9

Анонимен

преди 5 години

Защо не като попитата за газовите камери в Освиенцим екскурозоводите почват да мънкат? Но те са там и всеки може да ги намери. Това са камери, херметични с железни врети в които вътре и един човек едвам се събира. Ако са избивали лагерниците в тези камери и 500 години е нямало да им стигнат за 6 милиона.

8

Анонимен

преди 5 години

Интересно, как сега германиците които са 80 милиона, и прираста им е нулев, се опасяват, че ще станат под критичната точка и ще се сринат демокрафски, а евреите които са били 12 милиона, само за 3 години са "избили" от тях 6 милиона, половината и през 1945 година броят им пак е бил 12 милиона, според самите тях. Врейките сигурно са раждали само петзнаци и деветзнаци през 9 месеца, но къде са сега тия близнаци?

7

cccccc

преди 5 години

Бабо Меркел, где така? На джамия, Мустафа.

6

Анонимен

преди 5 години

В Европа от псевдокомплекси са развили Стокхолмски синдром във всички свери. Борят се с нормалните хора с някакво мнение, а се кланят на примитивна и3мет от *** на географията. Егати вчезнатите псих0пати, и тия са ни идеала за общество!

5

месара

преди 5 години

а у нас децата и внуците на комунистическите касапи, се гордеят с деянията им!

4

Анонимен

преди 5 години

Тоя очевидно има голям комплекс от баща си.Защо ни занимавате с психичните му отклонения?

3

запознат

преди 5 години

Значи когато се съпротивляваш нелегални нашественици да те убиват и изнасилват води до газови камери???

2

Анонимен

преди 5 години

Така и не осъзнавате, че не сме американски читатели. Приравняването на холокоста към нетърпимостта срещу безнаказаното асоциално поведение на мигрантите е пошло. освен това никой здравомислещ човек няма да приеме такова нещо и ще ви се смее.

1

Анонимен

преди 5 години

Оф. Защо не започнахте направо с Хитлер ми заобикаляте отдалеч ? Карайте направо и измислете вместо "холокост" ново име за съпротивата на нормалните германци срещу безчинстващите бежанци. Много елементарно Уотсън. Брутално елементарно.