178

мухахах

преди 5 години

До Анонимен 182Това , че американците нямат пари за храна *** го обясни на онези 285 000 руснаци които са подали молба за зелена карта с надеждата да емигрират там:)

177

Анонимен

преди 5 години

До АнонименМи що всички американски автомобилни производители фалираха и оставиха работниците на улицата?

176

американец

преди 5 години

"Наяла се въшка и излязла на чело" - народна поговорка. Чист азганлък т.е. презадоволяване !!!

175

Анонимен

преди 5 години

Не знам как си го представят американците, една пета то тях нямат пари за храна и живеят на купони, а какво остава да си позволят Лада, колкото и евтина да е.

174

Анонимен

преди 5 години

Никой не ще уродливите извънгабаритни американски трактори, масово се залага на японското.-В грешка си, богатите баровци в САЩ задължително имат американски автомобил.

173

Анонимен

преди 5 години

Те и българите просяци в Германия могат да си купят 20 гидишен западен таралясник за 500 евро, но нова Лада не могат.

172

Анонимен

преди 5 години

Поредният АОНСУ кадър, вещаещ развалата на капитализма. И виждал Америка само на картичка, разбира се.

171

Анонимен

преди 5 години

Две неща си купувах от Русия:1. Качествено напечатани книги, главно с репродукции на картини. Напоследък обаче качеството падна, а цените скочиха и тук се намират по-добри неща.2. Хайвер от сьомга. Напоследък обаче ме е страх защото не знам какви отрови и радиация може да е натрупал.

170

Анонимен

преди 5 години

инфраструктурата на чужди държави. Огромна част от населението живее на купони за храна. Това може би ти напомня нещо или пък може би не, понеже такива специалисти като теб обикновено са родени след 90та. Външният дълг на САЩ расте експоненциално. Тази думичка не е само за украшение пред думата дълг. Тя означава, че подобен ръст на дълга е абсолютно немислим в дългосрочен план и ще трябва да има стягане на колана.

169

Анонимен

преди 5 години

У нас преди 1989 г. уж имаше пълна заетост, пък каква стана тя, ония с безработните и наркоманите ни катурнаха.

168

Анонимен

преди 5 години

Аз Руснак с Лада в България не съм виждал.Веднъж попитах 1 клиент руснак защо е с Шевролет кола на врага,а той се обиди.Не знам защо.

167

Анонимен

преди 5 години

И американците и америка ще имат край един ден, нали нищо не е вечно

166

Анонимен

преди 5 години

Solar Power - 4% на хартия, точно както и БВПто им - пак на хартия. Вземи да се поинтересуваш как се броят безработните в САЩ и картинката ще ти стане доста по ясна. В САЩ реалната безработица гони 20%, а още едни 20% работят на непълен работен ден или на ограничени трудови договори. САЩ имат огромен икономически проблем, не защото икономиката им е малка (тя все още е най-голямата в света), а защото производството им е изнесено навън и производителите инвестират колосални суми в

165

Анонимен

преди 5 години

Не бих си купил кола сглобявана в Русия, ако ще и Порше да пише на табелката.

164

Анонимен

преди 5 години

Затова американският Понтиак Ацтек вече близо 2 десетилетия държи първото място за най-грозен автомобил произвеждан някога.

163

Trade wars

преди 5 години

Ало журналиста да си беше направил труда да пишеш и къде е по евтин бензина ............

162

Анонимен

преди 5 години

20 бона за лада?!!! Тия нормални ли са бе!!! Кой ще им я купи за тея пари!

161

Mitaka

преди 5 години

Живея в Германия в Мюнхен най-богатия град и мога да кажа, че съм виждал 1-2 пъти лада и то такси! Предпполагам, че я карат руснаци не знам. Караш, хвърляш, после нова и така.Отделно съм виждал няколко пъти и Лада Нива, която си я купуват хората, защото е евтин оф роуд джип и върши работа, въпреки, че и ръждясва много бързо.

160

Анонимен

преди 5 години

Някога процъфтяващите градове като Детройт, Филаделфия и Лос Анджелис са се превърнали в запустели гета пълни с просяциИ все пак, дори тези просяци могат да си купят Лада.

159

Solar Power

преди 5 години

До 165: 95 милиона безработни... Пълни глупости. Под 4% е безработицата в щатите.Ако има 95 милиона безработни там това ще означава крах за целия свят :)