15

Ddd

преди 5 години

И какво мислят русофилите по този въпрос, че Русия е "най-великата"?

14

Берлин

преди 5 години

Русия е вредна.

13

до 19

преди 5 години

така е но са назад с пенсиите си спрямо германските пенсионери примерно. Все пак говорим за голяма държава която дори може да издържи световен икономически натиск успешно.А нашите пенсионери че получават по малко от руските това е ясно.А и българската икономика не може да издържи и един ден икономически натиск просто ще рухне.

12

Анонимен

преди 5 години

До 25РУСИЯ Е ПОЛУ МЪРТВА КОМУНИСТИЧЕСКА АНТИХРИСТКА ДЪРЖАВА-защо "крещиш" ?там е работата, че не е никаква "комунистическа" /"социалистическа"/, а крайна фаза на пост-олигархична, кланова федерация, с имперски амбиции!

11

Анонимен

преди 5 години

До 15Каквото се случва в Русия става и в България едно към едно цензурата е на лице, неудобните изказвания, коментари се изтриват от платените медии.-ами той лоста е един и същ, как няма да е същото.ама то същото става и отвъд голямата вода, което вече идва да покаже, че просто системата не успява вече да удръжа хората, и досегашната примамка, която държеше хората вързани за система - вече не работи!

10

Анонимен

преди 5 години

РУСИЯ Е ПОЛУ МЪРТВА КОМУНИСТИЧЕСКА АНТИХРИСТКА ДЪРЖАВА НАЙ-ГОЛЯМОТО ЗЛО НА ЗЕМЯТА СЛЕД ЛУЦИФЕР!РУСИЯ Е ЖИВА САМО, ЗАЩОТО ПРОДЪЛЖАВА ДА ПРОДАВА ГАЗ НА ЕС ИНАЧЕ ДА Е ПУКНАЛА ВЕЧЕ КАТО СЕВЕРНА КОРЕЯ!

9

Анонимен

преди 5 години

РУСИЯ ЩЕ СТАВА САМО ПО-ЗЛЕ И ПО-ЗЛЕ И ПО-ЗЛЕ А РЕЖИМА ТАМ ПО-БОГАТ И ПО-БОГАТ И ПО-БОГАТ :D ПЪЛНИЯ АТЕИСТ ФАЛШИВИЯ ПУТИН Е САМО МАЛКА ЧАСТ ОТ ПРОБЛЕМА!!!КОЛКОТО ПО-СКОРО ЕС ПРЕМИНЕ НА АЛТЕРНАТИВЕН ГАЗ НЕ ОТ РУСИЯ ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ ЗА ПРАВЕДНИЯ СВЯТ!

8

до16

преди 5 години

стига си вайкал пенсионерите руски, газ на безценица, отопление зимата за жълти стотинки , ток на символични цени, горива два пъти по евтини от Бг . Е те само до тук станаха 500 лв напред пред нашите пенсионери.

7

Анонимен

преди 5 години

и сега требе да повярваме и да се тръшнем от мъка по изтерзания руски народ.... хайде стига канарчета

6

до 12

преди 5 години

Русия е богата държава , и се очаква да се дават по скоро пенсии близки до европейките , а както казваш ти там се дават пенсии близки до бедняшката държава България.Все пак не забравяй че ако живееш в Москва жизнения им стандарт е по близък до Лондон отколкото до София,т.е имаш високи разходи.

5

ТОВА НЕ Е ВИЦ!

преди 5 години

РАЗЛИКАТА МЕЖДУ СЕВЕРНА КОРЕЯ РУСИЯ Е САМО В ТОВА, ЧЕ В РУСИЯ ОЩЕ НЕ Е ЗАБРАНЕН ШОКОЛАДА!

4

Анонимен

преди 5 години

Това почти мяза на това което направиха американците всеки които пише на кирилица,е руски терорист .Въобще всички държава по един или друг начин се опитват да скарат цензура , и някой опити са абсурдни .Още методиката за това не са успяли да я дефинират точно и оттам се получават парадоксите.Китай може би превъзхожда в това както русия така и сащ и европа като в същото време си запазват технологичната мощ.

3

Осман

преди 5 години

От българските сайтове единствено "Сега" и "Нюз Бг" са без голяма цензура по отношение на коментиращите. По турските по свободна е MyNet Haber (толерират дори псувни) но коментарите от този род не се показват и трябва да цъкнеш за да видиш. Но се пише само с регистрация. Проправителствените позволяват да пишеш и без регистрация но коментара се появява след два часа ако го харесат. В Дневник преди години ми забраниха да пиша за цял месец само заради това че написах лоши неща за Израел. Без псувни

2

Анонимен

преди 5 години

21 ЧАСА МИНА И ДОЙДЕ ВРЕМЕТО ЗА ПЛЮЕНЕ.Давайте, плюйте, нищо че никой не ви обръща внимание. Надницата трябва да се изработи. Във който и руски сайт да влезеш всеки пише каквото си иска и не им личи да са много уплашени. Такива жалки *** сте, че даже не го осъзнавате.

1

Осман

преди 5 години

Само за пример:В независима и "демократична" България *** на ГЕРБ докладват неудобни профили във Фейсбук. Телевизия Би Ай Ти беше купена чрез подставено лице от един млад и проспериращ бизнесмен за да бъде закрита. В сайта на Прокоби пък оплакваха американския злодей Маккейн и който реши да каже нещо различно от политиката на изданието беше блокиран за "подстрекаване към агресия и омраза" Примери бол няма смисъл да си хабя нервите.