29

до 18

преди 5 години

Те взимат 800-900 лв заплата и ще ги взимат още 50 години, пък ти ще си хамал още колко време? След 10 години като те предаде гърба и ставите ти се износят какво ще работиш?

28

Анонимен

преди 5 години

до 23 БауАмбиция да си мазник за да се харесаш на шефа? Не гледам лошо, гледам си нормално, но ШЕФЧЕТО иска да му се мазнят. И много колеги го правят, а аз съм си аз. Гледам с едно изражение, даже да ме позлати. Амбиция-ЛИ*АЧ, а?

27

Анонимен

преди 5 години

Че сме бедни , бедни сме,защо е така ? питайте кръглия суджук от Банкя

26

Анонимен

преди 5 години

до 21Ами аз взимам хилядарка на месец, но никога няма да си купя телефон за 1000 лева и то на кредит. 30 лева изплащане не ме събарят, просто такъв телефон не ми трябва. Имам си за 40 лева gsm Nokia и ми върши работа. Вкъщи си имам за 1000 лева компютър, но това е отделна история..Когато съм на работа не ми трябва да ровя в нета, да се снимам и тем подобни простотии. Имам си фотоапарат за целта.Ако тръгна да живея на кредит...къде ще му отиде края ако трябва да си купувам всичко на кредит?

25

Анонимен

преди 5 години

Няма как да е друго яче след като комунистите избиха интелигенцията и предприемачите. Всеки седи и реве за залата, а в същото време десетки хиляди хора седят вкъщи и правят пари през интернет без да полагат грам труд. Няма как да стане в БГ докато има заплатаджии които само реват и чакат някой да им даде. А пък това с кредитите е просто смешно.

24

Тръмп

преди 5 години

Много сме зле бабите постоянно хвърлят хилядарки през балконите .

23

Джо

преди 5 години

Бедни, *** стабиуни!

22

Бау

преди 5 години

До 19 Амбиция трябва също. Ум, характер, да умееш да комуникираш с хората. Никой няма да те повиши ако гледаш лошо всички. Иначе примери със средно образование не важат много. Живота по време на демокрация не е лесен. Ако искаш да обвиняваш някой, обвинявай родителите си, че не са те тласкали да постигнеш повече.

21

AVE!

преди 5 години

Представата на българина за успех е да има кола на старо и петдесет годишна панелка.Държавата е в колапс и хората са все по-зависими.Икономическото робство е много по-страшно!България няма гръбнак за да се изправи и покаже зъби.Българският лъв се превърна в мишка.Държавата живее от заеми-хората също.Народ който търка билетчета и гледа унищожението на мечтите си!Евтина водка и чалга..."животът ни е поп-фолк"!

20

seira

преди 5 години

ОБЕДНЯВАНЕТО НИ Е ФАКТ!

19

Анонимен

преди 5 години

Какъв трябва да си за да си купиш телефон за хиляда лева на кредит при положение че взимаш 800 лева заплата?

18

ЕВРОИДИОТИ

преди 5 години

Гарантирано от ГРОБ !

17

Анонимен

преди 5 години

do Бау, какво учене, бе брат? Аз имам средно с 3.60 успех дипломата. Сега изкарвам 1100, а тия мои съученици взимат 800-900 лева в пощата като поддръжка на комуникационни системи дето бяха отличници. А аз го играя го хамал в склад. Така че ученето няма нищо общо с доходите в България.

16

void

преди 5 години

Още по темата: Богатеем, милионерите у нас са се увеличили с 240 само за година...

15

Бау

преди 5 години

До 12Как да не важи .. Нима не познаваш хора с чисти пари? Не говоря за богаташи, а за хора, които вадят достатъчно да живеят добре. Демокрацията е равносилна на конкуренция. Ако не учиш, а си гледаш кефа, ще живееш в бедност. В чужбина имат ресурси, ние нямаме. За това трябва да се учи повечко и работи здраво. Другия вариант е да си престъпник. Много хора го предпочитат, защото е по-лесен. Всичко друго са ... оправдания.

14

Анонимен

преди 5 години

Народ, който не си знае езика и правописа и *** от кеф на чалга...

13

Анонимен

преди 5 години

България е фалирала и в пълен колапс! Няма как да върви напред след като мафията я управлява 30 год! Най интересното е че все още има хора които вярват въпреки цялата мизерия и корупция че вървим добре! Понеже сме били в ЕС! Това че си в ЕС не означава нищо след като страната ти е е последна и най бедна! Управлявана от мафиоти! За 10 год в ЕС стигнахме тотално дъното! Но нищо! Нали сега има банани и тоблерони, и ходим в Гърция без визи! До там стига българската представа за икономическо развитие

12

Анонимен

преди 5 години

До БауИмаш право,но това не важи за България

11

ТHE Патриот

преди 5 години

Ще станем ,като америкнаците няма да притежаваме дори и дрехите на гърба си!

10

много слабо

преди 5 години

Петя Славова нарушава журналистическата етика като покрай новината насажда и мнение. Всъщност факта че хората вземат потребителски кредит не означава че са по-бедни. Просто разчитат на доход и не искат да чакат докато се пенсионират да покрият нуждите си.Човек не си купува жилище като е беден.