110

Анонимен

преди 5 години

Лошото е, че в Парламента всичките сте един отбор, а при избори пак ще си играете на опозиции и плитките мозъци ще спорят ГЕРБ, БСП или патриотарите с бирените кореми. Истински различните партии няма шанс да влязат, понеже народът гласува за който му пускат всеки ден по телевизиите, а малките партии нямат пари за реклама. Но аз си гласувам за малки десни партии. Докато не ви уврат мозъците да пуснете различна бюлетина, не се оплаквайте, че тия ви управляват вече толкова време и все по-зле става.

109

Анонимен

преди 5 години

То не бяха ламби в туй сахарско слънце,камери стационарни,а сега и на триноги,шумкари в храстите от време оно.Акции през седмица.Сега колани после следва каски и какви ли не дивотии.Бизнеса с книжки си върви.!-2 стадиона са тези ,които трябва да изкараме от пътя за да се кротне.За качеството на пътищата да не говорим.Иначе кервана си върви....няк'ви там *** други лаят.Голяма работа.

108

Анонимен

преди 5 години

Когато допускаме грешки аз уволнявам. Първата част на изречението говори за екипност, втората показва как всеки си спасява *** както може.

107

Гробокопач

преди 5 години

Хахахаха, Охо Бохо, "равнис" по БСП. Не били като БСП. Ами, не точно, наистина не сте, понеже сте си 1/1 БКП! Това първо. Второ, вие не допускате грешки, вие правите грехове! Грехът е една съвсем друга категория, различна от грешката!

106

Анонимен

преди 5 години

Три бушона гръмнаха....................но дали е в ред другата част от електрическата верига???

105

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Бойко, къде беше първите пет дни след катастрофата до Своге ?Кри се като мишка ...

104

А, СПРИ СЕ ТИКВА

преди 5 години

АМИ КАТО Е ТАКА, ЗАЩО НЕ ПОДАВА ОСТАВКА БОКО? 8 МЕСЕЦА КРИ МОСКОВСКИ, ТОЯ В.РАДЕВ С ПИРАТСКАТА ПРЕВРЪЗКА НА ОКОТО В ТЪПО ШОУ, А СКОРОГОВОРЯЩИЯ ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ НАНКОВ - СЕГА ЛИ РАЗБРА, ЧЕ И ЗА *** НЕ СТАВАТ /ПО ВЕЖДИ РАШИДОВ/, ТОВА ЛИ ИМ Е БЕЗКОМПРОМИСТНОСТТА. И НЕ Г.РАДЕВ Е БЛЪСНАЛ ЕЛЕКТРИЧКАТА, А ТЯ СЕ БЛЪСНА В КОЛАТА МУ - И КАКВО? НИЩО. НО КЛЕВЕТНИКЪТ, ВИЖДАЙКИ ПОЗОРНИЯ СИ КАРАЙ, КЛЕПА ЛЪЖИ И ПАК СТАРИТЕ ЛАКЪРДИИ.ОГРАДАТА С ТУРЦИЯ Е ПРОБИТА, НО ТАКА СЕ ПАЗЕЛА ГРАНИЦА-ЕДНО ЗНАЕ, ЕДНО ЛАЕ-ЛЪЖИ

103

И Ловец съм

преди 5 години

ЛОВ за герберасти пре Септември!!!

102

Анонимен

преди 5 години

Тая шия не е от туршия , барон фон бидон от Банкя

101

Анонимен

преди 5 години

Колани? Ще продължаваме да падаме, ама безопасно значи? Компромис. Що не се сещам какво стана с падналата лампа в тунела??

100

Ердогане-Убиец

преди 5 години

Интересувам се от интериора на къщата на Бойко в Барселона??Имам усещането, че е МУТРО БАРОК

99

Бойко и Пеевски ООД

преди 5 години

По-горе, снимка на угоена мутра!! От СИК, и ИПОН, малко ли се наяде??ТОЯ ПЪТ НОМЕРЪТ НЯМА ДА МИНЕ... МУТРО...

98

Вервайте

преди 5 години

Цяла България го мрази тоя страхливец!

97

ТИКВУН ВИНЕТУВСКИЙ

преди 5 години

Грешката си ти! Бъди безкмпромисен!

96

Анонимен

преди 5 години

Суджука гледа такас тоя мазен поглед като го строява Ердоган по телефона.

95

Ха-ха

преди 5 години

Налягането в балона ГЕРБ пада и се налага изхвърлянето на малко баласт.

94

Анонимен

преди 5 години

Безкомпромисен към кого?

93

бай Вълчо от Хисаря

преди 5 години

До Ташко Ерменко@ от 79-ти постЗаписал:Точно така другарю бай Вълчо.Я виж Корнелия,красива умна,природно надарена и изобретателна.ето такъв премиер е нужен на България.Нали?Така е Ташко@.Значи искам евтин ток , значи БЕЛЕНЕ, искам евтин газ значи южен поток/ама през България/,искам евтина ракия, домати и т.н. искам пазар за нашите земеделски прозв.-ли. Искам такъв премиер, та да си разтваря краката на руския пазар Путин/, на USA пазар на бай Дончо и.т.Такъв премиер искам.Да си разтваря краката

92

Челебиев

преди 5 години

Това се нарича " кризисен пиар". Който се сеща- сеща, който не , за него са всички тези каламбури.

91

Анонимен

преди 5 години

Каква бутафорна комедия са всички по веригата! Правят се на ощипани моми и "кой ми такова в гащите?"Тези министри преди колко време са назначени,че чак сега се "прозря" ,че не се е вършела компетентна работа?Всичките там от ГЕРБ с коли не пътувате ли,че не виждате състоянието на пътищата из ЦЯЛАТА държава? Постоянните ремонти на ремонтите не са ли показател,че се върши некачествена работа?Падна им като гръм от ясно небе,а те всичките ангели небесни,то логично,явно хвърчат и не виждат пътищата