80

КОМУНИСТ до лицемери

преди 5 години

АКО ТОЗИ Е ПРЕСТЪПНИК ЗАЩОТО ПЕРЕ ПАРИТЕ ОТ НАРКОТИЦИ, ТО ПРЕСТЪПНИЦИ ЛИ СА БСП, ГЕРБ, СДС, ДПС И ВСИЧКИ НИ УПРАВЛЯВАЛИ ОТ 89та НАСАМ ? ТЕЗИ СЪЩИТЕ ПАРИ ОТИВАТ ПРИ ТЯХ ГОЛЯМА ЧАСТ. АКО ТЕЗИ УПРАВЛЯВАЩИ СА ПРЕСТЪПНИЦИ, ТО ПРЕСТЪПНИЦИ ЛИ СА ЕС И НАТО КОИТО ПОДДЪРЖАТ ТОЗИ ГЕНОЦИД И НИ ГО НАЛАГАТ ? ПРЕСТЪПНИЦИ ЛИ СА АНГЛИЙСКИТЕ, НЕМСКИ, ФРЕНСКИ КОЛОНИЗАТОРИ ИЗБИЛИ МИЛИАРДИ ВЪВ ВСИЧКИТЕ СИ ВОЙНИ ? ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ВОЙНИТЕ СА ЗА ДРОГА, НЕФТ, ДИАМАНТИ И ИЗТОЧВАНЕ НА ПРИРОДНИТЕ РЕСУРСИ НА ДРУГИТЕ !

79

Анонимен

преди 5 години

Всички трябва да бъдете благодарни на Бат Бенчо за ареста на Очите. Той го изведе той го насади на турската полиция. Ама защо там? Ами защото тук полицията е с вързани ръце бе. Ами кой и вързал ръцете? Е... сега...много питате... оня със запретнатите ръкави на ризата

78

Анонимен

преди 5 години

Евала браво, Митьо Oчите не е престъпник всеки е невинен до докаване на противното сега Митьо Oчите и тоя ще осъдят държавата задето им петнят името.

77

баба мара

преди 5 години

сега се прехвьрля кьм герб евросубсидиите ще сменят посоката

76

Анонимен

преди 5 години

В България бизнеселита са мошеници -неадрерталци, като този при който еволюцията не е достигнала ниво, членоразделна реч.В САЩ са бизнесмени мошеници завършили Харвард.Кое е по добре, един Господ зане.

75

сара

преди 5 години

Днес един от БСП, утре друг от ГЕРБ и така до края на света.Нищо ново не е станало и нищо няма да се промени - единствено персонажите и затова да не се радват едните, а да си чакат реда - утре те ще са на това място.Вече не ме интересуват...

74

Р

преди 5 години

Ей такива аграри едно време по комунизма,решаваха съдбата на хората. Седяха в кабинетите и чакаха само да влезеш при тях да ти разкажат играта.

73

Анонимен

преди 5 години

Отвратителна физиономия.Лъха някакъв примитивизъм и простащина от това лице.

72

ehe

преди 5 години

дебелокож, арогантен ... бяла роза за такива като теб

71

Анонимен

преди 5 години

Бат Бенчо ти си ченгеджийската кука май?! Нямало го там като арестували Очите, после дошъл...много странно.

70

месара

преди 5 години

какъв мил човек, видял болен на улицата и го качил в колата си. ама да го попитам, защо са му запазили стаи, а не стая!?

69

Анонимен

преди 5 години

Толкова е глупав горкият, че не може да измисли нещо правдоподобно,а говори нелепици подхождащи на десетгодишно дете.Вижте му само физиономията,та тя казва всичко! Този не може да раздели слама на две магарета, но го назначили за милионер.Бенчовизацията е повсеместна.

68

Saki

преди 5 години

Просто мафия, това е лицето на мафията. Няма как на този етап да се преборим с такива ,като тоя.

67

Анонимен

преди 5 години

Ами с какъвто се събереш, такъв ставаш.Очаквам че са говорили са за следващите грабежи които да направят.

66

Анонимен

преди 5 години

Не, че много го харесвам Цветанов ама голям "гол"/във всякакъв смисъл/ им вкара на БСП

65

ПРОСТИТУТКА

преди 5 години

ТОЗИ / ОЧИТЕ/ ЛИ , ААА НЯМАМ НИЩО ОБЩО С НЕГО САМО МУ ПЛАЩАМ СМЕТКИТЕ - СТАЯТА - ГОЛЯМ СМЯХ ПАДА

64

Циник

преди 5 години

Скарфейс ( по български ) е много точна "представителна извадка" за морала на българският комунист! Това са *** - изпълзели от санитарен възел ... купили си Ролс Ройс , и удобно забравили "равенство и братство" Какво още?? Това, че парите за партията идват от разрушените от дрога български деца - не пречи на другаря Бенчев!Железен комунист!

63

Анонимен

преди 5 години

Няма какво да се възмущаваме.Ние сме си виновни.И на следващите избори, нали, отново...за Бойко или за БСП.Аа...или за псевдопатриотите.Ама, след това да не ми ревете.

62

Анонимен

преди 5 години

Истински кyмaниз, отрича до последно, дори когато вече всичко е пределно ясно

61

бай Х

преди 5 години

Тоя прилича на Йосиф Кобзон и май със същото се занимава