25

Анонимен

преди 5 години

Аз видях щастриви, празнуващи хора, събрали се да отбележат силата на човешката любов.Е па ти само хубавите неща виждаш. Що не видя хилядите избити мирни граждани на Сирия. И там Путин показа силата на човешката любов!

24

Анонимен

преди 5 години

Поклонът е завършек на танца валс по етикет! Но това необразовани чалгаджии няма как да го знаят, защото в чалготеките им няма такива неща и си позволяват да коментират....

23

Анонимен

преди 5 години

Да бе! Как не се тресе! Тресе се само изкривеното от злоба лице на Дойче Веле..

22

Анонимен

преди 5 години

За да напишат тази статийка използват "мнения" на случайни хорица, някои дори без име - " потребител на интернет"Мъка, мъка за *** от опозицията.А скоро Путин ще присъства и на друга сватба - на бившия германски канцлер Шрьодер

21

зевзек

преди 5 години

то па нашта вицепрезиденша кат са просна на плочника пред руския патриарх :))) .... айде тука поне е частно парти и си танцуват хората :)))

20

Анонимен

преди 5 години

Е, не е голяма работа, без да танцуват (пък знам ли) нашият Радев му удря един *** у земята. Ама Путин си гледа интереса и при мазници не идва!

19

Анонимен

преди 5 години

Поредното доказателство, че светът е сътворен чрез словото. Виждате каквото ви кажат или това което е в собствените ви глави. Аз видях щастриви, празнуващи хора, събрали се да отбележат силата на човешката любов.И няма да се извинявам за "слепотата си"

18

Анонимен

преди 5 години

До 13Ти по външна красота ли преценяваш само хората? Типично мислене за повърхностен човек...Да не би да си най - красивия на планената?! :)

17

К.Д.

преди 5 години

Дамата прави реверанс след танца. Въпрос на етикет. Всичко друго са доста смели есеестични тълкувания.

16

Анонимен

преди 5 години

Това е частно парти и ще правят каквото си искат! На Юнкер ишиаса по време на важна работна среща да не е по-приемлив?!

15

анонимен

преди 5 години

да се подигрвате за външен вид е крайно просташко, особено за жени, то пък вие кой знае какви красавци сте, и никой вероятно не е и чувал за вас освен пияндурниците от блока ви.......

14

Петров

преди 5 години

Днес цяла нощ не са спали за да измислят с възпаленото си съзнание нещо против Путин - как така отишъл на сватба без "разрешение" от американците.

13

До 11

преди 5 години

То какво да очакваш от покварени медии за пропаганда. Едно време бяха истинските медии като Правда, Комсомолская Газета, Работническо Дело и т.н

12

Гoшу

преди 5 години

До 7Ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха :))))))))) Ееееей, човече, направи ми деня. Вярно отляво е Лиъм Нийсън, а отдясно - джуджето Хаяско

11

Анонимен

преди 5 години

Тези австрийци не можаха ли да намерят някоя по красива министърка?Не знам как Президентът Путин е приел да отиде на сватбата на тази грозотия .Ужас!

10

Анонимен

преди 5 години

Значи руската зараза и при австрийците е плъзнала, на тая министърка очите и блеснали като на нашите форумци

9

Анонимен

преди 5 години

Пропагандата пак е подранила, браво!Тия журналисти и публицисти, наште и западните така и не излязоха от евтината пропаганда и фейк новините!Но какво да се прави като " уважаваните медии" са регистрирани като корпоративна собственост по " уважавани офшорни зони за данъчни манипулации и мръсни пари"!

8

Анонимен

преди 5 години

Всички приятели на Путин са уродливи девианти и деградета като него самия.Сидеров, Волгин, Марина Льо Пен, сега и тая дър та кукумявка. Путин се опитва да оглави движението на грешките на природата. Във филмчето Шрек е показано за какво става въпрос.

7

Анонимен

преди 5 години

Тая верно е много ***, ех Волен сега сигурно много и завижда дето Путин и е ходил на сватбата, ако беше отишъл на Волен на сватбата нашия щеше да му танцува в скута

6

111111

преди 5 години

Дипломация висша класа! И от двете страни! Целия наш мин. съвет да събереш, не знаят толкова чужди езици, колкото тази дама - външен министър на Австрия! Стара Европа, какво да говорим, калинките там нямат шанс!