158

Анонимен

преди 5 години

Колко българи заминаха в изгнание заради този, една панелка или тези, които го докараха да си го приберат.

157

Анонимен

преди 5 години

Бегай дедо фалшив цар,няма да липсваш на никого!

156

k

преди 5 години

грозно, грозно. колко па да е грозно ?

155

БГ

преди 5 години

Нама нужда да напускаш България. Каним те най-вежливо в затвора!

154

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНе, объркал си се. Тервел е бил български хан (кхан) а не римски император или както още се наричало цезар или кесар.

153

баба мара

преди 5 години

изобщо не трябваше да се врьщаш в бьлгария устроил си живота си в испания стоиси на топло и с бьлгария не се занимаваи само за пари и имоти слушаме откактоси се вьрнал друга дума няма в устата ти и на сестра ти благодарение на дедите тибьлгария остана 111 ооо кв км и 7 милиона колкот народ се изби през воините и пополит причини хаиде вземаи си парцалите и да те няма

152

666

преди 5 години

Баща му беше фашист и пръв приятел с Хитлер. Дъртият Кобург да се радва, че го оставиха жив. За благодарност ограби България. Той е най-големия крадец в най-новата ни история. Мястото му не е във Врана, а в затвора.

151

Анонимен

преди 5 години

До АнонименБългарския владетел Тервел е бил първия невизантиец с императорската титла Кесар(Цар),която е получил от Василевса на Византия - Юстиниян съвсем законно през 705 година.Така че си дрънкайте каквото си искате.

150

Анонимен

преди 5 години

Французите са им намерили цаката на тези величества. На гилотината.

149

ZABOBOL

преди 5 години

Ironiq...edin,ograben i prokuden,2-a pati ot sashtiqt drug/DS/i taka do sledvashtiq pat.CARU,samo sas shikalkavqne ne stava,trqbva ni ISTINATA za minaloto.Az sam hristiqnin-shte q prostq...,no ISTINATA.

148

Анонимен

преди 5 години

Какво плаче за гроба на бща си, нали беше ортак с тия дето го заличиха

147

Горгона

преди 5 години

Няма да ни липсваш. Не си ни никакъв, дойде, гласуваха ти доверие, предаде го. Нагълта се с милиони от Рила, без да имаш морално право затова. Сега си седнал да се жалваш. Вземи си една гарсионера в Люлин и си разхождай кучето. 800-те дни минаха, видяхме те колко струваш.

146

OMG_Lucker

преди 5 години

Махай се и не се връщай повече!

145

Анонимен

преди 5 години

Има едно много хубаво интервю от времето когато още е с коса. В това интервю тоя същия "монарх" заявява че няма да има никакви матвриални претенции към България. Гледай колко лошо нещо е деменцията..... до вчера никакви претенции, днеска вече изгнанник.....

144

Анонимен

преди 5 години

До АнонименПрез 705 г. владетеля на България - Тервел е въздигнат от император Юстиниан II Ринотмет във византийската имперска титла Кесар, с което се създава прецедент в историята.Тази титла е императорска и само най-близки роднини на императора са имали право на нея.

143

Ф.С.В.

преди 5 години

Махай се от България БРЕ!!! Крадец !!! ЕРПтата кой ги създаде !!

142

Анонимен

преди 5 години

Ще си вземе апартаментче от новите, с кухня в хола и една спалня. Викат му "двустаен" сега по капиталистически. Ще плати само 20 квадрата отгоре общи части на "Мутростроителите на съвременна България". Преди му казваха "гарсониера през социализма." Никой не гони гражданина Борисов от България.

141

Анонимен

преди 5 години

Ами инициирай референдум бе ,деде! Та да видим колко % от българите искат да си вземеш "къщата", която си си "купил с честен труд"? Малко ми звучиш като едни други хора, дето все искат да им дават къщи!

140

Анонимен

преди 5 години

Тоя че не е българин това е ясно но има ли българско гражданство или не не разбрах.

139

Анонимен

преди 5 години

Пита се - ТОГАВА КОЙ ИМА ПРАВО ВЪРХУ ТАЗИ СОБСТВЕНОСТ.Сигурно се гласи некой от олигарсите?