЕГЕНТНО И КРЕАТИВНО В БЪЛГАРИЯ.

162

Т.нар държава печели

преди 5 години

Винаги, когато решат някои, в момента намиращи се по върха. Но колко е правилно взетото решение за отнемането на имотите на Царя- това историята ще отсъди- не "съд", състоящ се от народни изедници, паразитиращ на гърба на всички български граждани. Тази пасмина, криеща се зад звучното име съд, трябва моментално да бъде ликвидирана- за доброто на българите!